13279
-
#1427 Amíg meg nem halok. -
Marseille #1426 A másik pedig az, hogy lehet, hogy neked EDDIG bejött, de sokaknál teljesen máshogy hat és nem hogy jobb, hanem sokkal rosszabb helyzetbe sodorja őket.
-
Marseille #1425 De vajon meddig...? -
#1424 "Az igazi értelmiség felelősen gondolkozik és oltalmazza a társadalmat a veszélyektől. Legyen az bármekkora is. "
Na itt jön az, hogy te a füvezést veszélynek tekinted. Szerintem meg tök jó dolog, nekem pl a lelki egyensúlyom és a pozitív gondolkodásom/hozzáállásom az élethez sehol nem lenne nélküle. Hatására intezíven elkeztem érdeklődni mindenféle tudomány, filozófia, vallás iránt és már egész tájékozottnak mondhatom magamat. Mindenesetre az eddigi 7-8 évnyi füvezés után van egy egész jól fizető állásom, jó barátaim, és úgy mindent összevetve tudok "boldog" lenni. -
Marseille #1423 Mit vársz Berlintől, a homokosok és drogosok fellegvára lett sajnos. -
Marseille #1422 Azért, mert aki orvos annak tisztában kellene lennie a dolgokkal. Egy orvosnak az egészséges életmódra kellene nevelni. Aki nem ezt teszi az csak papíron orvos, de lélekben nem. Az igazi értelmiség felelősen gondolkozik és oltalmazza a társadalmat a veszélyektől. Legyen az bármekkora is. -
#1421 a tudatlan berliniek is most engedélyezték, hogy 10g füvet tarthas magadnál büntetőjogi következmények nélkül, ezek a németek nahát nahát ... -
#1420 Nem értem mit sajnálod le. A mi aspektusunkból meg te vagy szánalmas. Szégyen... -
#1419 Konkrétan nem rá gondoltam, hanem a hivatalos állásfoglalókra.(pl.kedermagosok)
De az tuti, hogy a dekrimivel minden füves elégedett lenne. -
Marseille #1418 "Azt pedig hidd el, értek valamit hozzá azért én is. Van diplomám, doktori címem, öt éves tapasztalatom az oktatásban, prenvencióban, ambuláns munkában, ja, meg két drogos testvérrel is rendelkezem, pedig értelmiségi családom van,..."
Így még szomorúbb, hogy ennek ellenére legalizálni akarod a füvet és nem az ellenzők odalán állsz. Én erre így nem lennék büszke. Akkor mit várjon el az ember az egyszerűbb emberektől, ha egy elméletileg tanult doktor is a fű mellett pártoskodik. Szégyen... -
Marseille #1417 "Szóval én azt mondom, a füvet igenis legalizálni kéne,..."
Ajánlom figyelmedbe az #1375-as hozzászólást, igen tisztelt Criminal Law-tól. -
#1416 Csak tájékoztatásképpen mondom, hogy senki sem akarja itthon legalizálni.
Bőven megelégednénk a dekriminalizálással is.
-
Marseille #1415 És ha azt hiszi, akkor mi van legalább jobban odafigyel a gyerekére. Ebből senkinek sem születhet igazi hátránya. Sokkal jobb túl biztosítani valamit, mint közönyösnek lenni...
És baze szerinted egy agykutató hülyeségből mondja azt, hogy nem tanácsos használni a fűvet. Eleve minek mégha nem is annyira káros minek minek minek?
A nagy többségnek lehet, hogy nem árt, de vannak olyanok is akiknek ez az ugródeszka. Egy normális társadalom mindig a gyengék érdekeit veszi elsősorban figyelembe. A magyar társadalomnak a kábitószer nélkül is van éppen elég baja.
Ez egy többszörösen beteg lelkületű nemzet, nem tanácsos legalizálni.
