Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Jézus, mi ez ?

Amúgy szereintetek naz ilyen mit ad? Mármint erősebb lehet mint a legbetegebb klasszikus hwerbál, pl jwh 122?
ddomi87
"My god, that method produced the most delicious weed I’ve ever smoked,” he said."

ööö...retekegér...!

Klon
😄
Teged ki kerdezett?

Amugy almas pitere gondoltam 😊

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

füves süti recept?
mert akkor ennyi erővel a huszadikról is leugorhatnál,ugyanis a drgo méreg, ami megöl
mikor fogod már fel??????

?(???)?

Klon
Udv
Tudnatok adni egy kiprobalt es bevalt suti receptet?
Privatban kernem, koszonom!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Jó, most esett le, hogy te vagy itt a fórumban a legnagyobb füves és csak trollkodsz. Mert nincs ember, aki akkora fasz, hogy őszintén összetévessze a heroint a fűvel.
Utoljára szerkesztette: Zero_008, 2016.06.12. 20:33:30
Felesleges itt a pánikot keltened mert aki idejár az vágja a cuccokat.Az ilyen dutatlan k...g mint te meg nyugodtan menj másik topikba észt osztani.

http://herb.co/2015/06/06/snoop-dogg-cheech-and-chong/

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.06.11. 13:29:48

Tikal
"És a film ezt is mutatja: a skót társadalmat üresnek, lecsúszottnak, reményvesztettnek ábrázolja, tele szerencsétlen figurákkal, kisszerű életekkel, szétcsúszó családokkal. Másként fogalmazva, az embernek nemcsak a drogozáshoz nem jön meg a kedve, de ahhoz sem, hogy skót legyen. Ahhoz viszont igen, hogy végül az életet válassza, ahogyan a maga furán módján Mark Renton is azt választja, akkor is, ha morálisan egy senki, aki meglopja a barátait és folyton visszacsúszik a függőségbe. Mégsem tudjuk egészen elítélni, mert Mark Renton valahol mindenkinek a rosszabbik énje: akivé néha szeretne válni, de sosem meri meglépni"

Nem vernek itt át senkit, csak téged vertek át az agymosott szüleid vagy barátaid...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

"Inkább úgy mutatja be a drogokat és a drogozást, hogy az embernek először megjön, majd elmegy tőle a kedve – nagyjából örökre. "

Kb 3. mondat 😊
Tikal
Te annyira hülye vagy, hogy nem csak a filmet nem érted, de még a cikket sem 😄

Várjunk, egyáltalán láttad a filmet?
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.06.11. 00:00:20

nagyon lényegretörő cikk erről a mocsok filmről, ami a drog használatot idealizálja, becsapva, átverve fiatalok millióit. Érdemes elolvasni

?(???)?

ddomi87
rekt

ööö...retekegér...!

Tikal
webbeteg, innen okosodsz?

mellesleg azt elfelejtette leírni a kedves beteg hozzátartozója, hogy a férfi dohányt is kever e a cigijéhez, mert sokan azért is vannak rácsuszva a fűre...

Tikal
hülyét se láttam még aki beismerte volna, hogy hülye <#hehe>

Majd egyszer, ha esetleg kinyílik a csipád, és meglátod a világot, hogy az milyen valójában, akkor rájössz, hogy MINDENKI FÜGGŐ, csak eltér, hogy ki mivel van függőségi viszonyban.

Az összes függőség közül körülbelül a fű a legártalmatlanabb. Könnyen kielégíthető, mert egy kibaszott gyomnövényről beszélünk, károssága elhanyagolható egy alkohol- szerencsejáték- kapcsolat- vagy vallásfüggőséggel szemben, és gyakorlatilag nincsenek elvonási tünetei.

Ha meg ilyen elbaszott keresztes háborúra vágysz, akkor nagyjából BÁRMI MÁS értelmesebb célpontja lenne az elbaszott hivatástudatodnak.
"diplomával észt nem adnak"
jaja azt csak úgy osztogatják úgyis van egy csomó felesleges üres a4-es papír, nyomtatnak ők ráérnek egész nap, nem?<#nevetes1>

egyébként drogost nem láttam volna aki kimondta volna hogy ő függő, beteg, segítségre szorulna.
csodás demonstrációja némelyik forumozó ennek , akinek nem inge.......................
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2016.06.07. 07:49:01

?(???)?

Klon
+1 😊

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Csodás demonstrációja annak, hogy a diplomával észt nem adnak.
Tikal
Milyen érveid? mióta idejársz még egy érv sem hangzott el tőled, csak megy az ugatás....

vagy erre gondolsz? "bocsi, nem vagyok egy nagy orvosszakértő, én csak annyit tudok hogy a drog rossz"

Ezzel nem lehet vitatkozni 😄D

elmondanám diplomás villamosmérnök vagyok, de hajrá<#alien2>
az érveimre már nem tudsz mondani semmi, ezért a kákán is csomót keresel, ügyes
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2016.06.05. 12:35:59

?(???)?

Tikal
ja most látom a kedvenc topikja a Szóld le az előtted írót!

<#wilting>

Képzelheted hogy milyen suliba járt:

a profilján:

"Iskola (elvégzett / jelenlegi): nincs minek az xDD SOTE-Agysebésztudományi kar"

kb kisegítő 😊
az alkohol is drog jól látod a helyzetet
kutyák ők is

?(???)?

Tikal
amúgy meg ne legyél már hülye... lehet koliban ökörködtek, na és? Talán te nem csináltál soha semmilyen hülyeséget az egyetemi éveid alatt... ja nem, mert otthon ültél anyád szoknyája mellett, ezért lett ilyen sötét a gondolkodásod, amit már sikerült itt párszor megmutatnod.

Tikal

miért, szerinted ez egy érett gondolkodású, fejlett emberi lény?
szerintem csak egy drogfüggő, pár éve van hátra mielőtt csövekre kötve ébred

?(???)?

igen

csak egy 20 kg-os falbontó kalapapács hiányzik a tekintetéből<#levele>

?(???)?

Tikal
ha nem értesz hozzá, akkor meg minek jársz ide okoskodni minden második hónapban? 😊

bocsi, nem vagyok egy nagy orvosszakértő, én csak annyit tudok hogy a drog rossz

?(???)?

Fúúú de vágod a témát!!!!
Tikal

Fű miatt? Ugya csak viccelsz? 😊)))

Tikal
vagy mint te 😄

Tikal
ezt csak te állítod be annak 😄