13279
-
#1026 énizs! mot füröttyem! :> -
#1025 énö tisztah vatyok ! -
szando #1024 neme?
dehonnem -
#1023 az alkohol nem trok!! értemö???!!! -
#1022 rohatt trokos !!!!444 -
#1021 nem! rumos teát ittam! -
#1020 dragostea din tei -
#1019 undorito h mik vannak ebbe a mocskos világba! én a helyedbe már holnap kimennék az utcára ruha nélkül tüntetni a világ szemét drogosai ellen :D -
szando #1018 üsd a dobodat, fújd a sípodat meg dobáld a paradicsomodat lécci..
rohadt életbe -
#1017 köszönjük az építő jellegű hozzászólást. -
#1016 nahát EHH !!! -
end #1015 mocsok drogosok!!! -
szando #1014 az hogy mennyire értenek hozzá sajnos nem akadályozza meg őket abban, hogy rendelkezzenek róla... -
szando #1013 szerintem hollandiáé sem jó.. egyszerűen egy olyan törvényt kéne alkotni, ami csak azokat bünteti, akiknél x mennyiségnél több van. én megértem hogy a mai világban nem lehet legalizálni, de legalább egy normális törvényt lehetne hozni... -
Mentol #1012 Itt is van egy jópofa vélemény:
Index kritika
Amúgy szerintem az összes döntéshozó nem rendelkezik megfelelő alapokkal ahhoz, hogy ilyen nagyságrendű szabályozást alkalmazzon. Másrészt viszont azt gondolom, hogy mint sok minden másban, így ebben az esetben az USA-t majmoljuk... SZVSZ inkább a korszerűbb(felvilágosultabb?) példát kéne követni a kérdésben...(pl.Hollandia) -
#1011 A jóindulattól függ most a füvezők sorsa
egyszerűen csak nem értenek hozzá, lövésük sincs az egészről..... -
szando #1010 az AB bekaphatja, és nem csak ezért
ennyire egy konzervatív bagázst, komolyan...
nade ne politizáljunk -
szando #1009 akkor honnan tudod hogy megcsapnád? :) -
szando #1008 ezért nem tartok magamnál soha, otthon jó helyen van, ha tekerek, azt elszívom pár órán belül..
és akkor nincs belőle probléma -
#1007 Ahoz már hozzászoktam, csak a beszélgetés nemmegy....:D -
#1006 zsebürítéshez és motozáshoz hozzá kell szokni :) -
#1005 Borcsa megmondja a frankót :D -
#1004 Csumpi minden1s Fricis emberkének.
Lenne 1 nagyon-nagy problémám, ami nemis olyan nagy, de mégis. Anyám megtudta, hogy szoktam fricizni. És teljesen kikelt magából felakarja hívni a sulit a hevrom szüleit, meg minden, hozott ilyen irodalmat is a fűről(amiben persze, hogy van igazság, de a jó oldalát ő nem látja a dolgoknak). Szóval teljesen rákattatnt a témára. És ilyen szavakkal illet, hogy Függő+kábszeres:)! Ami egy ideig jó, meg minden, csak idegesít. Szerintetek mit mondjak neki vagy mit csináljak vele:)?
1 kis rövid törénet:
Egyik nap kimentem haverhoz, hogy tekerjünk pár cigit. Jól megis lettünk a végére. És mikor kint várjuk a buszt (éjfél körül lehetett). ondom a havrnak:
-Vidd má haza, te, úgyis ittlaksz.
Ő nemnagyon akart belemeni ígyhát rákellet erőszakolnam a dolgot. Úgy esett, hogy a frici leesett a földre. 1 percre rá fehér opel 4 db 2ajtós szekrény kiszáll.
-Jóestét uraim. Igazoltatás, stb stb...!
Még az is hozzátartozik, hogy a papír bennevolt a ingzsebembe és eléggé kilátszott. De végül nemvolt belőle nagy balhé. Rendőrök elmentek. Mi meg gyorsan elrejtettük a fricit.
Azt a parát senkinek nemkívánom. Így visszaemlékezve vicces egy történet. -
#1003 nincs, és még 1 jó darabig nem is tervezek én is kölök vagyok még :) -
szando #1002 van kölköd? -
#1001 Az Alkotmánybíróság visszaszigorította a drogtörvényt
miért van olyan érzésem hogy nem is akarnak normális szabályozást? -
#1000 ugyanolyan szar az összes, a különbég az hogy a pián van adó így azt nem tiltják -
#999 rövidtavu memoria elvesztése...
vegül is vmiben csak tönkre fog menni az ember
de szvsz nem olyan halálos bün az a szivás, mint ahogy beállitják, meg mint ahogy törvényileg büntetve van.
másrészt a gyerekem valszeg nem lesz jobb mint amilyen en vagyok, ugyhogy elöre látom milyen kockázatot vállalok, ha egyszer kölyköm lesz és elkezd kamaszodni.
nem vagyok semmilyen szer mellet. DE. az, hogy anyuci deltöl estig sorozatokat néz, az is függöség, és abba is el lehet butulni. -
#998 ahogy a fűtől is, ismerek pár embert akik 5-6 éve napi szinten használják, tiszta zombik :( -
#997 na nem ám ugyanaz a kettö.
a sörözéstöl, ha komolyan tulzásba viszed, elbutulsz. -
#996 én is megcsapnám a kölköm ha megtudnám..... -
szando #995 sztem sem.. de a szülők nem nagyon fogják fel az ilyeneket...
inkább velük kéne beszélni, vagy kipróbáltatni velük :DD -
#994 jó kérdés, ha hetente 1-2x eldob 1 vicces cigit az semmivel nem rosszabb mintha lejárna sörözni..... -
#993 ahoy all.. az egyik ismeros csalad hozzamfordult hogy beszeljek mar a haverommal ( marmint a gyerekukkel) hatha a baratokra jobban hallgat...
a baj az hogy fuvezik...
es a sajat anynjanak es apjanak azzal jon hogy ok meg cigiznek... ti hogy beszelnetek le egy gyereket hogy ne fivezzen??? -
szando #992 kérünk sztorit! :))
egyik haverom nagyon bevolt izgulva a szívásra, mondtam neki hogy oké, tekerek egyet. nem raktam bele sokat mert mentünk utána inni meg bulizni, ráadásul a többiek nem szoktak olyan gyakran.. de szegény gyerek nagyon bekészült, kísérhettük haza.. azért utána kurvanagyot buliztunk! :D -
#991 you are welcome :D -
Myrkul #990 Azt hiszem megtaláltam a kedvenc fórumomat :DDDD -
szando #989 ilyen-e vagy? :D -
#988 -
#987 szép render! :D