Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1>
kulabácsi
😊)))) az szép!! kiszínezhette volna😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mila69en
nem... inkabb buli vólt nekünk😄DD
amúgymeg sík hülye vólt aza farok😄DD
kiragasztott egy nagy képet az egyik hírdetõ táblára egy szemrõl, hogy milyen vörös/vérágas az ember szeme ha totálra van szívva....csakhát lol aza barom fekete-fehérben nyomtatta ki<#lama><#wilting> nézegettük a képet azt nem vágtuk, hogy akkor most mivan😄DDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kulabácsi
pfff az gázos dolog lehetett:S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mila69en
viszont vólt a sulinkba egy tanár (aki engem nem tanított hála égnek) de rád nézett és már vágta, hogy mivan aztán vitte is az emberkéket az igazgatóiba... elég sok embert vittek el redõrök õ végette a suliból<#gonosz2> jó nagy suli vólt 4 emeletes meg több épelt bõl ált és át lehetett járkálni azt így lehetett a körbe menni a folyasókon fel le mikor megláttuk azta f*szt, hogy arra jön😄DD elmentünk a másik irányba fel a harmadikra az a másik oldalon meg le😊 kerûlgettük jobra balra<#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kulabácsi
nekem a niosztanár elég szépen nézett, fõleg amikor a haverom a ballagási próbán majdnem eldõlt annyira készen voltunk....

kulabácsi
loáááál😊))

kulabácsi
tartom a véleményed, én is így jártam be és semmi nem volt a tanulmányi eredményemmel!! csak kicsit élveztem is a sulit😊))

mila69en
😮OOO nekem a tesi tanárom egyszer megkérdezte😄DD ezt soha nem felejtem el.... "na mivan fiuk birjátok még?"😄DDD szal vágta hogy miva de nem jelentett semmit:=) meg persze õsem volt fenékig tejfel😄DD volt mikor ilyen sulibuli vólt, azt ez meg 2 10-es csajt qúrt a Wc-ben<#vigyor1>

cSuwwi
csak akkor van gond ha tanárnak van/volt némi ilyentájú elõélete és leveszi hogy mi a szitu, és jelenti (mivel köteles)
akkor bizony nagy gond van...

shit happens

mila69en
hát nem tom én anno emlékszem mikor kajak kész jártam be suliba😄DD (elég sokszó elõ fordúlt)... szinte mindíg 4-5-ös dogákat írtam, meg feleltem, csak úgy dõlt belõlem a baromság:=)<#idiota>

Bandew
Amúgy tényleg elég antiszoc hatása van, meg az ember egy idõ után leszar mindent és mindenkit. Csak attól függ mennyit szívsz és hogy állsz hozzá, de nem jó a túl sok.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ha már komolyan vesszük, nos nálunk a család is szív. 😊 Még anyám és a nagynéném is durrantott múltkor egyet, van róla fotó. De mondjuk én már nem nyomom. Semmi hatása, csak köhögök tõle.
A tesómék sokat tolnak. Sztem túl sokat. Meg néhány barátom is. Ígérgetõs kis hülyegyerekek lesznek tõle, akiknek semmi sem számít és képtelenek eljutni egyrõl a kettõre, vagy befejezni egy iskolát. Szóval igenis van mellékhatás nem is gyenge és ezt még Csernus<#zavart2>isten bá is megmonta!!!

Most biztos közellenség lettem ezzel de sebaj. Amúgy a sitt nem megoldás, de a drogtörvény jó. Ezt is bölcs doktorunk mondta és kénytelen vagyok egyetérteni vele, mivel fûért még nem sitteltek le senkit itthon. Két volt sportolótársam is sitten ül, de mindkettõ hülye volt mint a segg ("estin végzi gimnáziumot" 😊 és hernyót terítettek. Szóval meg is érdemlik, bármennyire is jó gyerekek amúgy.

