13279
-
#1107 hát a fiatal első szavazókat egyből megnyernék ! :D -
szando #1106 így kell kampányolni :DD -
#1105 tudom kire fogok szavazni -
#1104 http://index.hu/politika/belfold/legal0125/ -
#1103 ROHATTT !!!4 :DDDD -
#1102 én már láttam betépett embert!! szörnyüü! :DSD_ASS:D_:ADSAD -
#1101 jah, kézzel is elég frankót lehet csinálni, mondjuk én szoktam vagy negyed órát kocogtatni, és olyan kemény lesz mint a beton :D
a 700 ft-os műanyag cigitekerővel meg tekerő monopóliumot csinálhatnék haverral, akinek fél perc egy cigi készre megcsinálásra :DD
legjobb csiga ? hmm... mindenféleképp vami keményebb, masszívabb papírból és ez sokfajta van, nincs ilyen, hogy "legjobb anyag".
praktikus cigisdobozból, hiszen kéznél van mindig, érintetlen hiszen zacskót lehúzod róla... de én általában CD borítóból szoktam, mert van sok CD-m és mint a CD tartóban van, a tokból kiszedem, és elég jól formálható és tartja az alakját... kicsit fényes, engem annyi zavar csak és nehezn gyullad, dee akkor viszont menekülj :P -
#1100 TÉK :D -
end #1099 rohadt fű,rohadt THC...tegnap volt egy kis gyanta cigiben,húzta a fejem minden bajom volt,aszem ezt elég volt egyszer és utoljára,a zöldet se kedvelem csak bogyoval jó.lehet le is állok vele... -
szando #1098 én anno tiszta gyorsan megtanultam miután figyeltem havert..
szívható cigit könnyen lehet csinálni, szép vékonyt + egyeneset már nehezebb és sok gyakorlás kell hozzá..
a másik megoldás h veszel szűrőt + papírt, meg azt a műanyag cigitekerőt, azzal megvan gyorsan
körkérdés: miből szoktatok csigát csinálni? miből a legjobb? -
#1097 akkor meg sztem szokj rá arra, hogy magadnak csinálod :) de ha veszel sima cigi papírt és egy csomag dohányt -feltételezem hogy dohányzol- akkor csavarj magadnak sok sima cigit... ezáltal belejössz, és a mértékekkel is tisztában leszel :) -
#1096 láttam már, sokszor tekerték előttem, nemm lenne vele gond sztem.
Szombathelyen -
#1095 tiszta sor :) -
#1094 akkor két dolgot tehetsz:
1. nagyon gyorsan megtanulsz tekerni, nem olyan nehéz, icipici gyakorlás sima cigivel és mennifog.
2. kerítessz egy bizalmadban lévő személyt, barátot, aki majd a szemed előtt csavarja meg -ha neked már végképp nem megy- és így te fogod látni mennyi kerül bele. Sőt még a cuccot te rakhatod bele, így nyomon követed a mennyiséget, tehát nem leszel lehúzva :)
off: amugy hol laksz? -
#1093 ja, bár ha valami útszélén magától termő hulladékot kapsz annyiért akkor szívhatod a fogadat is -
#1092 thx. akkor a 2,5 elfogadható ezexerint -
#1091 attól függ milyen 1g 2-2,5k ha normális a cucc (mondjuk ez nem pesti ár és nem a legfrissebb árlista mivel én az alkohol istenében hiszek :) -
#1090 ált. 2000-2500 de ha jó ismerőseid vannak olcsóbban is kaphatsz... -
#1089 még nem próbáltam tekerni
jó akkor úgy kérdem, hogy kb. mennyi a grammonkénti ára, nem akarom, hogy nagyon átverjék a fejem. -
Cat #1088 sztm is hülye vagy hogy betekertet vettél
hogy mondjon bárki is árat, hogy ha te se tudod mennyi van benne? :) -
end #1087 22 -
#1086 szóval izé... hát ha a "spanit" 1 szállra érted akkor nem érte meg... meg annyit tesz bele amennyit akar... :\ -
#1085 látom, kérdezhetek én itt akármit :D -
#1084 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1083 biztos, hogy nem vertek át, nem először veszek tőle vagy nagyon ütős az a teafű :) -
#1082 lol, remélem átvertek és teafüvet kaptál :) -
#1081 Kb. milyen árban van egy spanyi? Mert én ma vettem 5-öt 1000Ft-os darabáron és nem tudom, hogy jó vételt csináltam-e. jah és azt kilehet vhogy deríteni, hogy egy spangliban mennyi cucc van? -
#1080 -
Cat #1079 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MOST VAN SZILÁGYI JÁNOS A MOKKÁBAN
"én bevezetném a marihuánát"
"szivtam, és jobbnak tartom mint az alkoholt" -
#1078 ehh -
szando #1077 jujj :/
mennyi volt nála? -
neménvoltam #1076 nekem egy ismerősöm most bukott le, fél évig járnia kell hugytesztre és járnak ki hozzá kutatni néha-néha és ha jól tudom felfüggesztettet kapott -
The Termentor #1075 hany eves vagy end? ha szabad kerdeznem? -
#1074 egyre megy :D -
end #1073 szal akár sima cigit is tekerhetek.....hát az nem sima cigi volt -
The Termentor #1072 amugy nem verik szet a fejed. a legtobben. ha csak fuveztel es volt nalad egy keves akkor pisiteszt, kihallgatas, gyam ertesitese...
a nyomozok konkretak. kerdeznek es ugy fognak fel hogy hazudsz... -
The Termentor #1071 ja en is ezt teszem! sokkal olcsobb... -
#1070 ahogy külföldön is itthon is egyre többen sodorják maguknak a cigit. -
szando #1069 azért mert itthon nem nagyon láttam még ilyet..
úgylátszik nem ugyanarra a helyre járunk :) -
#1068 miért nem tudod elképzelni? pl ahova mi szoktunk járni mindig tartanak dohányt + papírt + a gyártó szokott csinálni akciót hogy ki tekeri a legszebbet meg hasonló reklám hülyeségeket :) szal akár sima cigit is tekerhetek.....