13279
-
#1227 Elméletileg igen.
Gyakorlatilag magasról lesz@rják :)
Eleinte én is paráztam egy kicsit amikor kint voltam, de ez kb 1 napig tartott. A rendőrök az égatta világon SEMMIT nem csinálnak veled, ha füvezel, akár egy cofeeshopban, akár a nyilt utcán! (szilveszter estéjén olyan szagok voltak Amsterdam belvárosában, hogy az utcai levegőtől be lehetett állni :D)
Egyszer egy benzinkút bekamerázott parkolójában csináltunk hot-boxot a kocsiban :D Láttak a benzinkutasok, az egész meg lett örökítve kamerán de nem lett belőle semmi. Úgyhogy ennyit a kinti rendőrökről.
Most hogy így felidéztem a régi szép időket szívesen beülnék egy Amsterdami kávézóba, és benyomnék egy bögre Space Hot-chocolate -ot és mellé egy Space Muffint -
#1226 -
#1225 túlszívtad? Te kis mohó :D
na én is megyek :) -
#1224 mindjárt megyek zöldelni ^^
tegnap nagyon szarul jártam, túlszívtam magam :\ -
#1223 + vannak
sorry -
#1222 már csak megvalósításbeli problémák hátra :D -
#1221 nem ellenkezem ^^ -
#1220 nem hiszem, h ott toporognak a zsaruk a shop előtt, h most ki honnan jött (bár még nem voltam).
nekik az a lényeg, h eladjanak + a holland államnak is szvsz.
inkább a határ túloldalát figyelik csempészet miatt, de azt sem a hollandok.
jobban örülnék ha ezt 1 cafeshop-ban tárgyalnánk meg 1 kis süti mellett :D
-
#1219 rendőr?! -
#1218 ki tiltja meg 1 cafeshopban? szét is ütném -
#1217 elméletileg ott sem teheted meg, mert a magyar törvények vonatkoznak rád kint is :) -
#1216 Egert szeretem, csak kicsit messze van :) -
#1215 sör+jager, nem nekem való, de aszem ha lejössz 1 sg eger bulira a többiek hamar megkedvelnek :) -
#1214 Nekem már nem lenne érdekem, én is úgy vagyok a fűvel mint te, már lecsengett, "elmúlt a varázsa".
Én a Sörre és a Jagermeisterre esküszöm most :) -
#1213 hát akkor költözzetek oda :) -
#1212 nekem ez természetes volt -
#1211 Egyébként van egy olyan ország, ahol ezt megteheted a vicces cigivel is (Hollandia), és érdekes módon ebből ott nincsenek gondok... -
#1210 Jajó, mostmár értem. Tehát egy sétáló utcában lévő vendéglőhelyen :)
Ezt nem írtad a #1193-ban -
#1209 és szerinted ott nincsenek vendéglátó helyek? nyáron legjobban a vár alatti Dobó utcában szeretek kiülni a görög kávézóba borozni :) -
#1208 Te azt mondtad sétálóutca... -
#1207 vendéglátó helyen mióta tilos? -
#1206 Közterületen tilos alkoholt fogyasztani, úgyhogy nem hiszem :) -
#1205 no comment -
#1204 de a sétálon simán eltolok egy cigit, és észre sem veszed, bár igaz kiülni nem tudok vele sehova, viszont utána már igen :) -
#1203 huu, ujat nem mondtál, tény és valo hogy a cigi kábszer, sőt a pia és a kávé is az, megnyugtatlak :)
a gond csak az hogy ide nem narkosok irogatnak... -
cyrus #1202 akkor az alkohol és a kávé is.... -
#1201 érdekes cikk az abszintról -
#1200 amíg normálisan adod elő a véleményed addig nincs gond, de ne kezdj el flémelni! -
keeper2 #1199 Fúú, de rohadtul rühellem a sok narkós állatot. És szerintem a fű pont ugyanúgy narkó, csak gyengébb. Sőt, ha nagyon szigorúan vesszük, a sima cigi is az.
És mielött még valaki másnak titulálna, elmondom, hogy eme véleményemtől függetlenül én is punk vagyok. -
#1198 -
cyrus #1197 ejb zm g -
#1196 nem részletezném... :Ð -
#1195 aszem akkor csúnya végünk lesz :) -
#1194 azthiszem nem kell sokat várni rá, hogy leüljek egy vígan borozó Punker mellé egy szépen megtekert füstölgő dzsojával, és azt mondjam: legális. -
#1193 abbó én is
viszont én megtehetem hogy 1 szép napos délután kiülök a sétáló utcába meginni 1 pohár bort, a jelenlegi törvények szerint te ezt nem tudod megtenni 1 vicces cigivel. -
#1192 igen, a piálásból kinőttem... -
#1191 majd kinövöd -
#1190 én már áttértem másik vallásra :D -
#1189 nem egészen én az alkohol istenében hiszek, de egy kis 2 személyes pipa is tud sok örömet okozni :) -
#1188 itt az én emberem :D