13279
  • dogfish
    nincs spajzolva?
  • ecneb
    igaz az hogy pangás van a piacon? mer nincs senkinek semmije.. :S :(
  • Paranoia
    mekdonácós szivószálal?
  • OrioN the S
    úgy
  • dogfish
    szepen megtomted?
  • kulabácsi
    én tok olyat:P
    amúgy nem nehéz
  • OrioN the S
    nekem sikerült
  • Paranoia
    hja mikor elöször a ragadós részéét pödröd be és utána betekered és akkor a maradékot le lehet szépen égetni rolla.Kevesebb pappert szísz
  • dogfish
    en tulipant akarok egyszer osszhozni, de mindig szetesik nekem
  • wordsworth
    viusszafelé?
  • Paranoia
    nahát ez a visszafele tekerés még mindig nem megy,aszem maradok a simánál *.-
  • brrrbrr
    (:|
  • wordsworth
    Egy föld alatti mozgalomból,
    hol nem jutott ki nekem a jóból,
    kellett, hogy már elinduljak,
    az úthengerek itt gurulnak,
    én meg harapok egyet a lángosba,
    a szekérháton a városba',
    de láttatok-e már oly gyönyörű bájt,
    mit nem okozhat öt gigabájt,
    neked öt gigabájt, nekem öt libamáj,
    jaj a szívem úgy nagyon fáj,
    de én sem próbálhattam kétszer,
    te megteheted, ha visszanézel.
    És ha utad egyszer a végéhez ér,
    ne felejtsd el, hogy honnan jöttél.

ennyi xD
  • Jabyga
    Hi everybody! Nemtudjátok, hogy honnan lehet szerezni magot?Mármint olyat ami ki is csírázik!
  • dogfish
    na, en mar jol vagyok :)
  • NeverwinterKING
    jokor :DD
  • prezi
    Hát nem sok szó létezik amivel le tuidnám neked tökéletesen írni... ezt át kellett élni :D
    De amúgy tökéletes mixelés mint Holden-től várható, 1 hiba nem volt az egészben, megfűszerezve a legfincsibb minimal, elektro, tech house és jó pár saját zenéjével :)
    Születésnapi ajándéknak tökéletes, erre az emlékre örökké emlékezni fogok
  • dogfish
    most talaltam ra a topicra:)
    igy betepve marha jo olvasni 400-500 postot :D
  • Picizöldfül
    weed prezi,Holden Milyen volt ???:) Még mindig várom az infokat.
  • wander01
    ooo, ez joo. szeretem mikor emberi nyelvre lefordítják mi-mennyi kell. pohár királyság :)) thx, kiprobáljuk :)) legalább lerántom a celofánt a sütőmről, ugysem használtam még pedig 2 éve ott lakok ahol...

• RIZLA
    Gyors kefíres süti

Hozzávalók:
    2 pohár kefír, 2 pohár cukor, 1 pohár étolaj, 4 pohár liszt,
    1 sütőpor, 4 db tojás

Elkészítés:

Összekeverni mindent egyben(lehetőleg géppel), kivajazott(olajozott)és lisztezett tepsibe beleönteni, és előmelegített sütőben, közepes lángon(sacc/kb 180°C) sütni kb. 35 percig.
    Természetesen ízlés szerint izesithető ezzel azzal xDD (simán belebaszod a tésztába)

GL :)
  • wander01
    skacok, valami amatőrök számára is elkészíthető süti receptjét (kakos?? :) be tudná szurni ide valaki? holnap a srácokkal lehet alkotnánk valamit ebben a témában :)
  • xeth004
    Talán ez ide illik
  • Picizöldfül
    WEED! Milyen volt Holden??? Áá bakker nem mentem,Pedig imádom Holdent. Igaz április végén Hyper az odabaszott :D
  • Paranoia
    hm akkor így

tetkó
  • Paranoia
    Tetkó:)

• mila69en
    csak aztán vigyázz nehogy felhívjon a jard, hogy jött egy csomagod fent vár a ferihegyen
  • RIZLA
    a másik..... nem vagyok benne biztos, hogy én pl a 25 ojrot paráznám-e, vagy azt, amikor a "postás" csenget a küldeménnyel :D
  • kuglefang
    Az a baj, hogy 25euro a minimum rendelési költség, annyit pedig már nemszivesen buknék be :)
    Na mind1, majd még töprengek rajta :)
  • OrioN the S
    :D
  • RIZLA
    rászánod a lecsót, és rögtön kiderül.....
    sztem éppérzésü ember nem fogja azt mondani, hogy én már több kilót rendeltem, és kihozták, sőt mellékeltek törzsvásárlói kártyát is blablabla.....
    proba cseresznye.... de szorítunk neked xDD
  • kuglefang
    Sziasztok!
    Az érdekelne, hogy van e köztetek olyan ki rendelt már erről az oldalról zöldikét? http://shayanashop.com
    Mer elég kedvezőek az árak meg minden, csak azon parázok, hogy vajon tényleg ki is hozzák e, vagy csak át akarnak b@szni...
  • VRSDM
    attól is függ hogy miből... hajszálból pl, bizonyos esetekben 1év után is ..., sőt körömből ugyan így ... (csak ugye az hamarabb lenő)...
    szóval csak óvatosan srácok :D

mikor mentem jogsi alkalmasságira, még tavaly, volt vizeletvétel, pont előtte lévő nap ment a pipázás, aztán durvásan összeszartam magam, mi lesz ha csak ugy véletlen meglátják, jó persze tudtam hogy ha nem keresik nem jön elő, de azért mégis :D
  • mila69en
    hát a zözi elég sokáig kimutatható 3-4 hónap simán:) persze ez attól is függ, hogy mennyi folyadékot vedelsz:D
  • wordsworth
    3 hónapig? hmm max 1 honap nem? :D
  • MR ME
    nekem olyat csinálltak, h a pofámba nyomtak egy nyalókaszerűséget, amiben egy ilyen steril szivacs volt, az jól megszívta magát nyállal, majd kinyomta a forma egy ilyen kis üvegcsébe, olyasmi volt ment egy orrcseppes cucc, csepegtetett párat egy ilyen műanyag szarra, 10 perc és amit toltál annál megjelent volna egy kis kék csík...szerencsére én akkor már tiszta voltam:)
  • OrioN the S
    egy fehér csomiba volt és rá volt írva ,hogy drogteszt és 3 hónapig visszamenőleg kimutat minden földi jót.
  • mila69en
    hirtelen nekem sem ugrik be mia neve annak a gyorstesztnek

rosszul sejted:DD mostanában nem tök tiszta vagyok
  • wordsworth
    Mila jolsejtem te mar reggel jólvagy? xD
  • wordsworth
    Kurvára nem :D mien az pontosan? izzadsag. nyal vizelet mibol mennyiideig stb.. :D