13279
-
#986 Ilyenek-e vagytok-e?[center]
-
#985 ...
[mekhót] -
szando #984 nyamesz :D -
#983 ez már közösség elleni izgatásnak minösül!!!!:D -
K.András #982 -
szando #981 ápp!
szívtam -
#980 állat :D -
#979 szerintem pont jo;) -
#978 de a guriga az hosszú ám :D -
#977 Dzso-dzso a gurigában? -
#976 EZ mi ? :o -
-
#974 LÁL! :D -
szando #973 ja! viselkedjél! :) és próbáld meg vizipipából! rohadt jó :) -
#972 nos meg kell hagyni, a leírásom valós... kicsit túlléptem a haátorn, kicsit jóval többet tömtünk... de ez egyszeri alkalom :P többször nem fordul elő :DDD jó füves leszek :o -
szando #971 jólvan, ez jött le az írásaidból.
szori
jeszoké :D -
#970 vágom ezt... de egy szóval sem mondatm hogy nagyon duván tolom... hetente 2-3 alkalom... és azis lájtos ! :P -
szando #969 jóvvan :D
én is szoktam szívogatni de nem olyían gyakran, pontosan azért mert volt egy időszak amikor keményebben ment és amikor otthonról kocsival nem találtam a barátnőmhöz meg nem emlékeztem dolgokra akkor jöttem rá hogy ha így folytatom úgy elbutulok mint a szar.
van egy haverom is aki már olyan szinten van hogy a neveket nem tudja megjegyezni, most mondta hogy az angol csoportba a fősulin 2 hete tanulta csak meg a neveket. ötször elmondom neki a dolgokat és még akkor sem emlékszik másnap...
na, szóval csak ennyi.. -
#968 :DDDD -
#967 pfffff
ilyet írtam kb ciniről
bár az kicsit hosszabb :) -
#966 olyan nem lesz ^.^
azért ne nézzél már drogosnak ! -
szando #965 vázz
amikor nem lesz kedved emberekkel lenni és nem lehet majd veled besyélgetni meg talán még a nyálad is fog folzni és buta leszel mint a tök.. na majd akkor kiváncsi leszek rád :DD -
-
#963 büszke vagyok rád kicsi fiam :) -
#962 jah és azt a 3 tasit 8 szálba :DDD
amikor egy tasiból kijön 3-4 szál :DDD -
szando #961 az már súlyos.. na ilyen szinten nem szeretnék lenni.. :PP -
#960 jah és ajánlom mindenkinek:
Soulfly - Wings
ne az előadót nézzétek, ez nem olyan zene, igazi gyöngyszem, ilyen alkalmakra... ! -
#959 argh... a tegnap esti /mai/ party igen odabaszott :DDD
3 tasit nyomtunk el, és még maradt nálam egy... és ezt 3an + 1 aki néha néha... most alig látok, fókuszálnom kell ^^ -
#958 ezt észrevettem :D -
#957 hát igen időzavar: ] ilyenkor vagy álat gyorsan telik az idő vagy lassan. de soha nem ugy mint ált :) -
#956 megvan :DDD -
#955 azon vagyok... -
#954 loál :D
találd meg :D -
#953 hát vagy kétszer... :DDD
de várjál írtam egy másik topicba, oda kajak egy óra alatt írtam kommentet, de nem emléxem meik topic volt -
#952 elaludtál közben ? :D -
#951 gecc ezt vagy fél óráig írtam -
#950 megin!!
nem jó ám! -
#949 nahát EHH !!! fél órája sem volt amikor 'AZ' atroctiás ért... haver igen frankó csigát csinál, nagyon vad, sokkal állatabb... nemtohy csinálja, de frankó 3 slukk abból aztán alig bírtam lentartani... szal... -
#948 Kovács Petya a drogdealer :DDD -