13279
-
ecneb #4876 pusszancs... :D -
#4875 úhhh mit találtam :DSASDASD
BT and Pete Tong - Live @ Coachella, Essential Mix (2002.05.05).mp3 -
#4874 mennyél:D -
#4873 D:\Dominik Weissenberger MINI-MAI 01.05.07.mp3
minimal rulez -.- -
ecneb #4872 izlések és pofonok... ezé megyünk hegyaljára -
#4871 GOA rulez-.- -
Paranoia #4870 hát nemtom én a sziget helyett elbirnák viselni egy Ilyesmi féle fajat bulit^^ -
ecneb #4869 ez msot amúgy olyan hogy valami rockos gyerek is össze tud szedni szar képeket ilyen tekknó bulikról meg jó képeket rock koncertekről.. ez kábé olyan mint annoi volt az a svéd meg német partyk vagy mi hogy svédeknél jó nők.. németeknél meg rusnyák.. :S -
ecneb #4868 amúgy én rockos párti vagyoke -
#4867 ez komoly:D -
#4866 Ezért
vagy
ezért?
-
#4865 Szia, SRobert! :)) Hogy ityeg? -
#4864 nempropaganda. :) -
Paranoia #4863 -
Paranoia #4862 1értelmű -
ecneb #4861 http://rockvstechno.uw.hu/rvst.htm -
#4860 ja a kép, az a emópinára ment ;] :D:D:D -
#4859 ÚHMÁJGÁDNESS :O
tegnap csajommal 4hónap, aztán bemartunk egy 0.5ös szmókát, majd hajnalba menetelés haza, nővérem pont jön az albijából egerből, na mondom :D
kinevetem hogy mennyi csomagja van, aztán szól... "ádám te most rám nézel?" . "ja persze" . "csak mert olyan mintha mögém fókuszálnál egy 5méterrel :) ... ja hát picit ittunk a Zsazsával na :D
hazaérek fullkész vörös szemek :D rutinos pléjö' elő a szemcsepp aztán anyámnál már nem volt cida...
azért vicces volt :$ :)
HC DnB parti beszívva? ;] -
#4858 tuti valami hüje tokio hotel fan :) emo for prezident 8Ð nesztek hannibal lecter szmályli -
#4857 te hol találsz ilyen kiscsajt??:) -
#4856 Azért vigyázz rá:) -
#4855 Huh jo volt az este, sry az írásért, koordinációs problémáim voltak :)
A kiscsajt meg megpróbálom megnevelni, aztán befogni :) -
#4854 -
#4853 de meg jo hogy semmi baja nem lett :) -
#4852 Na sdr4axok most jotem haza.. el kell meselnem meg ha be is vagyok baszva... kajak jo kis csaj.. mindene helyen aszittem dugok egy jot maeste... cuccaim lefotzozva tiszta vér vagyok xDDDD
Kiscsaj elkezdte vagdosni magat elottem xDDED Uutanna belemkapaszkodott kb masfel oran keresztul asszuem futodnom kellene mer nyakifg ver vagyok xD -
#4851 Még mindig várom a storykat:))) -
#4850 gondolom ezt amit itt felsoroltál már nálatok meg szokottén is ma voltam ballagháson és háááááát untam a fejem.de ez gondolom azért mert nem én ballagtam és az úgy szar.
én már tök régen pippantottam. már nem is emléxem h mikorazért ez így szar nem????? -
#4849 még mindig jobb mint 60 km-en keresztül az ellenszurkolokat üldözni és szétbaszni egy vasutállomást vagy részegen elbaszni pár gyalogost, esetleg randalirozni valahol...
piisz
btw most megyek omlani, billiárdasztal rulz :D -
#4848 Most voltam ballagason xD kesz volt, kaptam egy szamarat (ilyen csokor) amin ha megnyomtam a kezet elkezdett disco szamot tolni es örülten pogozni xD Elotte pippa 5en :D Himnusz közben idiotak megnyomtak, nem tudtam leallitani szakadtunk a röhögestol, es elkezdtunk rohangalni szal kaosz volt xD De az volt a mazli h mindenki röhögött :D -
#4847 -
ecneb #4846 bázzé....kábítószeresek -
#4845 reggelt ... nekem általában hétvégén van tisztulás... ilyenkor jövök haza ösökhöz... aztán a maradékban omlás -
#4844 jah :D hát én is ugy szoktam hogy kb 1g böl lesz 3-4 cigi, ha szarabb az áru akkor 2 de mostanába nekem is jofajta zeller van. én csak 7végén szivok ugyh. ma este omlás! -
#4843 de azé me az utóbbi időbe elkanászodás van :@@@@@@@@vv picsábamár... de így a 0.5 az szokásos mondjuk ,ha egyedül vok akkor 0.3-0.4 ezt eljátszom egy nap 4x és jóidő
lekénerakniapicsába :\ -
#4842 0.5-1.5 -
#4841 jah....0.3 az sacc/kb reális
-
#4840 háát, általában 0.2, 0.3-akat, egy háromnegyed cigivel megfejelve, a maradék egynegyed a tipli mögé megy koptatórétegnek, azt már nem sajnálja az ember elnyomni . tudom hogy nem tünik soknak de tavaly augusztus ota csak minőségi szajrém van . és ilyen cigikböl általában egy este elmegy az esetek nagytöbbségében 3, vagy 2+bong, vagy hasonló. persze néha befigyel blint is, de az elég ritka. ezekre általában 2-3-an vagyunk
kielégitettelek? -
#4839 kiváncsi vagyok, h az ilyen mindennapos pippantásokkor mennyit tesztek 1 cigibe? :D -
#4838 smoked up high ^^ -
#4837 -.- az azé nem