13279
-
#665 de akkor itt két dologról van szó
Hollandiában magyar törvények alapján a holland hatóságok nem szólhatnak be, vagyis OTT szívhatsz, ugyanúgy mint a hollandok, a németek vagy az eszkimók. Ez logikus...
Itthon valóban nem mentség, hogy olyan országban jártam, ahol különböző drogok legálisak vagy egyenesen kulturális örökségnek számítanak, ez a másik dolog. -
szando #664 hát erről beszélek én is...
ha magyar állampolgár vagy, akkor magyar törvények (is) érvényesek rád. pl. az ep-választásokra külföldön is szavazhattál. -
#663 ha felmerul a gyanu akkor vihetnek.... -
#662 díler! :) -
#661 ők igen, de idehaza nem védekezhetsz azzal hogy kint voltál és ott lehet. -
#660 gyakorlatilag meg leszarják -
#659 hollandiában is a magyar törvények vonatkoznak rád, tehát nem szivhatsz, mert magyar állampolgár vagy, természetesen az ottani to9rvényeket is be kell tartanod. -
#658 te meg elhitted, előfordul :) -
#657 meg közterületen is lehet , fel van festve vonallal hogy hol lehet :) -
#656 max 5 -
#655 eddig a max 2 volt.
komolyan. :) -
#654 csak 9 és fél mi? :D -
#653 akkor jó. 10 g még sohasem volt nálam. -
#652 de nem úgy van, hogy ott szívod el, ahol akarod, hanem csak a kijelölt helyeket (pl. otthon) -
#651 a kemény drogok igen, meg a könnyű drogok bizonyos mennyiség felett -
Prank #650 hollandiában is tiltva van törvényileg, csak a hatóság nézi el
szal tök mindegy:) -
#649 nah akkor vágom ! thx ! -
K.András #648 Tehát,ha te kint vagy akkor hiába vagy te magyar,rád az ottani törvények vonatkoznak,ahogy hiába akarja egy német itthon megmagyarázni ,hogy náluk lehet ugy vezetni hogy iszik egy pohár sört,itt nem lehet ezért megbüntetik. -
#647 nah de izééé... véglegeset... mert érdekelne :D -
K.András #646 Már azelött el volt döntve mielött bárki benyögte volna,csak sokan nem tudtak rola :D -
#645 nah mostmár döntsétek el :D -
#644 (nem csak hollandiában) -
#643 nem jól tudja. hollandiában a holland törvények érvényesek minden külföldire. -
K.András #642 LOL,anyám élettársa örnagy,akkor ö biztos nem tudja hogyan megy ez,igaz? -
K.András #641 Sting legalizálná a drogokat
velvet
2004. június 26., szombat 10:17
A brit származású zenész sosem veszti el a fejét, ha LSD-t fogyaszt, de mostanában egyre ritkábban szív marihuánás cigarettát. Sting ugyanolyan őszintén vallott az olasz Vanity Fair Italia magazinnak drogos tapasztalatairól, mint néhány héttel ezelőtt Paul McCartney, aki az Uncut nevű újságnak számolt be kokainozással töltött időszakáról, és arról, hogyan hatottak a drogok a Beatles számaira.
-
szando #640 ezt olyan mondta, aki tudja -
szando #639 magyar állampolgár ott se füvezhet... -
Bee #638 :) -
K.András #637 alapos -
K.András #636 Mert alapon gyanu kell egy 67 ezer ft-s vizsgálathoz(annyiba kerül tudom tapasztalatbol:))... -
Bee #635 Bár... Az alkoholnál nem így van. A zöld miért más? -
Bee #634 "Sztem"
Nem ismerem a von. jogsz.-kat, csak rémlett vmi. Meggyőztél. -
K.András #633 Bocsi lehet kéne tudni az itthoni törvényeket,ha nem találnak nálad zöldet nem vihetnek el vizsgálatra,igy ha nincsen nálad csak kint szivtál,akkor nem büntethetnek meg... -
Bee #632 Nem ott büntetnek, hanem ha itthon elkapnak, és ezzel védekezel. -
K.András #631 Ez azt jelentené ,hogy pl a magyar rendörnek tisztában kéne lenni az összes ország törvényével ami ugye lehetetlen,csak azt kell tudnia ahol intézkedik... -
K.András #630 Ez hülyeség,ha te kint szivsz és ott nem büntetik téged nem büntethetnek meg azért mert magyar vagy és itthon mások a törvények,igen csunya világ lenne... -
#629 ok, neki van igaza, én tévedtem. -
Bee #628 Öööö... Sztem Csubinak igaza van. Szal külhonban az adott országé plusz a magyar törvények is vonatkoznak. -
#627 ok. remélem nem lesz rá szükségem sosem :) -
#626 egyébként, az a helyzet, hogy ha ezt mondod, nem bűntethetnek meg, de bizonyítanod kell, hogy így is történt. szal ha nincs bizonyíték, ha nincs 1-2 jóbarát, aki tanusítja, hogy ők is kint voltak veled, akkor nehéz a dolog. meg nem árt, ha ott ül egy dörzsölt ügyvéd, de ha borulsz, tudok adni telefonszámot, nem messze tőled lakik egy nagyon dörzsölt. :)