13279
-
#826 ja,én kajakra arra gondoltam háta a bolond inkák a békepipába nyomták nagyon csunyán!!!nincs igazam??? -
#825 mágus,téged összintén sajnállak ami a legjobb a ződbe pont azt nem élted át csak 1-szer!!!
RÉSZVÉTEM!! -
#824 Nem tudott parancsolni kezének, lábának, s nem tudott megszólalni sem. Félelmi hullámok gyötörték
hat jah, amiota egyszer egy nagyon melyponton szivtam, es utana egy haver eljatszotta hogy jon a rendorseg (csongetes minden) (mellesleg mostmar nem az, szora sem meltatom azt az eletformat amire o emebrt mond), azota sajna szinte minden esetben elojon, hacsak nincs vmi nagyon eros befolyas ami elvonna a figyelmem, de ha csak ugy csondben, otthon/szigeten/barhol, akkor remeges jon elo, rohogoflash csak egyetlen egyszer volt, de azt nem tuudtam elohozni sosem -
#823 Ezen neked hol a spangli? A zoldhasura gondoltal?:D -
#822 -
Ez a dzsanga!!! -
#820 -
-
Na ez hogy tetszik? -
#817 ja tudom!!!semmi gond onnan raktam vissza hogy más is könnyen ésszrevegye az én észrevételeimet!!igy könnyebb ha az orrod előtt találod a célt!!nem igy gondolod???mert ha nem akkor én tévedtem!!bocs!!de amugy veled mi van korán reggel depis vagy??mert ha igen akkor ne kend azt a szar magyart mert rajta maradsz,az meg nem igazán lenne jo senkinek!!ez csak az én véleményen nem megsérteni akrlak!! -
#816 A hasis az indiai kender ágvégeiből, vagy gyökereiből kinyert gyanta, amit különféle anyagokkal kevernek, majd összepréselik. Fekete, vörös, zöld vagy barna színű, a csokoládéra is hasonlíthat. A hasisról már a 11. században egy arab botanikus Ibn al-Bejtar a következőket írta: "az egyszerű emberek szelleme megzavarodik, és gyakran kapnak görcsös rohamokat".
Hatóanyaga ugyanaz, mint a marihuanának; a tetrahidrokannabiol (THC). A hasisban a THC 20%-30%-os töménységű.
Egyik fajtája a hasis-olaj, ami sötétzöld, barna, vagy fekete színű folyadék. Töménysége a hasisénak 3-4-szerese, ennek megfelelően hatása is jóval erősebb. Cigarettára kenve szívják.
ez hogy oda b*sz!!!jézusmária!!!életveszély!
-
#815 arra hogy kb 15 hozzászólással elötte már bent volt ez a kép..... -
#814 ja,simán ezt mondom!!és majd ezek veszik át az ország irányitását!!de szerintem a Fábry sem tiszta,annyi hülyeséget csak készen lehet kitalálni vagy valami nagy őstehetség??? -
#813 mire gondolsz?KONKRÉTAN!!![/purple] -
#812 Ha valaki rossz hangulatban van, vagy szorong mikor kipróbálja, akkor ez az érzés szörnyen felerősödhet. Egy drogos egyszer marihuanával kínálta egy vendégét, aki állítása szerint kissé lelombozódott állapotban volt. Félig sem szívta el a cigarettát, amikor hirtelen fölpattant, és kirohant a házból. "Belém áll a frász!" - kiabálta.
Egy leírás szerint marihuana hatására egy 21 éves fiatal megzavarodott, elvesztette tájékozódását térben és időben, pánikba esett. Nem tudott parancsolni kezének, lábának, s nem tudott megszólalni sem. Félelmi hullámok gyötörték, főleg esténként. Tudathasadásos állapot (idegen szóval: szkizofrénia) gyanújával utalták be egy klinikára.
Okozhat nevetési kényszert, feldobottságot, vagy éppen félelemérzetet, pánikot. Használója szájszárazságot, megnövekedett szomjúságot és étvágyat érez.
