13279
-
#1147 :D -
cyrus #1146 nemis... ide a megfelelő szó nemis ez hanem :
well.... -
cyrus #1145 ejnye, no.... -
#1144 no comment -
end #1143 hmm ti nem paráztok hogy benéz ide a hatóság??megnézik az e-mailt aztán meg is vagytok aztán
na mind1,a hasis nevezetűről annyit hogy engem nem nyűgözött le (a thc mint általában)olyan módon szarul lettem tőle mint ha egy üveg whiskit lehuztam volna és egyszerre ütött volna szal olyan szarul rég nem voltam...a thc -re elég érzékeny vok max 5 eggyessluk oszt kész vok,nem is kell többé...az exre meg érzéketlen viszonylag.
ne drogozzatok nem jó az,én pl az orfk-tól vok és már irom is a címeket -
#1142 EZ A KÉP BERONGÁL :DDDDDDDD -
Jelentem,még ébren vagyok! -
#1140 te sem élsz ilyenekkel, nyomás is aludni! -
#1139 jól jártunk vele... -
#1138 -
cyrus #1137 (:O
[alsz] -
#1136 menjetek aludni :D
vagy publikálom cyrus képeit -
cyrus #1135 (:O -
#1134 ne offoljál kertészlegény -
cyrus #1133 well, akárcsak te....
rosszhirem vanik, mer én ülök elöl, engem vesz fel előbb azsl... majd hazafele te. :D -
#1132 énis úgy hallottam hogy holnap korán kel... -
#1131 te már rég alszol ! -
cyrus #1130 omg :D
ezis megy kedvencek :D -
#1129 lol :D -
#1128 szerintem az ex is könnyü drognak számit. olyan könnyü h eccer ki is esett a kezemböl -
#1127 amugy ajánlom ezt a topicot ! :DDD -
#1126 ehh... mifelénk (borsod) is elég gánycumókat adnak, 2,5k ért pazarolnak egyet. Mondjuk én a voltcsajomtól veszem, mert a csávója a fő gyepmester, mondjuk engem a csávója simán levámolna és akkor szart se érnék az egésszel... de mivel a csajos hozza ezért 2,5k ért igen megérte nekem. Pénteken 10kérrt vettem 4 tasit, de nagyon odabasz :> -
The Termentor #1125 Vahahahahahahahaha
2000 folott nem szabad venni. es ami a pakettba van az sose tobb 0.8 nal. mer akkor nem erne meg. van aki vizet rak hozza se akkor megszivja magat.
jo joint budapest kornyeken van. de mondjuk godoloon ritka tre. 2 fel es kapsz egy felet.
ha meg szivsz es nem vagy fuggon akkor nem koltod el ra az utolso buznyakot is.
vegyel 50 g t olcsobban jossz ki mintha egyesevel venned es lemereted vele merlegen. mer 50 az mar egy kicsit nagyobb tetel. en 1600/g er tudok. siman elvagy vele 2 honapig ha nem vagy szivofej nagyon. napi egy ket joint es akkor meg 3 honapig is meg van.
es nem kell parni a kekgeciktol akik jonnek hogy korlatozzak az emberi jogaidat.
ha legal lenne akkor sokkal kissebb lenne a "piac", kevesebb esely lenne arra hogy "csunyabb" dolgokhoz jutnak a gyerekek.
amerikaban amikor a 30 as evekben illegal volt az alkohol akkor mekkora volt a bunozes??? nem vagyok tort okos de tudom hogy nagy. -
#1124 nemtudom mi minősül könnyű drognak, de a marijuana az biztos :) -
The Termentor #1123 de mi a konnyu drog???
mer ha az ex es a speed is benne van akkor nehogy legalizaljak!!
mer az rosszabb.
legyen has, zold es magic mushroom. boen jo es legalabb nem a dilertol veszik aki ajanlja majd a sok szintetikus loszart. sokkaljobb lenne ez a vilag ha nem uldoznenek minde olyan embert aki masmilyen elvezetnek hodol.
az alkohofogyasztast kene buntetni. ha az utcan reszeg vagy nagyon akkor megbuntetnek ugy minha fuveztel volna. otthon ugy iszod le magad ahogy akarod de az utcan nem lehet. es akkor nem lenne annyi alkesz aki reszegen tamolyog az utcan es a padra rokazik.
-
#1122 mert azóta eldurvult nálad a helyzet :) könnyű-drogok meg se ártanak, igaz ? ;) -
#1121 várjáá hagy találjam ki hogy szilveszter volt az uccso alkalom:)
-
#1120 tavaly szivtam utoljára. akkor se jött be. nekem se hianyzik. -
#1119 legalizáljunk ! :D -
end #1118 valamit a már most jelen levő mértéktelen alkoholizmus ellen.--de nem fognak mert jó adóbevétel... -
#1117 ehheh... ma én is 4 tasival, full készen rohangáltam :D -
szando #1116 ha 1 hónapot kibírok akkor nem vagyok függőeh
márpedig nem is hijányzik
másik meg h itt kurvanehéz szerezni, mer lesittelték a fél társaságot :DD -
#1115 áz sok ! -
szando #1114 én már 29 napja nem... -
#1113 ehh, ma is megvolt a termés -
#1112 lehet túl komolyan veszem a topicot ? -
#1111 ezzel viszont egyetértek !!! -
Garfield #1110 Akkor ezek szerint nem jött át az irónia.
Arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy nem a füves cigit szívókat kéne csesztetni, hanem esetleg tenni valamit a már most jelen levő mértéktelen alkoholizmus ellen. -
#1109 rossz topic
"a baleset a mértéktelen italozás következménye." -
Garfield #1108 Tíccsák be a fűvet, mert az rosz és megrontya a mai fiatalokat