13279
  • szando
    "asziszed hogy füves, az a baj
    mer nem láttál még ilyet, az a baj"

az is lehet h sima cigi volt... bár nem nagyon tudom elképzelni
  • PResident Evil
    olyat mi is csinálunk... a mai világban semmi sem meglepő !
  • end
    nem drasztikus ez mindenapos!!szal vigyázni!!volt olyan hogy hülyegyerekek szórakozóhelyen mindenki szeme láttára tekertek!!ehhhh...
  • PResident Evil
    kicsit drasztikusan fogod fel a dolgokat, mondták már ?!
  • szando
    LOÁÁL
  • end
    (bár igazából nem tudom, hogy mi az ilyenkor szokásos eljárás)
    szerintem nem sok fantázia kell hozzá:be vittek volna mindenkit és elkezdtek volna ütni telefonkönyvel(mert azzal szokták,hogy ne legyen nyoma)és elkezdték volna addig kérdezgetni hogy honnan szerezted mondj egy nevet amíg valaki meg nem szólal...vagy előzetes halotta,már durvákat róla=börtön inkább a halált kivánám magamnak...
    szal szerencsétek van nagyon hogy nem buktatok le
  • szando
    ha nincs sok akkor elterelés.. de arra meg járjon akinek két anyja van..
  • FtranX
    Ez idén májusban volt és nem volt nálunk sok, szal nem valószínű, hogy kaptunk volna valamit. (bár igazából nem tudom, hogy mi az ilyenkor szokásos eljárás)
    De vmilyen eljárás biztos lett volna, legalább egy olyan, hogy a szülők megtudják.
    Akkor meg már fejbe is lőhetnek...
  • szando
    attól függ h mennyi volt náluk..
    illetve, hogy mikor esett meg a történet..
  • iko
    Ha lebuktatok volna mit kaptok?
  • FtranX
    Egyszer pár haverral kocsmázni voltunk. Egyszercsak kitaláltuk, hogy "fel kéne dobni" a hangultatot. Ki is mentünk a helyről és befordultunk egy kis utcába, hogy elvégezzük a dolgunkat. Már nagyban folytak az előkészületek, amikor hírtelen egy villogó rendőrautó száguldott el azon az utcán, amiből a kis utca nyílt. Valaki poénból beszólt, hogy "Mindjárt visszafordulnak! :))"
    Hát vissza is fordultak és éles kanyarral bekanyarodtak az utcába, majd megálltak mellettünk. "Jó estét kívánok! Személyigazolványt kérjük ellenőrzésre felmutatni!" Köpni nyelni nem tudtunk.
    Azonban szernecsére még volt annyi idő, hogy minden bekerüljön az egyik csaj táskájába.
    Végül nem lett semmi, de nagyon be voltunk parázva. :) A rendőrök nagyon parasztok, lekezelőek voltak.
  • szando
    engedélyezni azért is kell, hogy ne lehessen kifogás a durvább anyagokra, hogy "tökmindegy, mindkettő illegális"
    szvsz
  • Tikal #1055
    kocsma? hogy rongáljam a májam meg az agysejtjeim? :)

engedélyezni pedig azért kell hogy még csak a lehetősége sem álljon fenn annak hogy egy szál cigiért két évet kell ülnöd vagy akár felfügesztettet kapjál...
    azt hiszem könnyen beláthatjuk hogy a két év az erkölcsi bizonyitványodban nincs egyensulyban egy szál cigivel.

• Szofi
    Szerintem nem látod reálisan.
    Egy cigi, nem cigi. De ha vki rákattan, akkor nehéz leállni.
    Az ismerőseim között van erre is, meg arra is példa.

Belegondoltál abba, hogy mi lenne, ha engedélyeznék?
    Így is szívja, aki csak akarja, nem kell ahhoz engedélyezni.
    Tapasztalatból tudom, hogy egy idő után kifejezetten butít.

Sztem ha kicsit ki akarsz kapcsolni, akkor vagy kocsma, vagy ez, vagy mindkettő...; ) De semmiképpen nem rendszeresen!
    Annak sehogy sem jó a vége!
  • szando
    ne aggódjatok, mindenki így kezdi.. hogy nem fog kipróbálni semmi illegálisat.. tizennégy éves koromban én is így voltam vele..
    Panzermeyer barátunk sem fog ellenkezni pár év múlva ha az arca elé tolnak egy dzsoját...
  • PResident Evil
    ott a pont !
  • Tikal #1051
    egyébként ha nem probáltad még akkor mi alapján itélsz? ha még életedben nem szivtál el egy szál fuves cigit sem akkor mi alapján mondod hogy szar és az alkohol a jo?
    na kb ilyen emberek ülnek az alkotmány biroságon is...

