13279
-
#785 szinte nulla, ha azt betekered, max. fejed fog tőle fájni... -
#784 4-5 kiló már hatásos :) -
#783 jujj... ebből már jó nem sülhet ki !!! -
Phat Smoker #782 lehet hogy hülye kérdés, de szerintetek mennyi hatóanyag van az útmenti, erdőszéli stb...susnyások erőteljesnek látszó vadkender bokraiban ? -
szando #781 akkor csak nem vatyok hüle :DDD -
#780 az elég loszar... bajnok zöldek akár 15-20%-osak is lehetnek...
cigiből tényleg sok elvész, ezért jo a vizipipa, bong. -
#779 mert te is ott voltál???? -
#778 biztos már linkelte vki ezt:
http://hirtv.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=27906
:) -
joe69 #777 hogy tetszett a gtk golyatabor??nekem nagyon nem tetszett 1-2 tabvez arca -
#776 á az azé más ha te csinálod. mondjuk lehet kényelmesebb h csak eszegeted:D -
szando #775 mé majnem ugyanaz mint a sütyi :) -
#774 Green-Cola... -
#773 :D
így van meg a jó hangulata :)))
no meg kis para hogy nehogy lebukjunk.. szal nekünk ííígy iiis jó :P -
#772 ehh semmiaz. dehát eddig se volt legális:] mosse fog számitani. amúgy se lenne filinges thc-s csokitól tépni -
szando #771 természetesen jóval kevesebb megy a tüdődbe, mint amit beleraksz, de egy tábla csokitól csak nem fogsz fetrengeni :D
abszintban tujon van, asszem maga a növény ez a fehérgyürök, amiből régen csinálták -
Cat #770 ez olyan lesz mint a red bullban lévő taurin, vagy az abszintban lévő fehérgyürök vagy mi - reklámszempontból tökéletes, egyébként szart se számit -
Cat #769 relatív
ha egy kaját megsózol, ennek töredéke is ehetetlenné teheti
másrészt a füves cigiben is kevés a thc, és még kevsebb jut a szervezetedbe. Gondolj bele, hogy a füben eleve nagyon kis rész a thc, azt még dohánnyal szokták keverni, meggyujtják (jórésze elég), szóval csak egy nagyon kis része jut be a tüdődbe
egyébként szerintem se sok, valószinüleg direkt ugy állapították meg a határértéket hogy 3 liter üditőt megihass, és akkor se lesz semmi bajod -
szando #768 jól gondolom hogy a 0,2% az lószar? :D -
Cat #767 Legális lett a kender fogyasztása Magyarországon
2004. aug. 20., 21:55
Az uniós jogharmonizáció miatt, a kormány enyhítette a rost és a magkender étkezési használatát, - kikötésként csak azt szabta, hogy a növény THC tartalma nem haladhatja meg a 0,2%-ot. A rendeletmódosítás után egy budapesti vállalkozás, máris belefogott a kender alapanyagú üdítők, sörök, pezsgők és csokoládék forgalmazásába.
Ütött az óra a kenderfogyasztás tilalma fölött. Az uniós jogharmonizáció miatt a kormány engedélyezte a rost, illetve a magkender korlátozott hazai fogyasztását. A törvényi előirás szerint, hazánkban ezentúl forgalomba hozható bármilyen kender alapanyagú élelmiszer. Az állam kikötésként csak azt szabta meg, hogy a termékeket valamelyik uniós ország gyártsa, illetve, hogy a növény THC tartalma nem haladhatja meg a 0,2%-ot. A kender csak akkor minősül kábítószernek ha a THC, azaz a Tetrahidrocannabinol számértéke eléri vagy meghaladja a 0,7- 0,8%-ot. A jogszabálymódosítás után egy budapesti vállalkozás kender alapanyagú üdítő, pezsgő, sör, bor, illetve édesség forgalmazásába fogott. A vállalkozó most 7 kiskereskedés segítségével teríti az árut. Tervei között- svájci anyagi forrással - egy magyarországi kender alapanyagú üdítőgyár felépítése is szerepel. -
#766 káccos lelkihangulat ? MSN !!! -
#765 részeg voltam, haggyá :D -
#764 lol. erre nincs mas szo. marmint ahogy leirod -
#763 házilag barkácsolt vizi pipa. -
#762 de most komolyan, vki magyarázza már el nekem, mi volt a #751-ben... Pl az "eszközt" nem egészen vágom :) -
end #761 huuuu csak kinyul oldalra, de mennék oda gazolni -
#760 ehh, nem hinném, egyszerűen kész volt a cucc.. nem voltam hozzá szokva és túl sokat toltam, ennyi, sztem bárkivel előfordulhat, főleg káccos lelkiállapotban -
#759 Nesztek nektek dzsanga.Még Sam is ezt szíjja.
-
#758 de ez az igazság
() -
#757 én is ezt mondanám... :) -
#756 jah :DDD közben meg semmi közöm hozzá :P -
#755 na a fő füves megszólalt... :) -
#754 amateurs :D -
#753 na az utolsó két hozzászólást nem értem. ez már a cucc hatása lenne? :D -
end #752 az nem jó a lebegés én már halottam olyat hogy ugy érezte jobbra kezdett csavarodni a fej-em,éreztem hogy a gyomrom se stimmel aztán hányt és lefeküdtem és paráztam nagyon szar volt azota vigyázok vel hogy mennyit.bár a piara is ezt mondtam mégis sikerült másnap este hatig hányni -
#751 huhh
tegnap szépen néztünk ki :D
-du kiderült, hogy a nőbarát elhagy.. mondom fasza.. kiakadtam , gyors elugrottam egy kis pénzért, találkoztam haverral, összerözzetünk egy páran egy két telefon után.. vittünk piát is a lakásba, többiek fröccsöztek, én szokás szerint söröztem, 4. doboz után haver megszólal.. mikor megyünk rugni ? felcsillant mindenkinek a szeme :)
elővettük a tolóst (egy üveg, levágva az alja, belerakni vödörvízbe, üveg szájába tölteni) elrugtunk nem tom mennyit..
és megütött.
azután csak arra emlékszem hogy szédültem mint az állat, lefeküdtünk a szőnyegre és lebegtünk ^.^
-
#750 ?
egy jo bongba beleteszek neked annyit mint amenyit a cigidbe szoktál, szerintem nem állsz fel egy oráig :D
szerintem egy jo vizipipánál vagy bongnál nem kell több... a cigi "teljesen más" élmény. -
end #749
(Delta 9 - tetrahydrocannabinol)
JÓ BONYOLULT -
K.András #748 Szerintem is joval több cucc kell a vizipipába mint egy cigibe,mig 1 g-böl csinálsz kb 4 db cigit,addig pipába meg alapbol beleraksz egy fél g-t.Persze ha sok a cucc akkor a kutyát nem érdekli,de mivel itthon szinte aranyáron mérik,ezért szvsz nem éri meg pipázgatni. -
#747 azért jó volt a hasis ópiumpipából, nem? :D -
#746 hasispipába az
ópiumpipába meg ópium
és sorolhatnám....