13279
  • Jony
    A fűről nem beszélni kell, hanem minél többet szivni. Az egyetlen problémám az vele, hogy a normális hatáshoz legalább délig kell várni. /már ha éjjel körül fekszel/. Persze nem egy olyat ismerek aki felkel és azzal inditja a napot.
  • Tikal #384
    nem csak amcsiban csinálják ezt :)
    Nálunk is kapni rengeteg félét, és a komolyabb szivok ezt használják mert jobban "bejön" és nem olyan káros. A sima cigi szivásakor rengeteg káros anyagot leszivsz amit a vizipipa vagy a bong ( a kép amit beszurtam) kiszür. Ha sima dohányt szivnál ebből akkor is látnád hogy abbol is kiszüri a karcinogén anyagokat, barna foltok lesznek az üveg falán.
    Vizipipába nem kell dohány! Csak simán beleteszed a cumot a pipafejbe és megnyujtod. A bong a legjobb eszköz a szivásra :)
  • K.András
    Ember ne legyél már primitiv!Nem arrol van szo hogy cukorka vagy kelkáposzta hanem arrol hogy ha valamit nem szeretek legyen az bármi, csak azért nem megyek oda hogy elmondjam nem szeretem, meg hogy ti milyen hülyék vagytok hogy igen...
    Kezded érteni???
  • K.András
    Most komolyan, benned az ilyen: " A filmnézés is nagyon ultra.Mi művészfilmeket szeretünk nézni, mert azt hisszük, hogy ha beszívunk akkor megértjük a mondanivalóját, és mostanában egyébként is trendi játszani az intelligenst." hozzászólások nem keltenek szánalmat?Vagy az nem kelt szánalmat benned hogyha valakit láthatoan nem érdekel egy téma és probálja ezért saját egyszerüségét a másikra eröltetni???
  • rushman
    na ne má!! Hogy jutottál olyan elhatározásra, hogy a kelkáposztát a drogokhoz hasonlítod? Ennyi erővel felelősségre vonhatod a törvénykezőket, miért kellett megszigorítani európában egyedülálló módon a drogtörvényt!
  • Manta
    Most komolyan, benned az ilyen: "ln nemtom. holnap olyat tépek. tök király társasággal, és van fél gém, csak magamra. halálos lesz." hozzászólások nem keltenek szánalmat?
  • Manta
    Loál, ugyanezt mi kirakatdrogosnak hívjuk :D
  • K.András
    "Kedves András, azt hiszem te félreértettél valamit:)"
    Nem te értettél félre valamit,azért mert te ugy gondolod hogy az magamutogatás ha leirom hogyan mikor szivtam el az nem jelenti azt hogy igazad is van(ezen az alapon bármit leirok a forumba magamutogatás).Ha borokrol kezdek el beszélgetni az ua mint ha a zöldröl beszélnék.De beszéljünk egy kicsit a stilusrol, te probálsz embereket leégetni csak azért mert másként gondolkozik mint te,szerinted ez olyan téma amivel el kéne bujni,de szerintem semmi gond nincsen azzal ha beszélek rola...Neked kéne tisztában lenni alapvetö kérdésekel ugymint:ha valami nem érdekel akkor nem állok neki kérdezösködni hogy kit érdekel, hanem fogom magam és tovább állok...Ha a másik szereti a kelkáposztát akkor nem mondod neki azt hogy hogyan lehet ilyen gusztustalanságot megenni merthogy én nem szeretem...Kezded Kapizsgálni??Ezek tudatában probáld meg ugy felfogni hogy nem az én két üzim hülyeség, hanem a te összes itt megjelenö üzid...