és nagyon szomorunak találom hogy egy ugymond demokráciában nem ALKOTMÁNYOS JOGOM azzal boditani magam amivel akarom. méghogy egy füves veszélyes a társadalomra... lol
  • Tikal #1050
    szerintem kérdezz meg egy orvost hogy az alkohol minek számit... drognak, jééé :)
  • end
    Drogozni jó dolog! -ezt nem mondtam nekem semmi közöm a csunya drogokhoz főleg a fű nevűhöz,csunya drogosok!!
  • Jimmyke
    Ez komoly téma szerintem nektek is komolyan kéne viselkedni.
  • The Termentor
    szep voltal! holnaptol nem kell jonni...
  • Panzermeyer
    Ok-ok-ok, ezer bocsánat, hogy belegázoltam a lelkivilágotokba. Bizony én vagyok a hülye, beismerem. Drogozni jó dolog! Szeretlek titeket, puszi! :)
  • end
    Mert, ha már mindenképpen önpusztításba akarsz fogni, inkább keresd fel a legjobb haverjaidat, és menjetek el inni egyet.--ŐŐ NA ÉP EZ A GOND INKÁBB FÜVES LEGYEN MINT ALKOHOLISTA EHHH Aki meg nem bírja az italt, menjen társasjátékozni :D--IGEN SZOKTUNK TÁRSASJÁTÉKOZNI IS RÉSZEGEDJ OKOSAN
    és általában bárgyú mosoly ül az arcán.--LEGALÁBB Ő BÉKÉS ÉS JÓL ÉRZI MAGÁT ÉS NEM KÖTEKSZIK ANNYIT MINT TE Ez kell nektek is?
  • PResident Evil
    hirdesd még az igét pls !
  • The Termentor
    ki fozott mar teat? vagy sutit?
  • Panzermeyer
    Ja, mellesleg egy középsulis haveromról köztudott a régi osztálytársak között, hogy szívogat, és sztem már egyéb módjait is kipróbálhatta a drogozásnak.
    Annak idején normális öltözködött, normális hajviselet, szóval emberi formája volt. Most meg lehet nézni mi lett belőle. Szegény gyerek olyan laza, hogy majd szét esik, a haja vmi iszonyat igénytelen loknis, vagy már rasztás, a fene se tudja, és vmi idióta kötött sapkát hord, és általában bárgyú mosoly ül az arcán. Ez kell nektek is? Egészségetekre, mindenki kis lépésekben kezdi.
  • Panzermeyer
    Engem aztán nem zavar, hogy ki mivel rombolja magát, csak az, ha már túlzásba viszi, és mindenét feláldozza már egy korty italért, egy vicces cigiért, egy adag anyagért. Szerencsére nincs ilyen a közvetlen baráti körömben. Én sem vagyok híve a mértéktelenségnek. (Na jó, ez nem teljesen igaz.)

Azonban a magam részéről a drogot soha nem fogom kipróbálni, mert egyszerűen nincsen rá igényem, és nem hiszem, hogy valaha is lesz. Mert, ha már mindenképpen önpusztításba akarsz fogni, inkább keresd fel a legjobb haverjaidat, és menjetek el inni egyet. Aki meg nem bírja az italt, menjen társasjátékozni :D

Mellesleg, ha majd lesz gyerkőcöm és amíg nálam lakik, és megtudom, hogy drogozik, szegény gyerekemnek akkora fülest adok, hogy a fal adja a másikat, aztán jön a lelkizés. A saját érdekében.
  • Narcotic Syntax
    szeretem az ilyen fajta tudományt:)
  • PResident Evil
    beszarás
  • szando
    ez tudományos kérlekszépen!
  • cSuwwi
    pont az :D
  • PResident Evil
  • SoDI---
    nem kéne részegen írálnom :)Z
  • SoDI---
    sok báöző drogos. mé' nem isztok vodkás redbullt, mint én?
    van benne taurin, sok koffein, májas lebontja a szeszt acetaldehinre... buli az is, nem kellenek illegális szarok...
  • szando
    bünti lesz!
  • end
    rohadt alkoholisták!!
  • szando
    én is.. de társaságban jobb :)
  • Crokin
    "Ki az a barom, aki egyedül szív füvet?" - tette fel a kérdést Szemelyácz János, a Baranya Megyei Drogambulancia vezetője..."

Pl. én szoktam, sokkal jobban beüt
  • GregSB
  • PResident Evil
    a lálkám isö ! :Ð