13279
-
Asszem ezek hiányoztak! -
#704 Ja, mert a humoros képekben volt! -
#703 Mingyá jön! -
#702 én visszanéztem 3 oldalt (100 üzi / oldalas tördelésem van), de nem láttam... -
#701 Már volt itt...
Vagy nem ide raktam??? -
#700 most sem lesz meg, mert az 5.-ik hiányzik :( -
#699 jah :)
csak régi, nem baj, úgysem volt meg az egész sorozat :) -
#698 ez jó! :D -
#697 Cigisodrás how-to... :DDD
-
#696 ;)
Most sütöttem "sütit"!:)) -
#695 ismerős probléma... -
#694 Ez szééééééééééép!
Tom, hogy sok ilyen oldal van, de a legtöbb elég gyatra... -
#693 Ebből kéne rendelni.... -
#692 típusfüggő
Nézelődj itt, de kurva sok ilyen oldal van. -
#691 Aha, szép zöld a fű, meg az ég is, vagy az nem... -
#690 Nem, haveré!:)
Én is nekilátok valamikor, csak nincs rendes magom...
Mekkora a mag ideális mérete, mert ebben nem vok otthon! -
#689 persze, a belga törvények szerint
"kinnt se legális, csak nem büntetik"
Ilyen nincs, vagy az vagy nem az. Legális bizonyos helyeken, bizonyos keretek között. -
#688 igen. -
szando #687 kerestem az alkotmányban ide vonatkozó részeket, de nem találtam..
egy jogász esetleg errefelé? :))
mert ugyebár kinnt se legális, csak nem büntetik (v vmi ilyen)
de pl. fordított esetben, ha egy holland átrucan pl. belgiumba, ott megbüntethetik, ha megvizsgálják? -
#686 díler! :)
saját szüret legalább? -
#685 kint voltál a kertben? -
#684 Most csak 400Gramm gyep van nálam!:) -
#683 Attól még nemtilos :D, de ha hazajössz számolj a következményekkel. -
#682 még senkit nem büntettek meg azért, mert szívott olyan országban, ahol szabad, de nyilván, ha ITTHON vezetés közben megszondáznak, és kiderül, hogy szívtál, akkor teljesen mindegy, hol tetted azt -
#681 "ha hazajössz megbüntetnek érte"
Azért nem büntetnek meg, hogy KINT szívtál. Ha nem okozol balesetet, nem keveredsz bűnténybe, akkor senkinek semmi köze hozzá, hogy neked lébecol pár THC molekula a véredben. OTT jogod volt szívni, ennyi, hacsak nem hozol haza valami cuccot, nem érinthetnek meg. -
szando #680 na jó, de ha hazajössz megbüntetnek érte.. akkor miért ne lenne tilos? -
#679 "egyszerűen tilos és kész, mi volt ebben a téves kijelentés?"
Pont az, hogy NEM tilos, mert OTT az ITTENI törvények nem érvényesek, most kezdjem el elölről magyarázni??? -
szando #678 "Itthon valóban nem mentség, hogy olyan országban jártam, ahol különböző drogok legálisak vagy egyenesen kulturális örökségnek számítanak, ez a másik dolog."
Én ezt írtam:
"magyar állampolgár ott se füvezhet..."
akkor mi a probléma? egyszerűen tilos és kész, mi volt ebben a téves kijelentés?
az más dolog hogy senkit sem érdekel hogy ott szívtál-e vagy sem. -
#677 Ja, és az nagyon fontos, hogy éhgyomorra egyed. 6 óra koplalás kb elég. (Ha sokáig benntartod a szádban, gyorsabban üt) :-) -
#676 Én is nemrég ettem először. Felet ettem, de nem volt egy nagy szám. Szívtam is rá egyet, de akkor meg már nem tudtam, hogy melyik hatását érzem :)
Legközelebb megeszek legalább 2g-t. Vagy többet :) -
#675 nemtom, kezdd egy féllel
a másik felét meg én kérem :D -
#674 "ha magyar állampolgár vagy, akkor magyar törvények (is) érvényesek rád. pl. az ep-választásokra külföldön is szavazhattál"
Szintén csak tisztázás végett: ezt NEM a magyar törvények teszik lehetővé, hanem a helyiek. Ha pl. Üzbegisztánban azt mondják, hogy itt külföldi állampolgár semmilyen diplomáciai/politikai/stb jellegű tevékenységet nem végezhet, akkor ez sajna túrósbukta. Másik megoldás a magyar nagykövetség (ha van), ami viszont MAGYAR FELSÉGTERÜLET, így ott megint a magyar törvények érvényesek. -
#673 tudom, friss lesz remélem, elsőre mennyit érdemes megenni? -
#672 van....
ne tárold sokáig, mert 2-3 hét után baszhatod a hatást :) -
#671 gombás élménye van vkinek? még nem probáltam, de talán hétvégén eszem egy kicsit -
#670 szvsz semmi különös nincs benne, csak szando téves kijelentése kicsit megkavarta a népet
a lényeg, hogy adott pillanatban annak az országnak a törvényei vonatkoznak rád, ahol tartózkodsz, ha ezeket megszeged, ők büntethetnek meg, de ha nem csuknak le hamamész, és ha többet nem lépsz be, akkor megúsztad
ha a magyarok keresnek valamiért és épp külföldön vagy, akkor is a házigazdák döntenek arról, hogy kiadnak vagy nem (illetve a szerződésük, ha van ilyen), de a hollandok tutira nem foglalkoznának olyan üggyel, hogy a magyar rendőrség keres valakit, mert Amszterdamban füvezett, mivel a törvények csak a határokon belül érvényesek -
#669 persze persze, csak arra fel mondom hogy elég faramuci helyzet :) -
#668 ez max akkor lehet gáz ha haza jösz és másnap csináltatnak veled gyorstesztet pl. -
#667 ilyen biztosan nincs, MAGYAR törvények szerint MAGYAR hatóság járhat el, egy holland rendőrnek fogalma nincs a világ egyéb országainak törvényeiről (és nem is kötelessége tudni róluk) - szintén logikus, hogy a saját rendszerük szerint dolgoznak
magyar rendőr meg kint nem rendőr, úgyhogy erről ennyit
-
#666 az első gondolta érdekes, uyganis nem tudom hogy egy holland rendőr bele szolhat e a kinti szivásba, pl elkéri az utlevelem látja hogy nem vagyok holland, tehát lehet hogy azt mondja neked nem lehet, de viszont ő nem a magyar torvények szerint kell hogy el járjon, szoval :D