  • Gery1980
    Mellesleg ha tisztába lennél az első kommentemben megjelenő "vitrinfüves" jelzővel( #352), akkor nem beszélnél ilyen hülyeségeket mint az alábbi 2 komment:)
  • Gery1980
    Kedves András, azt hiszem te félreértettél valamit:)
    Mellesleg pedig az a vicces ahogy te előadod itt magad, hogy mennyire jó vagy, egy olyan dologgal kapcsolatban amelynek a lényege pont hogy nem a magamutogatás és a nagyképűsködés.:(
  • K.András
    "A filmnézés is nagyon ultra.Mi művészfilmeket szeretünk nézni, mert azt hisszük, hogy ha beszívunk akkor megértjük a mondanivalóját, és mostanában egyébként is trendi játszani az intelligenst.:))"
    Amit gondolsz ezekröl az emberekröl az te vagy!Kurva vicces kis provokátor vagy!Huha, most az a divat hogy azt mondjuk azokra akik zöldet szivnak hogy majmolják a divatot!!!Csak az a baj hogy a divat ma már nem az ha szivsz hanem az ha azt mondod én nem szivok(hogyan bizonyitanád az ellenkezöjét???), ergo ha valaki akkor te majmolod az uj divatot...
    "Tök jó ez a füvezés, és ráadásul olyan gizdának érzem magam, hogy ezt csinálom és mindenkinek elmondhatom!"
    Nem, ez pont forditva van!Te jössz be ide gizdulni azzal hogy nem szivsz!!!Azt hiszed attol vagy nagy gyerek ha elmondhatod olyan embereknek hogy nem szivsz akik szivnak!!!Világos hogy nem érdekel a téma és probálod itt a 23 évesen osztani az igét,azt hiszed most milyen menö vagy!
    Ez kb olyan mintha bemennél a lékváros kenyér topicba és azt mondanád hogy te nem szereted a lekváros kenyeret, vagy bemennél a veszett nö topicba és elkezdenél férfi aktokat berakni merthogy nem szereted a nöket!Nem érzed magad debilnek egy kicsit sem???
  • K.András
    ""most tekertem egy tulipánt"
    "bármibe megtekerem"
    "hú de beszívtam"..stb..
    Mi a szarnak ezt reklámozni vazzeg?Ki a szar kiváncsi rá mégis?"
    Ha nem érdekel akkor mit keresel itt???Nem érzed az ellentmondást???Itt te vagy a primitiv!!!Nem mi megyünk a ne szivjál füvet topicba hogy azt mondjuk szivjad, hanem te jössz ide,azok közé akik szivják és fel is merik vállalni ezt!Ráadásul pofátlanul,elöadod a hu de röhögök amikor ilyen topicokat látok cimü eposzodat ,ami tényleg a tudatlanság netovábbja,vedd már észre magad!
  • Marcus_
    Ja, és tibeti zenét hallgassatok,mert nagyon témás.iszonyat fúvosok vannak benne.
  • Marcus_
    Gery1980:bazzeg beszarok a dumádon,de télleg való igaz h manapság menő,ha kultúrált vagy!!

