13279
-
#5036 nincs spajzolva? -
ecneb #5035 igaz az hogy pangás van a piacon? mer nincs senkinek semmije.. :S :( -
Paranoia #5034 mekdonácós szivószálal? -
#5033 úgy -
#5032 szepen megtomted? -
#5031 én tok olyat:P
amúgy nem nehéz -
#5030 nekem sikerült -
Paranoia #5029 hja mikor elöször a ragadós részéét pödröd be és utána betekered és akkor a maradékot le lehet szépen égetni rolla.Kevesebb pappert szísz -
#5028 en tulipant akarok egyszer osszhozni, de mindig szetesik nekem -
#5027 viusszafelé? -
Paranoia #5026 nahát ez a visszafele tekerés még mindig nem megy,aszem maradok a simánál *.- -
#5025 (:| -
#5024 Egy föld alatti mozgalomból,
hol nem jutott ki nekem a jóból,
kellett, hogy már elinduljak,
az úthengerek itt gurulnak,
én meg harapok egyet a lángosba,
a szekérháton a városba',
de láttatok-e már oly gyönyörű bájt,
mit nem okozhat öt gigabájt,
neked öt gigabájt, nekem öt libamáj,
jaj a szívem úgy nagyon fáj,
de én sem próbálhattam kétszer,
te megteheted, ha visszanézel.
És ha utad egyszer a végéhez ér,
ne felejtsd el, hogy honnan jöttél.
ennyi xD -
Jabyga #5023 Hi everybody! Nemtudjátok, hogy honnan lehet szerezni magot?Mármint olyat ami ki is csírázik! -
#5022 na, en mar jol vagyok :) -
#5021 jokor :DD -
#5020 Hát nem sok szó létezik amivel le tuidnám neked tökéletesen írni... ezt át kellett élni :D
De amúgy tökéletes mixelés mint Holden-től várható, 1 hiba nem volt az egészben, megfűszerezve a legfincsibb minimal, elektro, tech house és jó pár saját zenéjével :)
Születésnapi ajándéknak tökéletes, erre az emlékre örökké emlékezni fogok -
#5019 most talaltam ra a topicra:)
igy betepve marha jo olvasni 400-500 postot :D -
#5018 weed prezi,Holden Milyen volt ???:) Még mindig várom az infokat. -
#5017 ooo, ez joo. szeretem mikor emberi nyelvre lefordítják mi-mennyi kell. pohár királyság :)) thx, kiprobáljuk :)) legalább lerántom a celofánt a sütőmről, ugysem használtam még pedig 2 éve ott lakok ahol...
-
#5016 Gyors kefíres süti
Hozzávalók:
2 pohár kefír, 2 pohár cukor, 1 pohár étolaj, 4 pohár liszt,
1 sütőpor, 4 db tojás
Elkészítés:
Összekeverni mindent egyben(lehetőleg géppel), kivajazott(olajozott)és lisztezett tepsibe beleönteni, és előmelegített sütőben, közepes lángon(sacc/kb 180°C) sütni kb. 35 percig.
Természetesen ízlés szerint izesithető ezzel azzal xDD (simán belebaszod a tésztába)
GL :) -
#5015 skacok, valami amatőrök számára is elkészíthető süti receptjét (kakos?? :) be tudná szurni ide valaki? holnap a srácokkal lehet alkotnánk valamit ebben a témában :) -
#5014 Talán ez ide illik -
#5013 WEED! Milyen volt Holden??? Áá bakker nem mentem,Pedig imádom Holdent. Igaz április végén Hyper az odabaszott :D -
Paranoia #5012 hm akkor így
tetkó -
Paranoia #5011 Tetkó:)
-
#5010 csak aztán vigyázz nehogy felhívjon a jard, hogy jött egy csomagod fent vár a ferihegyen -
#5009 a másik..... nem vagyok benne biztos, hogy én pl a 25 ojrot paráznám-e, vagy azt, amikor a "postás" csenget a küldeménnyel :D -
#5008 Az a baj, hogy 25euro a minimum rendelési költség, annyit pedig már nemszivesen buknék be :)
Na mind1, majd még töprengek rajta :) -
#5007 :D -
#5006 rászánod a lecsót, és rögtön kiderül.....
sztem éppérzésü ember nem fogja azt mondani, hogy én már több kilót rendeltem, és kihozták, sőt mellékeltek törzsvásárlói kártyát is blablabla.....
proba cseresznye.... de szorítunk neked xDD -
#5005 Sziasztok!
Az érdekelne, hogy van e köztetek olyan ki rendelt már erről az oldalról zöldikét? http://shayanashop.com
Mer elég kedvezőek az árak meg minden, csak azon parázok, hogy vajon tényleg ki is hozzák e, vagy csak át akarnak b@szni...
-
#5004 attól is függ hogy miből... hajszálból pl, bizonyos esetekben 1év után is ..., sőt körömből ugyan így ... (csak ugye az hamarabb lenő)...
szóval csak óvatosan srácok :D
mikor mentem jogsi alkalmasságira, még tavaly, volt vizeletvétel, pont előtte lévő nap ment a pipázás, aztán durvásan összeszartam magam, mi lesz ha csak ugy véletlen meglátják, jó persze tudtam hogy ha nem keresik nem jön elő, de azért mégis :D -
#5003 hát a zözi elég sokáig kimutatható 3-4 hónap simán:) persze ez attól is függ, hogy mennyi folyadékot vedelsz:D -
#5002 3 hónapig? hmm max 1 honap nem? :D -
#5001 nekem olyat csinálltak, h a pofámba nyomtak egy nyalókaszerűséget, amiben egy ilyen steril szivacs volt, az jól megszívta magát nyállal, majd kinyomta a forma egy ilyen kis üvegcsébe, olyasmi volt ment egy orrcseppes cucc, csepegtetett párat egy ilyen műanyag szarra, 10 perc és amit toltál annál megjelent volna egy kis kék csík...szerencsére én akkor már tiszta voltam:) -
#5000 egy fehér csomiba volt és rá volt írva ,hogy drogteszt és 3 hónapig visszamenőleg kimutat minden földi jót. -
#4999 hirtelen nekem sem ugrik be mia neve annak a gyorstesztnek
rosszul sejted:DD mostanában nem tök tiszta vagyok -
#4998 Mila jolsejtem te mar reggel jólvagy? xD -
#4997 Kurvára nem :D mien az pontosan? izzadsag. nyal vizelet mibol mennyiideig stb.. :D