13279
-
#1594 a téma: fü, joint, marihuana. EHHEZ szoljatok hozzá!!! thx. -
#1593 hát már elég lesz belőle, főleg a zene témából, nem itt van a helye ! -
#1592 #1524
nem lehet véletlen hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel. -
#1591 Marseille, csalódtam benned. A vita elején még azt hittem, hogy tudunk értelmesen beszélgetni, erre jössz itt ilyenekkel, hogy ki mit hord meg milyen zenét hallgat... komolyan mondom szánalmas vagy. Jó lenne ha nem hánynál ide több baromságot... -
szando #1590 Miért nem lehet elhinni, hogy valaki tényleg szeret egy fajta zenét. Én beszívva és nem beszívva is szeretem a dnb-t, de másféle zenéket is szívesen meghallgatok. Nem értem hogy miért kell valakit elítélni az alapján, hogy milyen zenét hallgat, és főleg nem értem miért kell általánosítani, főleg akkor, ha még alapja sincsen. -
#1589 n.c. -
#1588 nagyoncsak eltértünk a témától... maradjunk meg a topiccímnél pls ! -
#1586 igazad van....nekem is rengeteg ismerősöm van, aki (velem 1ütt)D&B-t hallgat....hát szörnyű mennyi kemény drogos van köztük.... lol.... ,,i,,
a CHILLS már tuti tönkre is ment...a kutya sem vesz már cigipapírt, csak a fecskendő lóg ki a sok keménydrogos "dremenbézhalgató" zsebéből. Heroin PoWWa...
már bocsáss +, hogy ezt mondom...nem szoktam ilyet....de most +teszem....
-
#1584 Nekem is ez volt az első ötletem -
#1583 wagnerkoncertre -
#1582 Miért nem fogadod el, hogy mi mások vagyunk, mást szeretünk? Jól néznénk már ki, ha mindenkinek ugyanaz tetszene...
Azon kezdtem el most gondolkodni, hogy te józan vagy egyáltalán??? A mondatszerkesztésed mindenesetre erre utal. És sajnos érvelni se nagyon tudsz, csak bántani azt, ami neked nem tetszik. Szerintem a zene és az öltözködés pont hogy azon dolgok egyike, amin értelmes ember nem vitázik.
Kérdés: partyzni hová jársz? -
Marseille #1581 Ajánlom figyelmedbe az 1579-es hozzászólásomat.
A sértegetés már neked is megy. Gratula. -
#1578 "Én soha nem hallgatok rádiót még a kocsiban sem" akkor + miről dumálsz???
én nem iszok alkoholt (csak naon ritkán) mégsem mondom a sörre, h szar. szánalmas. -
#1577 többet már én sem fogom... :) -
#1576 én válaszra sem méltattam :D -
#1575 nah.. tudod ki fog egy ilyen kis pöcs sznobbal vitatkozni... tanuljál inkább, mert megint megbuksz.. és hogy ne hallj meg hülyén: D&B nem = drog.. ^^ elöbb szerettem meg a Drumandbass-t, mielött elszivtam az első cigimet... nézz utána kicsit a gyökereinek te láma... -
#1572 hmmm... divatzene? az mondjuk volt a rave, ami 1-2 hónapig volt szinen... D&B már lassan 10 éve él, nem mondanám róla, hogy divatzene... (valószinűleg azért van nagyon sok reklámnak ilyen zenei aláfestése) Tudom, hogy miből indult ki, meg ez az egész DJ-skedés... a D&B nem csak a zenéről szól, hanem sok-sok kultúrával egybefolyik... (bár aki azt az igénytelen Wagner-t hallgatja biztosan jobban ért hozzá) Szóval szerinted én jellemtelen ember vagyok? Ennyi erővel te meg egy kis pöcs... ..kurvára értesz mindenhez, amihez közöd nincsen... Angol-pop --> na az aztán zene... az nem divat, mi? Te azt szereted, ami épp az aktuális sláger a rádióban... kis divatmajom... -
#1570 Pedig Angliában virágzik a D&B! :) -
#1569 najó, ide se jövök többet mert csak felbasszák az agyam... -
Marseille #1568 Amikor egy évet Angliában töltöttem akkor megszerettem az angol pop-ot(Blur, Travis, The Cure) is, de a nagy kedvenc az osztrák EDENBRIDGE Sabine hangja olyan mint egy operaénekesnőjé. Ez az együttes mindenkit üt. Csak ajánlani tudom. A másik kedvenc Wagner.
