13279
-
#4996 nem hallottál még a kis papírról?:DDD -
#4995 uhh az kellemetlen:DDDDDDDDDDD -
#4994 Há az komoly hmm. Drogteszt? Az érdekes olyanról meg nem hallottam. -
#4993 leteszem :| -
#4992 Dik a yardok :s szívrohamot kaptam majdnem... megállítanak a rakparton kipakoltatnak ,átkutatnak.. akkor még flegmáztam meg oltogattam őket aztán az egyik félrehívott és előkapta a drogtesztet :s mondanom se kell egyből kussoltunk D: nagynehezen kihúzta belőlünk ,hogy hétvégén szítunk.. de látszott ,hogy jóarc... én meg pont azt oltogattam amelyik a kötsög volt :D megoldást keresett .. gondolom pénz... aztán feljelentettek öv miatt vagy mittomén... miét kell? :D kicsit összeszartam magam....
lepergett az életem... lehet ha a számba tolta volna azt a tesztet egyből lenyelem... fuh D: alszok rá ,mert kicsit feszült lettem. -
#4991 de xD -
#4990 Há jajaja :D -
#4989 mostanában nem:D -
#4988 na mi a fasz van? :D készvagytok gecyk? :D -
#4987 -.- pippanatpillanat -
#4986 Lógatni mi?.. -
#4985 [bankot rabolt]
amúgy londonba vótam lógatni:DDD -
#4984 XDDD nem arra értem de van benne valami o.O régen volt itten mi volt veled?? mindig készen vagy??
ma volt egy sráccal megbeszélve h hozz 1 gt azt itthon elszívom,de a srác rihtig beteg lett:PPP -
#4983 hátja bankrablás után spurizni kell -
#4982 spurizás:DD -
#4981 bankrablás meg hasnolók:D -
Retrocsaj #4980 helósztok miröl van itt a téma? -
#4979 béesz prezi mester :) -
#4978 egy utolsó kérdés, http://www.snow-white.nl/ ennek nagyon átbaszás szaga van? -
#4977 esetleg ma tudnánk alkotni vmi gyorsat ? :D
privibe adj egy mailt ha oks, melóhelyről írok neked :D -
#4976 sztem most ébredezik ,ha jóltom 2-re megy melózni.. Mostanába én izs szoktam segédkezni nekiek :D -
#4975 DR RIZLA nem jár errefele? mert mondjuk jolenne egy kis help féleség estére... 6ig melózok, 7kor már vonaton ülök, nemtudok intézkedni :| -
#4974 vecsés felé .. át kell menni vmi hídon és ott balra van egy földút.. ültetett kocsival felejtős :D múltkor van 15 repcsi ment el felettünk én meg majdnem összeestem pólóba meg rövidnadrágba... -
Paranoia #4973 Hm hogy mentek oda?mert mi is szoktunk járni repcsiket fényképezni este,hosszú expoval...mind1:).csak sose találjuk meg a helyünket. -
Este smokeparty ferihegy mögött D: repülők 20 méterre rulz -.- -
#4971 htxvmkcxx :DD
jah az.... .TUTI ! este James Holden @ Dokk ;) -
#4970 HBD Prezi ^^ Este szétcsapódás mi? :D -
#4969 ne tegyétek:) -
#4968 ami nekünk van/volt az még kicsi, azt szívhatnánk napestig, mert nincs rajta mit -
#4967 jóvan bevallom, találtam egyszer egy szép kis kifejlett növénykét, elszítuk, fejfájás de nem vészesen me szar íze volt azt alig szívtunk, szvsz lószart sem lehet tőle érezni sztem ha sokat tolsz akkor sem, de azt az ízt érdemes megkóstolni, me hánytató bazze:D -
#4966 azért kérdezem, mert amit találtunk az 99% hogy az, csak nem akarom hogy vmi gebasz legyen vele... , de e alapján úgy néz ki hogy megy az egész a kukába : -
ecneb #4965 próbáltad má? :D -
#4964 amúgy lehet ő most találta meg azt a versikét h zöld erdőben jártam, zöld levelet láttam, elszívtam, bejött:D -
#4963 lááál:D nem kerülnek azé kórházba, de a fejfájás az bejátszik:) -
ecneb #4962 dikk ? ezzel mit akrsz... el akarjátok szívni a vadkendert az erdőből? :D mert akkor kurvanagy trippetek lesz... a korházba :D -
#4961 én vagyok az első kéz.
najo csak poén volt -
#4960 igen.....hátsó kézből nem szereznék..... bár mi a kékre esküszünk..... mert a szektánk arra van kalibrálva .... -
#4959 omg -
#4958 gyom -
#4957 héééjóóóó ti első kézből szerzitek a zöldet???