13279
-
#425 hát mer' havernak nagyon remegett a keze meg a térde... :D -
#424 ammeg h? -
#423 Kár, pedig kurva jó nem?
Nekem legalábbis nagyon bejött... -
#422 Haver hozott nekem amrestatt™-ból, demár efogyott, sry -
#421 Tsá!
Nem tudja vki véletlenül, hogy holland orange -ot hol lehet szerezni manapság?
Volt egy srác aki anno mindíg ilyet hozott, de aztán meghalt szegény autóbalesetben...(RIP Sanyi)
Azóta sem szívtunk olyat, pedig baró volt! -
#420 huhh tegnap jó volt... vagy 2 g-t elszívtunk és 3at elpazaroltunk ! :DDD -
#419 ne használj amfetamint, ha legális ha nem, mert szar :) -
CK1 #418 a zöld vs alkoholban igazad van:) de télleg -
end #417 ha már a kábszereknél tartunk tudja valaki hogy az összes amfetamin származék illegális vagy igaz az hogy egy kis modosítás elég a molekulában hogy legális legyen?
a para metoxi-metamfetaminról(PMMA)esetleg a para-metoxi-amfetaminról(pma) tud valaki valamit hatása?veszélyessége?
A pma tudom hogy illegális a pmma is az aki tudná véletlenül nagyon örülnék ha válaszolna.
BÁR EZ NEM VALAMI NAGY DROGOS OLDALNAK TÜNIK NEKEM
a zödet simán legalizálhatnák az alkohol 1000-szer rosszabb
:DDDD -
#416 Nem érted... :D -
#415 A drogok rosszak, éérteem? Amióta naponta szívok nekem is kettéállnak a szemeim éérteem? -
#414 helyes! :O) -
#413 én még semmit nem próbáltam (könnyű drogot sem)...lehet flémelni! :) -
magnum #412 szpem -
#411 Az lehet, de 3 ev fegyhaz... -
magnum #410 És ez legalább annyira a bíró felelőssége, akinek mérlegelni kellett volna az eset súlyosságát, de nyilván elfogultságból nem tette, hiszen ehhez törvényi hátteret kaphatott. -
magnum #409 Asszem volt erről a csajról szó valamelyik műsorban, szomórú, csúnyán rábaszott. Ahhoz viszont törvényektől függetlenül elég nagy lúzernek kell lenni, hogy azt mondd, hogy pénzt kértél érte. Enélkül egész más kategóriába sorolták volna. -
#408 nos akik annyira odavannak Orbanekert olvassak el a cikket soxor
http://index.hu/politika/belfold/kegyel0506/
es nem a kegyelmi resz erdekes, hanem a fegyhaz -
selwik #407 Állítólag szexshopokban. Nekem egyszer az orrom alá dugták, de semmi hatása nem volt és qrva büdös. -
magnum #406 nem ajánlom -
#405 RUSH-t honnan lehet szerezni? -
#404 -
#403 NA igen csak akkor szegény tanár végképpnemértette volna mibajunk :D
-
#402 "mindent, a zöld maradhat a padon, papírt adok mindenkinek."
Geccca, ez nagyon LOL. Ez simán félreérthette mindenki. Meg kellett volna kérdezni, hogy tüzet is ad? :DD -
#401 hm -
#400 :DDD -
#399 Wáááh.
matektanár bejön órára. Nagy gyerekek kinél van zöld?
Néééz mindenki mint a barom. Tanár is elgondolkodik hogy mit kérdezhetett rosszul. Na gyerekek mindenki pakoljon el mindent, a zöld maradhat a padon, papírt adok mindenkinek.
Haverral hátul elkezdünk röhögni :DDDDDD
Aztán rájöttünk hogy a zöld összefoglaló feladatgyűjteményre gondolt. :D -
#398 hát ez szupi -
#397 eltünt :(
állat és homosex van helyette -
#396 Nem tudjátok mi lett a csigabiga, vagy bigacsiga.goldengate.hu-val, vagy mivel? -
#395 tennap bejött a suliba osztfő órára 1 liba hogy majd ő megváltja a világot .. ilyen "drogprevenciót" akart tartani aztán nekem nemteccett annyira az ötlet így rövid úton kijelentettem hogy már a könyökömön jön ki a sok agitációja ... és tényleg évente 1-2x jön valami fasz aztán hogy ne cigizz meg ne piálj ne füvezz stb...
amennyibe ez kerül simán lehetne dupla sexpressz támogatás -
#394 ugyis bezárták a szabad a drog topicot a polforum miatt, köcög banda :)))) -
Prank #393 up:) -
#392 LÉOL!
-
#391 András, látom nem érted a viccet... -
#390 Az sem rossz:DDD -
#389 András, én mondtam, hogy félreértetted a dolgot:) -
#388 inkább tapsolj vazze ezek itt már az összes füvet elszívják meg megteker félkézzel egy paralellepipedont ... aztakurva fejenként 1 kiló és húú még a szél is szép :o)
-
steweee #387 menj ki a rétre és szippants nagyokat! -
Jony #386 Nem olvastam végig, most nincs időm de itt mondogattátok mi a jó ganjával. Hát szerintem a játék az mindenképp über. Valmi jó kis rpg vagy fps. Mindegyik mást hoz ki belőle.