Ti hogy vagytok ezzel a dologgal? -
#811 csak kicsit kéne visszaolvasni -
#810 lál, most látom csak a nő ruháját :DDD
csávó meg csak kész :D -
a ruhájárol nem is beszélve!!!nem tiszták az biztos!!!
SZERINTETEK? -
#808 fullon kész mind2.a miniszter meg a neje is!!nézd az arcukat!!simán valami édesség lebeg a szemük előtt!!
-
#807 tegnap meg megünnepeltük hogy újra alakul a dolog ;ÐÐ
három sör után álltunk neki rugni, óó de jó kedvünk lett ;)
csak kurva hideg volt és megfáztam mint a zállat :C -
end #806 a híradóban is látni lehetett amugy jó kis picsa van a kép hátterében stewee képre gondolok. -
#805 nem néztem a forrást... -
#804 ja, és felrakták az indexre, ugye? -
#803 Köv. miniszterelnök úr nője biztos lelkes fogyasztó :)
vagy valaki nagyon ráért a photoshoppal játszani... -
#802 A csaj ruháján kis cannabislevélkék virítanak :)
-
szando #801 lehet (sőt biztos! :D) h én vagyok a hülye de ez mér vicces? -
steweee #800 léccike, legalább ez az egy kép hadd maradjon, ez a kedvencem ! :)
-
#799 mikor lesz kapható? -
steweee #798 franc, moderálva lettek a képeim ? :)))) sztem nagyon is témábavágóak és remek pillanatban készült képek voltak. talán túl jók is, bár illettek a topic nevéhez -
#797 Hehe :) -
#796 LOL
-
Cat #795 -
Cat #793 Forgalmazható, de nem reklámozható a marijuánás jeges tea
Máltán betiltották a marijuánás jeges tea televíziós hirdetését. A Swiss Canabis Ice Tea elnevezésû terméket egy hónapja hirdetik az országban.
A keddi bírósági határozat indoklásában az szerepel, hogy a gyártók Máltát kisérleti szerepnek szánják az alkoholmentes ital uniós terjesztésének megkezdése elõtt. Laboratóriumi vizsgálatok minimális mennyiségû tetra-hydro-cannabiolt mutattak ki. Az ital ezért nem annyira az összetétele, mint elnevezése miatt veszélyes. A bíróság csak a hirdetést tiltotta be, a forgalmazást nem. -
#792 lol watta topic -
Phat Smoker #791 jah..ciki lenne, ha a hatóság hozná házhoz :) -
#790 ja, csak ha nem "diszkrét" a csomagolás, akkor a határon/postán megfogják, majd a cím alapján téged is :(
ha ilyen 1x lenne, minden 10. emberkénél nőne a gyep, nem lenne ennyi dealer.
Érdemesebb talán kimenni Hollandiába, (de elég Bécsbe is magot venni) :) -
Phat Smoker #789 thx az infot, gondoltam hogy nagy lószar lehet :)
azok kedvéért akik nem ismerik: http://www.buydutchseeds.com/default.php
nemrossz oldal ,)
vannak klafa magok, némely jó drága..pl. a Jock Horrorr, melyből 50 mag 240 euró (már az ára is horrorr :) -
#788 mi egy srácnak egyszer teafüvet adtunk :) -
#787 Régebben az egyik osztálytársam állandóan nagyzolt. Ő már füvezett, és kurvajó, ment már trabanttal 200-al, meg ilyenek :)
Egyik nap az egyik haver odaállít hozzá. Te Gábor, van füvem.
Gyereknek csillog a szeme. Tényleeeeg? Mutaaa. És lerakott az asztalra egy marék füvet, amit felfelé jövet a suli mellett tépett le...
Az első óra előtt volt. Az egész osztály dőlt a röhögéstől, gyerek meg láthatóan vörösödött el :P
Többet nem is mesélt a füves szokásairól... :D -
#786 az se, anno gólyatáborban szedtek a többiek 3 hátizsáknyi cuccost 2 sörnek több hatása van az emberre mint annak a kupacnak volt