13279
-
#4916 ehh:D -
#4915 prezinek is ilyen van.:D ez egy fűves szekta??:DD -
ecneb #4914 amúgy jópartivolt... most ismerkedtem meg életem első leszbikus párjával... akik mint kiderült csak résezgen leszbik.. de akkor nagyon :D -
ecneb #4913 jah és a főpoén.. valamelyik fasz lehányta a vállamat :S és én lehányt vállal rohangáltam egész este... :S ráadásul fehér ing volt rajtam :S ezzazz.. a gatyám meg a farmer szinéből erősen zöld és barna szinbe tért át úgyhogy basszameg... jah és eltörtem az ultrametroszexuális trendi napszemüvegemet szal fuck fuck fuck -
#4912 jah.....menögizdák vagyunk :DDD -
#4911 mi rajok vagyunk -
#4910 "én a zene keményebb stílusai huzódok"
hát goából is van kemény, te valszeg nem olyat hallgattál, de a rockhoz tuti nem hasonlítható:D -
Paranoia #4909 mijez a a klántagságos logó?^^ -
#4908 lofasz und kapor.......... huuuuu -
#4907 :D lehet elpilledt... velem is előfordult :D leültem a sarokba.. odajött egy csaj ,hogy jólvagyok-e... hát nekem meg pont okádnom kellett.. :D szegény.. pedig csak segíteni akart :( -
ecneb #4906 ijj tegnap szétcsúsztunk ahogy kell... :S ... ráléptem egy fekvő csajra :S .... sok hülye minek fekszik ki a sötétben a földre :S:S -
#4905 ja és a 200ason lehet látni egy kendert.a diósgyőri felirat alatt.:D -
#4904 én ma izé tegnap hallgattam GOA-t és hát nem tom nem ön be én a zene keményebb stílusai huzódok: punk, rock,ska stb. nekem a pródidzsí se tetszik. én aradok a punknál.:D -
#4903 Hmm tegnap megint kifogtam egy picsiótát... Komolyan mondom fogok egy kardot levagdosom az összes nőstényt és állatbarát buzi leszek - . - -
#4902 Én mindenhova.. :D -
#4901 e-klubba jársz?:O -
#4900 Hmm Morrisonsban mulatni fasza volt - . - nem erzem labam almos vagyok. Nembaj ma e-klub de most pipipipipaacs -
#4899 kihallgat Copy Con-t???ez fűves zene.ragga
smoke(ci) -
#4898 http://www.youtube.com/watch?v=PpNxERMAOmM&mode=related&search=
ez yooooo -
#4897 erre a kérdésre nem akarok válaszolni inkább -
#4896 igen, az ellen van... :/ nem láttad a sok tiltakozó transzparenst....... -
#4895 Hol szedek ilyen csajokat össze? :D Jah amugy ma is a csajjal v,tam :D Jol beittunk jol osszemelegedtunk most ertem haza megyek shoppingullnnni geeeciii xDDDD
Amugymeg full dsicos cuccban szedtem össze a kisjcsat egy rock-klubban :D a haverok a haverooook jáájjj de jkészvok xDDD -
#4894 ez most a zöldezés ellen van?http://www.youtube.com/watch?v=iV3NqJQPU5c&NR=1 -
#4893 MMM 2007 tüntetés promo -
#4892 mi az a GOA??? -
#4891 nincs értelme, mert úgyis nekem van igazam:D -
#4890 vitatkozzunk ezen baze! :) -
#4889 chillout -
#4888 dnb4eva -
ecneb #4887 amúgy én kajak érzem mikor hallgatom.... csak lehet nem ugyanazt mint te... najó ezt nem folyatatom :D
dnb oszt kés -
#4886 nem lehet leírni, ezt érezni kell:P -
ecneb #4885 igen igen igeeen -
#4884 meséldel -
#4883 áhh nem érthetitek ti ezt -
#4882 készen se tom... -
ecneb #4881 ááá nemtom hogy lehet goát józanul hallgatni :D -
#4880 húúúúáááááááááááááááááá -
#4879 xDDDDDD -
#4878 http://mangoa.goa-trance.hu/download.htm -
#4877 nahahó!
valahogy mindig... ;)