Már Hollandiában is ezerszer megbánták. -
#1414 Mert a társadalom mekkora része tudja,hogy ki ő? Én csak annyit tudok róla, hogy valami orvos, semmi többet. És hogy egy agykutató nem támogatja, az elég nyilvánlaló. Mint ahogy egy tüdő-orvos sem fogja preferálni a dohányzást.
Azt pedig hidd el, értek valamit hozzá azért én is. Van diplomám, doktori címem, öt éves tapasztalatom az oktatásban, prenvencióban, ambuláns munkában, ja, meg két drogos testvérrel is rendelkezem, pedig értelmiségi családom van, szóval az sem törvényszerű, hogy ehhez a rossz családi háttér kell. Sőt, sőt, sőt. Diszkódrogokat pl épp azok fogyasztanak, akik anyagilag jobban el vannak eresztve.
De mivel még nem látod át most sem, hogy miről van szó, vegyünk egy egyszerű példát. 17 éves jámbor fiugyermek, aki élvezeti cikk gyanánt legfeljebb zizit fogyaszt,egyik nap kifejti abbéli szándékát, hogy ő bizony be akar fektetni egy drágább napszemüvegbe. Egy egyszerűbb lelkületű szülő, aki ezt a cikket,a miről mi most itt beszélünk, elolvassa, serlock-i logikával még talán arra fog következetni, hogy az ő fiacskája unalmában talán fűvel illegalizál. Szerinted ilyen nem történhet meg? Hát dehogynem, tapasztalat. Épp ezért mondom, hogy a rossz időben, rossz helyen és rossz módon végzett prenevciónak több a hátránya, mint az előnye. Remélem már érted, miért bátorkodtam használni az "alul-kvalifikált" jelzőt.
Meg kérdezhetnénk emelett Tőled, hogy hány éves vagy? -
#1413 -
Marseille #1412 folyt: Az egész családra is érvényes, mert a kábítószerhasználóknak egy jelentős százaléka rossz családból származik, ahol a szülők sem éppen az intelligencia mintapéldányai. -
Marseille #1411 Ja meg abból indulnak, ki hogy, aki kábítószerezik az ilyen értelmi szinten van :))) -
Marseille #1410 Nem az a célja, hogy felnőtt tájékozott embereknek írják, hanem azoknak, az egyszerű embereknek akik nem olyan "okosak" mint Te.
Ennyi erővel minek írják oda az ablak alá a vonaton "Hogy kihajolni veszélyes!"
És még millió ilyet lehetne írni. Egy felnőtt tájékozott ember ezt tudja.
Gondolkozzál már kicsit.
-
Marseille #1409 Ha neked Vizy E. Szilveszter egy "mittudoménkicsoda", akkor az már régen sajnálatos. Te Ő hozzá képest sehol sem vagy. Elég nagy baj, hogy sok ember a hozzád hasonlóknak hisz és nem egy agykutatónak.
-
#1408 marseille, egyáltalán te olcvastad azt a cikket? szerintem olyan a szinvonala mint ha ovodásoknak irták volna és nem pedig felnőtt tájékozott embereknek..
iagazad van, csupán csak gyanakvásra ad okot a napszemuveg: "A rendőrség szerint gyanakvásra adhat okot, ha gyerekünk gyakran hord napszemüveget, ha sok illatszert használ, ha fizikailag érzékeny, ha rém- vagy épp színes álmai vannak. Az ORFK munkatársa szerint a felsorolt szempontokat a bűnmegelőzési szakma elfogadja."
továbbá gyanakvásra ad okot ha gyermeke ágya mellett ures uvegeket talál, hányás foltot koszos ruhát... ekkor az ön gyermeke alkoholista!!! kérem forduljon szakemberhez!!!
az ilyen orfk szovegek pedig ugy látom a te szintednek megfeleloek és nem pedig egy felnottnek... talán felnöttnek valo lesz az a musor ami az rtl klubbon lesz cvsütürtök este 22.30-kor, ott lesz a kendermagtol is valaki -
#1407 A Te hozzászólásaid tipikusan olyanok, amik miatt a falba akarom verni a fejem..
