13279
-
#465 nem is olyan a logóm :)
színvak. -
#464 beszarsz, behugyozol majd... :))) kérlek szépen egy májusi tanuló havi bérlet -
Prank #463 tapassz össze két papírt, ha egy nem elég..te mohó:) -
#462 nesójábe! ::D -
#461 te vak :D -
K.András #460 Bármelyik hosszu papirba belefér 1g zöld még a szar OCB-be is,nem beszélve a rollnis papirokrol amibe akár 5 g-t is betekerek ha arrol van szo... -
#459 bakker a logód miatt egy pillanatra azt hittem, hogy ezt St írta! :DD -
#458 Ha nem OCB-t meg ilyeneket veszel, hanem "normális" papírt, akkor belemegy még több is... -
szando #457 mekkora papír volt az?? nekem most a legnagyobb papír van ithhon ami a boltban volt, de abba 1 g nem férne bele, dohánnyal együtt meg főleg nem... -
joe69 #456 vizipipa kira, csak szivni kell mind allat... -
#455 nemsokára... :) -
#454 kemény szavak :DD -
#453 na megyek, megtomom a bongot:D -
#452 loál :D -
#451 utálom a betépett arcokat.. ezér nem is szivesen nézek tükörbe eheheheheh -
#450 nem nem..
neked az apád
bár lehet anyád is vmi hasonló :P -
#449 nekedis anyád :D -
#448 anyád :D -
#447 nem, kutya megelőzte :P -
Prank #446 ki tudja?:) -
#445 és ? kivagyte ? az apám ? -
[Walaki]D`Lair #444 Ügyes vagy b+....dicsekedj vele...fasz... -
#443 :D
klassz lehet
mi kémia teremből loptunk kémcsövet és csináltunk magunknak :DD
trombita alkatrészek meg egy két gumi cső bármire képes :)) -
#442 hát úgy kell, de a cucc most spontán jött... így midneki rávette amgát :D -
#441 juj egyik rokonomék hoztak vizipiát egyiptomból, de ilyen kb másfél méteres. almás dohányt szivtunk benne (sajna) de annyira jó volt h nemisigaz:)
de másmien pipa is jó mással:D -
#440 vagy pipa..
esetleg vizipipa
az a legjobb :) -
#439 tanulság: tekerd meg otthon előre -
#438 -
joe69 #437 aaaa senkit -
#436 miért itt kit látsz ? :D -
joe69 #435 haverom mondta hogy a neten nagy gandzsas arcok vannak pl. CS-n, de idaig nem nagyon talakoztam veluk, egeszen mostanaig... -
#434 haver full kész volt... áhh... majd ő megtekeri.. .lebassza a térdére a papírt beletölti, erre leficcen a papír vagy 1 g-vel... khm :D -
#433 tyű micsoda pazarlás nem helyes ám -
#432 mondom, egy het volt utójára , és nem akarok tööbbet mer szár D: -
#431 abbahagyni ! -
#430 úgy van
ne is
én se fogok többet :)))) -
#429 sose -
#428 egy hete semmi drog , sza leszokni geciek !!! -
#427 lol :D -
#426 ösmerősöm mivel nem tud cigizni (fáj a tüdeje) fejébe vette a fínom holland sütemény gyártásának ötletét...csak amit receotet talált eddig, mindnek kamu szaga van :)