kitrobálom!
  • Marcus_
    Remélem ma este MINDENKI bészívja a friss levegőt,mert megérdemlitek ezután a geci hét után.....
  • szando
    Loál látod úgy be voltál szívva hogy aszitted trapézt tekersz, közbe meg az csak egy síkidom! Bár lehet én mondok hülyeséget mer nem vagyok eléggé beszívva :D
    Legalize it-es pólótok az nincs is? nekem van zöldbe kékbe meg pirosba.
    Szigeten is szívtam 2g-t/nap akkó voltam vagesz ám, pörgésbe vótam egész nap meg cinetripbe. Kúl vót!
  • Crokin
  • Galy
    na mindárt tekerek egy olyan napszemcsit, hogy arró kódulok

• Gery1980
    Vááá bazzeg:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Azt ki is felejtettem!:DDD
    Na az ám az igazi gyökér dolog:DDDDDD
  • Crokin
    Nekem még füves pólóm is van, meg fejkendő+ marihuánaleveles öngyújtó+cigarettatartó! Ez most a legmenőbb! divatdrumandbass ultrakirály!
  • Gery1980
    Biztos nem voltál eléggé beszívva!:)
    Közben változott a program, ma zenehallgatás lesz, természetesen kizárólag divatdrumandbass, mert az a jó, azt szereti mindenki, köztük mi is, a tök laza, királyarc füvessrácok:)
  • Crokin
    Jaja, nem hallottad még: Dj Zomby - Pigeon Mush - ez most a legjobb! Az intelligenst én is szeretem, csak nemtom pontosan mi az. Az utolsó művészfilm amit láttam az a T3 de nem értettem
  • Gery1980
    A filmnézés is nagyon ultra.Mi művészfilmeket szeretünk nézni, mert azt hisszük, hogy ha beszívunk akkor megértjük a mondanivalóját, és mostanában egyébként is trendi játszani az intelligenst.:))
    Metrózaj nálunk már lejárt, arról kattantunk át a szélre, de közben kutatunk az újabb hangforrások után.Lehet, hogy a galambbúgás a következő:)
  • Crokin
    loáller. Mi valami filmet fogunk megnézni, az jó program.
    De az biztos király, ahogy süvít a szél! Annál már csak a metró süvít jobban!!
  • Gery1980
    Jaa, mi is, de mi nem tulipánt tekerünk, hanem egy trapézt, mert azt csak mi ketten tudunk az egész földön!Aztán ha kurvára de nagyon beálltunk akkor szétröhögjük az agyunkat, aztán hazamegyünk zabálni meg aludni.Múltkor is azon röhögtünk egy órát, hogy hogyan süvített a szél a dunaparton.Tök jó ez a füvezés, és ráadásul olyan gizdának érzem magam, hogy ezt csinálom és mindenkinek elmondhatom!
  • Crokin
    Természetesen.
    Viszont ma ha elszabadulok akkor tekerek egy tulipánt, (hangsúlyozom: bármibe megtekerem), aztán spanommal durranjuk el a virágot és úgy beszívunk...
  • Gery1980
    Ok-s:)
    És azt még elfelejtettem odaírni a mondókám végére, hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK TERMÉSZETESEN!:)
  • Crokin
    Értem én, ne aggódj! :))
  • Gery1980
    De ezt nagyon komolyan mondtam:)
    Végigolvastam a hozzászólásokat, és jókat röhögtem:)
    "most tekertem egy tulipánt"
    "bármibe megtekerem"
    "hú de beszívtam"..stb..
    Mi a szarnak ezt reklámozni vazzeg?Ki a szar kiváncsi rá mégis?Ha valóban értékelnétek a szert, és nem csak a fűről beszélek, akkor nem reklámoznátok itt a baromságaitokat.Ez annál jóval személyesebb dolog.Én csak röhögni tudok az ilyen és ehhez hasonló topicokon:)
  • Marcus_
    Brekis is jó volt!
  • Galy
    cö-cö-cö

:)
  • Crokin
    LOL :)
  • K.András
    Komoly, nem viccelek :)!!!
  • Gery1980
    Sok vitrinfüves fasz:)
  • Galy
    cö-cö-cö

:)
  • K.András
    Lentebb irtam hogy én hogyan szivom legszivesebben!Tulipán(nevéböl lehet következtetni a formájára)!!!Láttatok már???Ha nem majd keresek képet rola(vagy csinálok egyet itthon),egyébként tudomásom szerint rajtam kivül nincsen az országban mégegy ember aki egy sarkára állitott kockát is megcsavar,de bármilyen más formába is beleöntöm a zöldet!!!
  • tomsolo
    Újabb izgalmas sztori- avagy hogyan tekernek a Lego emberek
  • Galy
    Media Marktban egész jó cuccot adnak, viszont az i
    Ikeás cucc olcsóbb....

• fm
    sehogy nem kell de tisztán tedd a pipába
  • PResident Evil
    LOL LOL LOL :DDD