Ha már egy szövegből ennyi hülye részt lehet kiollózni, akkor valószínűleg nem valami jó, nem??? Alapból nem kéne leírni olyat, amiben vannak valótlan, félreérthető részek.
Az meg hogy valami orvos-agykutató mittudoménkicsoda ellenzi..és akkor?? Az csak EGY vélemény. De szívesen vennénk a Te véleményed is, indokolással, persze. -
#1406 "fűvet"
nc... -
Marseille #1405 Criminal-Law:
Szerinted például akkor Vizy E. Szilveszter is alul-kvalifikált? :)))
Aki egyértelműen ellenzi a fűvet is. -
Marseille #1404 És olvasd végig ők sem azt írták, hogy aki napszemüveget visel az drogos.
Szövegkörnyezetből kiollózott részeket könnyű kifigurázni. Ez nem valami magas IQ-ra vall.
tisztelettel -
Marseille #1403 Ha már egy agytompított embert megmentenek ezzel mát megérte.
Ha jó szándék van mögötte, akkor nem kár érte. (még ha nyilvánvaló is a legtöbb embernek)
Te még inkább nézd a Győzike Showt az való neked. -
#1402 ezt komolyan kérded? :DDDD
akkor ez tényleg neked valo meg az agytompitott embereknek
figyu, van napszemcsid?
ha van akkor te is drogos vagy, ugyhogy szerintem dugd el otthon. -
#1401 Persze, igaz, nem nyilvánvaló, sőt, elég durva történeteim vannak ezzel kapcsolatban, de aki az ilyenre nem jön rá magától, az nem egy ilyen rendőrségi cikktől lesz okosabb. -
Marseille #1400 Sajnos ez nem mindenkinek nyilvánvaló. -
#1399 Én nem tennék közzé ilyet. Nyilvánvaló dolgokat felesleges leírni. -
Marseille #1398 Te mit írtál volna? -
#1397 Szerinted? Átlag ember ha elolvassa, megy szét a röhögéstől.... -
Marseille #1396 Ebben mi az ökörség? Egy hivatalos közleményben szerinted mit kellene írni?
-
#1395 Lucy in the Sky with Diamonds...
Ti már csak tudjátok, hogy mi jön ebből;) -
#1394 Jaja, de tudok mondani nem egy olyan esetet, mikor az ilyen jelzések a szülők számára nem egyértelműek. -
#1393 az Mberi hülyeségnek se határa, se gyógyszere.... -
#1392 ez a legjobb:
"Az "ismeretlen tabletták, kapszulák, bélyegek, por, fű" mind gyanús és drogfogyasztásra utalnak. Akárcsak az injekciós tű, a megfeketedett kanál, az alufóliadarabkák, az érszorító vagy az orvosi vények. Szintén aggodalomra adhat okot az ORFK szerint az a gyerek, akinek tűszúrásai, véraláfutásai vannak, pupillái mérete eltér a megszokottól. A szájszárazság, az orrfolyás, a fogyás is a drogozás jele lehet."
enélkul biztos nem tudná semmelyik szulo hogy mit jelent ha szanaszét van a gyereke vénája :DDD
komolyan ezt lekéne adni a hiradoban mert ekkora ökörséget én még életemben nem olvastam, de a kedvencem a napszemuveg :DDDD
nyáron biztos mindneki kábszeres -
#1391 És akkor mi lesz? Mármint májusban. -
#1390 azért áprilisban, mert a mozgalom csúcspontja a májusi kender világnap lesz ... -
#1389 Ez is bizonyítja, hogy a rendőrök szellemileg igen alul-kvalifikáltak.(elnézést) -
#1388 Szerintem csak meg szerette volna velünk nyomatékosan is osztani az index.hu olvasott nagyon elmés kis gondolatot, ami szerencsére logikailag helytelen :-)