13279
-
#625 haggyá! :DD -
#624 tapasztalat, mi? -
#623 hidd el, hogy ezt mondhatod! -
K.András #622 A maximum a pénzbüntetés.Igazábol 1 gramm thc tartozik a nem kereskedés kategoriába, ami kb 10 gramm jo minöségü zöldnek felel meg,igy tiz g-ig el lehet adni a mesét h magadnak vetted,kivéve ha rajtakapnak miközben átadod valakinek,de szvsz aki árulja az meg is érdemli ha börtönbe kerül... -
#621 és akkor most fogyasztásnak mi lehet a szankciója? -
K.András #620 Valamicskét változtattak,pl már nem csukhatnak börtönbe csak akkor ha árulsz... -
#619 egy kicsit le vagyok maradva. itthon még mindig az a szigorú drogtörvény van életben, ami a fogyasztót is börötönnel fenyegetni? nem változtatták már meg? -
K.András #618 Nem nem,mindig az adott ország törvényei vonatkoznak rád,tehát ha kint lehet füvet szivni akkor azért téged nem lehet kint megbüntetni mert itthon mások a törvények!
-
#617 Khrr. Ezs nem egészen így van. Ha külföldön tartózkodsz, akkoris magyar állampolgár vagy, és mivel nálunk az egyéneknek a fű tiltott dolog, hiába vagy Hollandiában, ott is vonatkozik rád...
Az más dolog, hogy ezt mindenki nagyívben lesz@rja... :) -
K.András #616 fükommando :DDD -
#615 és milyen hatóságok néznek bele? :D -
#614 hi -
#613 hi -
#612 és akkor mi van? elvisznek vizsgálatra, és kimutatja a teszt, hogy fűveztem? én akkor meg azt mondom, hogy most jöttem vissza hollandiából 3 napja, ott nincs tiltva, utána tapsolok kettőt és kijövök. -
#611 18:02:54 * CurstMan ezt hallgatja [Tankcsapda - Egyszerű dal]-[3:01-128kbps-44kHz]
mert.. Néha úgy hiányzik a marihuana ....
-
#610 honnan tudod hogy nem hazudnak akik ide írnak??? :D -
#609 A bigacsigán legalább 15x ennyi történet van, ráadásul van fóruma is... -
#608 AÚ!!!! -
K.András #607 Mi alapján keresnének vissza akárkit is???Mert leirta h szokott füvezni???Ki nem jöhet mivel ügyészségi engedély kell a házkutatáshoz,amihez nem elég az h a forumon leirtad hogy te füvezel :DDD -
end #606 egyébként ebbe az oldalba a hatóságok is belenézhetnek és mi van ha visszakeresnek valakit?? -
#605 maj hétvégén kipróbálom :D -
#604 Tegnap kicsit "más állapotban" nekiálltam Vice City-zni.
Naggyon komoly volt :D
Padlógázzal körbementem a városon 1 kocc nélkül, ami egyébként sosem sikerülne. (persze belső nézetből) :D -
#603 frissítettem a kedvenceimet, próbaidőre bedobom ezt is :) -
#602 bátor :) -
K.András #601 Rengeteget kell gondozni,hogy az olyan is legyen,ha igy kiülteted lehet hogy nem lesz rossz,de hogy erös nem lesz az is tuti. -
#600 egy hete nem szívtam, szóval haladok :) -
#599 beultetsz par magot, es megvarod mig kihajt.
utana mar kicsit olcsobban jossz ki :))
haver temetobe ultetett a nagyija melle. -
#598 assszem megváltoztam a nyári uticélomat ! :D -
#597 pontosan -
#596 jó mondjuk városfüggő is mer itt pl drágább mint pesten. -
K.András #595 Jo kérdés,de szvsz nagy a haszon...
Bár minél többet veszel annál kevesebbe kerül,50-et meg lehet kapni ezerbe-ezerkettöbe... -
#594 hmm
nekem inkább jókedv van
és nekem azért jön be nagyon, mert nem leszek tőle bunkó
vagyis elveszi a bunkóságot :)
szal értitek :) -
#593 öhh. akkor itt mér annyi amennyi?? -
K.András #592 Az sok,nem kerül ott annyiba!Egyébként a legolcsobban izraelben lehet megvenni,átszámitva 150 ft-re jött ki egy G zöld!!! -
#591 jah oszt társam mos hozott 50et hollandiából 50é!!!! durvi : ] -
#590 hát attól függ miet veszel... ha mókás akkor röhögsz:)
énis zsibbadtam tőle -
szando #589 nemtom nekem jó kedvem nem szokott lenni tőle..
ha sokat szívok akkor para, és nem látok, a füleim mögött zsibbad, az izmaim fájnak és égnek
holtponton túl pedig az a "de szép"-érzés -
#588 tegnapi nap HUÁÁÁÁÁ volt!!! Felmentünk Normafára 3 haver, be az erdőbe, kerestünk egy kidölt fát, és "buliztunk". :DDDD
1-et eltoltunk hárman 2 cigibe, iszonyat jól éreztem magam, csak havernak megártott mivel nem volt nálunk semmi pia, és a 2. cigi közben beparázott, hogy szomjanhalunk, stb....
Salz, ott azt eloltottuk és elmentünk kocsmába piáért... Gyerek megnyugodott meg minden, én meg ugy röhögtem rajta hogy sírtam!!! :DDDD
Aztán elnyomtuk a végét is, és csak ültünk a természetben. Kurva jó volt...... -
#587 gondoltátok volna hogy egy 8 hoonapig legmentesen lezart fuben lesz meg ero?:) hat volt:) -
#586 A brok rossz, értem?