Az önkifejezés nálam nem itt kezdődik, hanem, hogy alkotok valamit festek, zenét írok, zenélek, írok, sportolok stb.
Angliában(nem csak ott) az iskolákban kötelező a egyenviselet nem véletlenül. Nem az a fontos, hogy ki tud minél különbül felöltözni. Persze ez egy magasabb kultúrális szintet feltételez.(amit nálunk leromboltak az alacsonyabb kultúrális szinttel rendelkező emberek és eszmék) Sajnos a liberalizáció ártó szelleme angliát sem kíméli, de remélhetőleg még idejében felnyílik mindenkinek a szeme. -
#1567 Szandit hallgat.. ;> -
#1566 Egyáltalán nem tartom magam feltűnőnek, és nem is vagyok az. Ha te igy látod sajnálom. Az öltözködés gyszerűen csak az önkifejezés egy formája, én ilyen vagyok és kész. A feltűnő öltözködés nem itt kezdődik. Szerintem engem soha senki nem bámult még meg, hogy jé, hogy néz ki.... Viszont megint nem válaszoltál a hozzászólásomra, a zenével kapcsolatban. Neked mi a zene?
Egyébként meg az az érzésem, hogy te kinéztél valakit innen magadnak, engem sajnos, és most kötözködsz velem. Abba lehetne már hagyni, mert biztos rajtad is van olyan, amibe én bele tudnék kötni.
Ja, és azt se momdtam magamról, hogy komoly ember vagyok. -
#1565 ide is.... xDDDDD -
#1564 ide nagy nyugalommal jön az ember D: -
#1563 én is csak emiatt szoktam rágyujtani.... xDD -
#1562 ha nem lenne bennem ez a cigi, nem bírnám elolvasni ezeket a sorokat :DD -
Marseille #1561 Szerintem külső alapján(öltözködés) jól meglehet határozni egy embert. (Főleg azt, aki mindenáron különbözni akar a környezetétől)
Úgy érzem neked akkor van egy "kis" feltűnési hajlamod. Mindenáron ki akarod fejezni, hogy Te más vagy mint a többi ember ez egy igen nagy egoizmusra vall.
Általában az igazán komoly(és itt nem akarlak megsérteni azért nem írtam mást) emberek kerülik a felesleges feltűnést. Ezen elgondolkoztál már. Vajon miért van ez? -
#1560 Engem is felidegeltek, csak én utána vizsgáztatni mentem. Daralás volt.... -
#1559 Az egyik hazai egyetemen, ennek nincs relevenciája.
A zene kortalan szerintem, hallgathat valaki már 13 évesen is klasszikust, és forditva. Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy nem is ismered ezeket. És ezek igen, zenék, nem kell idézőjel.
És ha megengedsz egy megjegyzést, épp akkor lennék sznob, ha kiskosztümben járnék, aktatáskával, mint a többi ember. És neked is elmondom, ne itélj külsőre. -
#1558 pff -
Marseille #1557 :))) -
Marseille #1556 Nem mondod, hogy még mindig nem nőttél ki ezekből a "zenékből". Kedves Criminal Law. -
Marseille #1555 Criminal Law hol tanítasz?
-
#1554 -
szando #1553 felidegeltek teljesen..
magyek is szívni :DD -
#1552 ebbe én is bele akartam kötni, de feleslegesnek tartottam mert már csak próbálja terelni a témát... -
szando #1551 sznoboknak? he? -
#1550 Köszi -
#1549 Ja, akkor már tudom ki vagy:-)
Te vagy az első aki megszólja ahogy öltözöm. Most még igy a jo, majd később lesz másmilyen, kész.
Egyébként meg rosszul informált vagy ám, mert nem 10 órát dolgozom, meg a munkahelyemen általában downtempot vagy easy listening-et hallgatok, csak ritkán d'n'b-t:-) Másrészt meg szerintem senkit nem érdekel, hogy én mivel járok dolgozni, vagy hogy milyen cipőt hordok, nem ez a téma, ahogy a topik címéből is kiderül.
Csütörtökön én szerintem csak Zagar-ra megyek, Palotaira már nem valószínű, mert dolgozom másnap.
Marseille, ezt akkor hadd ne kommentáljam. -
mcuni #1548 Milyen infó kéne még?:-)