13279
  • cSuwwi
    szinte nulla, ha azt betekered, max. fejed fog tőle fájni...
  • Punkerwork
    4-5 kiló már hatásos :)
  • PResident Evil
    jujj... ebből már jó nem sülhet ki !!!
  • Phat Smoker
    lehet hogy hülye kérdés, de szerintetek mennyi hatóanyag van az útmenti, erdőszéli stb...susnyások erőteljesnek látszó vadkender bokraiban ?
  • szando
    akkor csak nem vatyok hüle :DDD
  • Tikal #780
    az elég loszar... bajnok zöldek akár 15-20%-osak is lehetnek...
    cigiből tényleg sok elvész, ezért jo a vizipipa, bong.
  • glillu
    mert te is ott voltál????
  • Dani20
    biztos már linkelte vki ezt:

http://hirtv.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=27906

:)
  • joe69
    hogy tetszett a gtk golyatabor??nekem nagyon nem tetszett 1-2 tabvez arca
  • glillu
    á az azé más ha te csinálod. mondjuk lehet kényelmesebb h csak eszegeted:D
  • szando
    mé majnem ugyanaz mint a sütyi :)
  • PResident Evil
    Green-Cola...
  • hen-tes
    :D
    így van meg a jó hangulata :)))
    no meg kis para hogy nehogy lebukjunk.. szal nekünk ííígy iiis jó :P
  • glillu
    ehh semmiaz. dehát eddig se volt legális:] mosse fog számitani. amúgy se lenne filinges thc-s csokitól tépni
  • szando
    természetesen jóval kevesebb megy a tüdődbe, mint amit beleraksz, de egy tábla csokitól csak nem fogsz fetrengeni :D

abszintban tujon van, asszem maga a növény ez a fehérgyürök, amiből régen csinálták
  • Cat #770
    ez olyan lesz mint a red bullban lévő taurin, vagy az abszintban lévő fehérgyürök vagy mi - reklámszempontból tökéletes, egyébként szart se számit
  • Cat #769
    relatív
    ha egy kaját megsózol, ennek töredéke is ehetetlenné teheti

másrészt a füves cigiben is kevés a thc, és még kevsebb jut a szervezetedbe. Gondolj bele, hogy a füben eleve nagyon kis rész a thc, azt még dohánnyal szokták keverni, meggyujtják (jórésze elég), szóval csak egy nagyon kis része jut be a tüdődbe

egyébként szerintem se sok, valószinüleg direkt ugy állapították meg a határértéket hogy 3 liter üditőt megihass, és akkor se lesz semmi bajod
  • szando
    jól gondolom hogy a 0,2% az lószar? :D
  • Cat #767
    Legális lett a kender fogyasztása Magyarországon
    2004. aug. 20., 21:55

Az uniós jogharmonizáció miatt, a kormány enyhítette a rost és a magkender étkezési használatát, - kikötésként csak azt szabta, hogy a növény THC tartalma nem haladhatja meg a 0,2%-ot. A rendeletmódosítás után egy budapesti vállalkozás, máris belefogott a kender alapanyagú üdítők, sörök, pezsgők és csokoládék forgalmazásába.

Ütött az óra a kenderfogyasztás tilalma fölött. Az uniós jogharmonizáció miatt a kormány engedélyezte a rost, illetve a magkender korlátozott hazai fogyasztását. A törvényi előirás szerint, hazánkban ezentúl forgalomba hozható bármilyen kender alapanyagú élelmiszer. Az állam kikötésként csak azt szabta meg, hogy a termékeket valamelyik uniós ország gyártsa, illetve, hogy a növény THC tartalma nem haladhatja meg a 0,2%-ot. A kender csak akkor minősül kábítószernek ha a THC, azaz a Tetrahidrocannabinol számértéke eléri vagy meghaladja a 0,7- 0,8%-ot. A jogszabálymódosítás után egy budapesti vállalkozás kender alapanyagú üdítő, pezsgő, sör, bor, illetve édesség forgalmazásába fogott. A vállalkozó most 7 kiskereskedés segítségével teríti az árut. Tervei között- svájci anyagi forrással - egy magyarországi kender alapanyagú üdítőgyár felépítése is szerepel.
  • PResident Evil
    káccos lelkihangulat ? MSN !!!
  • hen-tes
    részeg voltam, haggyá :D
  • magus
    lol. erre nincs mas szo. marmint ahogy leirod
  • Amse
    házilag barkácsolt vizi pipa.
  • Lacee
    de most komolyan, vki magyarázza már el nekem, mi volt a #751-ben... Pl az "eszközt" nem egészen vágom :)
  • end
    huuuu csak kinyul oldalra, de mennék oda gazolni
  • hen-tes
    ehh, nem hinném, egyszerűen kész volt a cucc.. nem voltam hozzá szokva és túl sokat toltam, ennyi, sztem bárkivel előfordulhat, főleg káccos lelkiállapotban
  • Amse
    Nesztek nektek dzsanga.Még Sam is ezt szíjja.
  • PResident Evil
    de ez az igazság

()
  • cSuwwi
    én is ezt mondanám... :)
  • PResident Evil
    jah :DDD közben meg semmi közöm hozzá :P
  • cSuwwi
    na a fő füves megszólalt... :)
  • PResident Evil
    amateurs :D
  • Lacee
    na az utolsó két hozzászólást nem értem. ez már a cucc hatása lenne? :D
  • end
    az nem jó a lebegés én már halottam olyat hogy ugy érezte jobbra kezdett csavarodni a fej-em,éreztem hogy a gyomrom se stimmel aztán hányt és lefeküdtem és paráztam nagyon szar volt azota vigyázok vel hogy mennyit.bár a piara is ezt mondtam mégis sikerült másnap este hatig hányni
  • hen-tes
    huhh
    tegnap szépen néztünk ki :D

-du kiderült, hogy a nőbarát elhagy.. mondom fasza.. kiakadtam , gyors elugrottam egy kis pénzért, találkoztam haverral, összerözzetünk egy páran egy két telefon után.. vittünk piát is a lakásba, többiek fröccsöztek, én szokás szerint söröztem, 4. doboz után haver megszólal.. mikor megyünk rugni ? felcsillant mindenkinek a szeme :)
    elővettük a tolóst (egy üveg, levágva az alja, belerakni vödörvízbe, üveg szájába tölteni) elrugtunk nem tom mennyit..
    és megütött.
    azután csak arra emlékszem hogy szédültem mint az állat, lefeküdtünk a szőnyegre és lebegtünk ^.^
  • Tikal #750
    ?
    egy jo bongba beleteszek neked annyit mint amenyit a cigidbe szoktál, szerintem nem állsz fel egy oráig :D

szerintem egy jo vizipipánál vagy bongnál nem kell több... a cigi "teljesen más" élmény.
  • end

(Delta 9 - tetrahydrocannabinol)

JÓ BONYOLULT
  • K.András
    Szerintem is joval több cucc kell a vizipipába mint egy cigibe,mig 1 g-böl csinálsz kb 4 db cigit,addig pipába meg alapbol beleraksz egy fél g-t.Persze ha sok a cucc akkor a kutyát nem érdekli,de mivel itthon szinte aranyáron mérik,ezért szvsz nem éri meg pipázgatni.
  • FREAK
    azért jó volt a hasis ópiumpipából, nem? :D
  • Galy
    hasispipába az
    ópiumpipába meg ópium

és sorolhatnám....