13279
  • GregSB
    Elméletileg igen.

Gyakorlatilag magasról lesz@rják :)

Eleinte én is paráztam egy kicsit amikor kint voltam, de ez kb 1 napig tartott. A rendőrök az égatta világon SEMMIT nem csinálnak veled, ha füvezel, akár egy cofeeshopban, akár a nyilt utcán! (szilveszter estéjén olyan szagok voltak Amsterdam belvárosában, hogy az utcai levegőtől be lehetett állni :D)

Egyszer egy benzinkút bekamerázott parkolójában csináltunk hot-boxot a kocsiban :D Láttak a benzinkutasok, az egész meg lett örökítve kamerán de nem lett belőle semmi. Úgyhogy ennyit a kinti rendőrökről.

Most hogy így felidéztem a régi szép időket szívesen beülnék egy Amsterdami kávézóba, és benyomnék egy bögre Space Hot-chocolate -ot és mellé egy Space Muffint
  • RIZLA
  • reaper4
    túlszívtad? Te kis mohó :D

na én is megyek :)
  • PResident Evil
    mindjárt megyek zöldelni ^^

tegnap nagyon szarul jártam, túlszívtam magam :\
  • reaper4
    + vannak

sorry
  • reaper4
    már csak megvalósításbeli problémák hátra :D
  • PResident Evil
    nem ellenkezem ^^
  • reaper4
    nem hiszem, h ott toporognak a zsaruk a shop előtt, h most ki honnan jött (bár még nem voltam).
    nekik az a lényeg, h eladjanak + a holland államnak is szvsz.
    inkább a határ túloldalát figyelik csempészet miatt, de azt sem a hollandok.
    jobban örülnék ha ezt 1 cafeshop-ban tárgyalnánk meg 1 kis süti mellett :D
  • PResident Evil
    rendőr?!
  • reaper4
    ki tiltja meg 1 cafeshopban? szét is ütném
  • Tikal #1217
    elméletileg ott sem teheted meg, mert a magyar törvények vonatkoznak rád kint is :)
  • GregSB
    Egert szeretem, csak kicsit messze van :)
  • Punkerwork
    sör+jager, nem nekem való, de aszem ha lejössz 1 sg eger bulira a többiek hamar megkedvelnek :)
  • GregSB
    Nekem már nem lenne érdekem, én is úgy vagyok a fűvel mint te, már lecsengett, "elmúlt a varázsa".

Én a Sörre és a Jagermeisterre esküszöm most :)
  • Punkerwork
    hát akkor költözzetek oda :)
  • Punkerwork
    nekem ez természetes volt
  • GregSB
    Egyébként van egy olyan ország, ahol ezt megteheted a vicces cigivel is (Hollandia), és érdekes módon ebből ott nincsenek gondok...
  • GregSB
    Jajó, mostmár értem. Tehát egy sétáló utcában lévő vendéglőhelyen :)

Ezt nem írtad a #1193-ban
  • Punkerwork
    és szerinted ott nincsenek vendéglátó helyek? nyáron legjobban a vár alatti Dobó utcában szeretek kiülni a görög kávézóba borozni :)
  • GregSB
    Te azt mondtad sétálóutca...
  • Punker
    vendéglátó helyen mióta tilos?
  • GregSB
    Közterületen tilos alkoholt fogyasztani, úgyhogy nem hiszem :)
  • PResident Evil
    no comment
  • Tikal #1204
    de a sétálon simán eltolok egy cigit, és észre sem veszed, bár igaz kiülni nem tudok vele sehova, viszont utána már igen :)
  • Tikal #1203
    huu, ujat nem mondtál, tény és valo hogy a cigi kábszer, sőt a pia és a kávé is az, megnyugtatlak :)
    a gond csak az hogy ide nem narkosok irogatnak...
  • cyrus #1202
    akkor az alkohol és a kávé is....
  • Punkerwork
    érdekes cikk az abszintról
  • Punkerwork
    amíg normálisan adod elő a véleményed addig nincs gond, de ne kezdj el flémelni!
  • keeper2
    Fúú, de rohadtul rühellem a sok narkós állatot. És szerintem a fű pont ugyanúgy narkó, csak gyengébb. Sőt, ha nagyon szigorúan vesszük, a sima cigi is az.
    És mielött még valaki másnak titulálna, elmondom, hogy eme véleményemtől függetlenül én is punk vagyok.
  • PResident Evil
  • cyrus #1197
    ejb zm g
  • PResident Evil
    nem részletezném... :Ð
  • Punkerwork
    aszem akkor csúnya végünk lesz :)
  • PResident Evil
    azthiszem nem kell sokat várni rá, hogy leüljek egy vígan borozó Punker mellé egy szépen megtekert füstölgő dzsojával, és azt mondjam: legális.
  • Punkerwork
    abbó én is

viszont én megtehetem hogy 1 szép napos délután kiülök a sétáló utcába meginni 1 pohár bort, a jelenlegi törvények szerint te ezt nem tudod megtenni 1 vicces cigivel.
  • PResident Evil
    igen, a piálásból kinőttem...
  • Punkerwork
    majd kinövöd
  • PResident Evil
    én már áttértem másik vallásra :D
  • Punkerwork
    nem egészen én az alkohol istenében hiszek, de egy kis 2 személyes pipa is tud sok örömet okozni :)
  • PResident Evil
    itt az én emberem :D