Az emberiség valójában nem nőtt fel az általa megalkotott technikához. Konrad Lorenz

Pyotr
biztos az index.hu az....whehehe

&#9608;&#9608;

FtranX
jó kis cég lehet! van most felvétel? <#vigyor>

GregSB
Komplett cégek mennének tönkre ha ilyen dolog bekövetkezne 😄 Ahol én dolgozom most az emberek 2/3a szív 😄 Ha egyik napról másikra lecsuknák õket az nem csak a cégnek tenne be, hanem azoknak az embereknek is akiket nap mint nap kiszolgál. És ez csak 1 a sok közül.

(Filozofálok már ha a Tudományos eszmecserében vagyunk 😊

mila69en
azt sem tudja mit beszél csak ide köpött valamit nehogymár kimaradjon:=)

kulabácsi
neked meg elég hülye a felfogásod, tupikus magyar ember lehetsz, aki azt kívánja h minden drogos, aki semmi rosszat nem csinált, legyen börtönben, de a sorozatgyílkosok meg pedofilok nyugodtan sétálgathatnának az utcán mi?

kulabácsi
egyszerû a képlet!! tépd le a felét a gecibe....

Bandew
Nem baj. Az összes haverom ott lenne velem! :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

GregSB
Az összeset? az "kicsit" betenne a társadalomnak, meg a börtönöknek is 😄DD

mila69en
<#wow2> ilyen is van<#hawaii>
/fav

RaSTaBaNDiTa
a papír is növényi alapú ...

Azt mondják minden növényi alapú dolog egésséges<#idiota>csinálokis 1et gyorsan.köcsög nonstopunkba akkora papirt árulnak mint 1 lepedõ:S fordítva teketrni meg még nemtok.Szal a sok cigipapírtó döglök meg elöbb<#idiota>
RIZLA

amugy + hess...!!!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

kulabácsi
nem normális az ilyen😊))

Fido4life
az

kulabácsi
hát te mekkora egy madár vagy vazze

Pyotr

&#9608;&#9608;

Fido4life
<#szomoru2>

az összes füveszõt börtönbe kéne zárni 100 évre<#ejnye1><#ejnye1>

FtranX
nekem már egy hete nem volt semmi.

prezi
-.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

kulabácsi
jajj tegnap (ill ma) reggel 7ig mentek a cigik, azt sem tudom hogyan értem haza xD

RIZLA
"berosszulok" xDDDD ez teccik

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

kulabácsi
pff hát nem is szabad😊 én kb este 8ig ki sem mozdulok itthonról, azt utána mehet a banzáj 3-4ig😊))

támogatom!
Tegnap kint szítunk a napon,azthttem berosszulok már...:S
kulabácsi
szívjunk be!

I.C.ram
Mi ugyanezt csináltuk Amsterdamban 😄 Bár ott nem volt nehéz 😄
I.C.ram
Voltam tegnap GOA partyn. Szabadtéri rendezvény volt, de mégis olyan fû szag áradt mindenbõl, hogy az hihetetlen 😄 Móka volt 😊
prezi
😄

Bandew
Asszed nem volt programunk horvátban? :-)
Amúgy jó volt, nem arról van szó, csak a végére már tök más érzés.

RIZLA
WoW. Nemtom ki sziivott már Salgótarjánban, de nekem nagyon bejön!!!!!!!

kulabácsi
hát nemtom, mi elég sokáig toltuk minden nap, de mindíg jó volt, csak csinállni kell programot....

kulabácsi
pff az szép, nekem a max az 11 cigi volt, déltõl éjjel 2ig, de kicsit kifeküdtem a végére😊))

WoW. Nemtom ki sziivott már New Yorkba de nekem nagyon bejön!!!!!!!
prezi
aha <#oooo>

cSuwwi
elpilledtél narancs? xD

shit happens

prezi
mi az elmuult 24 oraban fogyasztottunk kb 12-15szál cigit x_X

Bandew
Most jöttem meg horvátból.
Egy héten keresztül minden nap. :-)
Ilyet még nem csináltam, de a 3. napon már nem annyira élvezetes.