13279
  • Instict
    haggyá! :DD
  • cSuwwi
    tapasztalat, mi?
  • Instict
    hidd el, hogy ezt mondhatod!
  • K.András
    A maximum a pénzbüntetés.Igazábol 1 gramm thc tartozik a nem kereskedés kategoriába, ami kb 10 gramm jo minöségü zöldnek felel meg,igy tiz g-ig el lehet adni a mesét h magadnak vetted,kivéve ha rajtakapnak miközben átadod valakinek,de szvsz aki árulja az meg is érdemli ha börtönbe kerül...
  • FtranX
    és akkor most fogyasztásnak mi lehet a szankciója?
  • K.András
    Valamicskét változtattak,pl már nem csukhatnak börtönbe csak akkor ha árulsz...
  • FtranX
    egy kicsit le vagyok maradva. itthon még mindig az a szigorú drogtörvény van életben, ami a fogyasztót is börötönnel fenyegetni? nem változtatták már meg?
  • K.András
    Nem nem,mindig az adott ország törvényei vonatkoznak rád,tehát ha kint lehet füvet szivni akkor azért téged nem lehet kint megbüntetni mert itthon mások a törvények!
  • cSuwwi
    Khrr. Ezs nem egészen így van. Ha külföldön tartózkodsz, akkoris magyar állampolgár vagy, és mivel nálunk az egyéneknek a fű tiltott dolog, hiába vagy Hollandiában, ott is vonatkozik rád...

Az más dolog, hogy ezt mindenki nagyívben lesz@rja... :)
  • K.András
    fükommando :DDD
  • The Garrett
    és milyen hatóságok néznek bele? :D
  • Instict
    hi
  • hen-tes
    hi
  • Instict
    és akkor mi van? elvisznek vizsgálatra, és kimutatja a teszt, hogy fűveztem? én akkor meg azt mondom, hogy most jöttem vissza hollandiából 3 napja, ott nincs tiltva, utána tapsolok kettőt és kijövök.
  • hen-tes
    18:02:54 * CurstMan ezt hallgatja [Tankcsapda - Egyszerű dal]-[3:01-128kbps-44kHz]
    mert.. Néha úgy hiányzik a marihuana ....
  • mukika
    honnan tudod hogy nem hazudnak akik ide írnak??? :D
  • cSuwwi
    A bigacsigán legalább 15x ennyi történet van, ráadásul van fóruma is...
  • hen-tes
    AÚ!!!!
  • K.András
    Mi alapján keresnének vissza akárkit is???Mert leirta h szokott füvezni???Ki nem jöhet mivel ügyészségi engedély kell a házkutatáshoz,amihez nem elég az h a forumon leirtad hogy te füvezel :DDD
  • end
    egyébként ebbe az oldalba a hatóságok is belenézhetnek és mi van ha visszakeresnek valakit??
  • hen-tes
    maj hétvégén kipróbálom :D
  • cSuwwi
    Tegnap kicsit "más állapotban" nekiálltam Vice City-zni.
    Naggyon komoly volt :D
    Padlógázzal körbementem a városon 1 kocc nélkül, ami egyébként sosem sikerülne. (persze belső nézetből) :D
  • FREAK
    frissítettem a kedvenceimet, próbaidőre bedobom ezt is :)
  • FREAK
    bátor :)
  • K.András
    Rengeteget kell gondozni,hogy az olyan is legyen,ha igy kiülteted lehet hogy nem lesz rossz,de hogy erös nem lesz az is tuti.
  • sannyi
    egy hete nem szívtam, szóval haladok :)
  • nemcsakfeel
    beultetsz par magot, es megvarod mig kihajt.
    utana mar kicsit olcsobban jossz ki :))
    haver temetobe ultetett a nagyija melle.
  • PResident Evil
    assszem megváltoztam a nyári uticélomat ! :D
  • FtranX
    pontosan
  • glillu
    jó mondjuk városfüggő is mer itt pl drágább mint pesten.
  • K.András
    Jo kérdés,de szvsz nagy a haszon...
    Bár minél többet veszel annál kevesebbe kerül,50-et meg lehet kapni ezerbe-ezerkettöbe...
  • hen-tes
    hmm
    nekem inkább jókedv van
    és nekem azért jön be nagyon, mert nem leszek tőle bunkó
    vagyis elveszi a bunkóságot :)
    szal értitek :)
  • glillu
    öhh. akkor itt mér annyi amennyi??
  • K.András
    Az sok,nem kerül ott annyiba!Egyébként a legolcsobban izraelben lehet megvenni,átszámitva 150 ft-re jött ki egy G zöld!!!
  • glillu
    jah oszt társam mos hozott 50et hollandiából 50é!!!! durvi : ]
  • glillu
    hát attól függ miet veszel... ha mókás akkor röhögsz:)
    énis zsibbadtam tőle
  • szando
    nemtom nekem jó kedvem nem szokott lenni tőle..
    ha sokat szívok akkor para, és nem látok, a füleim mögött zsibbad, az izmaim fájnak és égnek
    holtponton túl pedig az a "de szép"-érzés
  • mukika
    tegnapi nap HUÁÁÁÁÁ volt!!! Felmentünk Normafára 3 haver, be az erdőbe, kerestünk egy kidölt fát, és "buliztunk". :DDDD

1-et eltoltunk hárman 2 cigibe, iszonyat jól éreztem magam, csak havernak megártott mivel nem volt nálunk semmi pia, és a 2. cigi közben beparázott, hogy szomjanhalunk, stb....

Salz, ott azt eloltottuk és elmentünk kocsmába piáért... Gyerek megnyugodott meg minden, én meg ugy röhögtem rajta hogy sírtam!!! :DDDD

Aztán elnyomtuk a végét is, és csak ültünk a természetben. Kurva jó volt......
  • magus
    gondoltátok volna hogy egy 8 hoonapig legmentesen lezart fuben lesz meg ero?:) hat volt:)
  • Pyx #586
    A brok rossz, értem?