Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nics kedvetek...egy igazán jó fórumra jöni skacok?????http://hitmansweb.editboard.com/viewforum.forum?selected_id=f1

nagyon zsir kis oldal...mindenrõl lehet dumálni......csak kevesen vagyunk...
Peten nics semmi???hm itt tele van minden.........na gyurok egyet...adig gondolkozatok....minnél többen vagyunk annál zsiarb a dolog....szóval gyertek...csak megkukantod abba nem halsz bele....és utána is rá érsz regelni....
hally mindenkinek........
egypszichonauta
én most nem szomorkodom,amúgy látjátok a nevem?ezt még egy játék miatt írtam(Psychonauts-pc,akkor regisztráltam mikor azzal játszottam),nem gondoltam hogy ezzel is összefüggésben lesz,mik vannak😄

ddomi87
minden kiürült...semmi haver nem tud szerezni semmit...pest is üres vagy legalábbis nincs tele...

szomorú vagyok...mit tegyek...áhhhh...😄

ööö...retekegér...!

kulabácsi
akkor jó😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SRobert
beszélgetõs dokufilm, de 40 perc az egész, u h sztem nem unalmas. 😊

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

kulabácsi
dögunalom magasszínten??

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SRobert
Azé' túl sokat ne várjál. 😊

kulabácsi
meglessük, kíváncsi leszek h milyen film lesz!!!

SRobert

FtranX
a betegségnek jóttesz a rakéta. <#hawaii>

OrioN the S
<#wave>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

blackparty
Füves köcsögök!!!!!!!!!!!!!!!

egypszichonauta
span ma egész szép tulipánt csinált,már várom a szokásos pénteki huncutkodást<#vigyor>

egypszichonauta
<#vigyor3><#vigyor2>

háh<#idiota>
OrioN the S
<#nyes><#eljen>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

kulabácsi
LOL

RaSTaBaNDiTa
egypszichonauta
<#gonosz1>

mekkora film 😛

BUDA > miskolc.

mindjárt kezdõdik
TV2
<#hehe>
OrioN the S
fúú ,de odabasztunk este <#zavart2><#bdead>

OrioN the S
<#eljen>

Scholes18
tegnap én is egy kurva jót szippantottam! du, suli után egy lightos yoja!

Glory Glory Man United!!

Bandew
Na vége a szünetnek...
Még egy számot is összekalapáltunk. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

OrioN the S
<#zavart2>

nekem nagyon bejön😄
OrioN the S
<#idiota>

kulabácsi
jah erdõben a legjobb!! nekünk az volt a story h sétálunk, nem látunk szart se, én megyek leghátúl (3an voltunk) mire érzek vmi puha dolgot a lábam alatt, erre visszajön az elsõ srác, megnézi, és közli h gyerekek szarba léptünk😄DD kitõrt a röhögés, mind a 3an átmentünk rajta.....

OrioN the S
korongnak hívják és "fehérholló"

FtranX
áhh ilyet hogy lehet kapni? <#zavart1>

OrioN the S
<#buck><#eljen>

Émeg azt ,hogy összekuporodtam a földön és kiabáltam ,hogy holvok segítség D:

FtranX
<#vigyor>

Másik hasonló élmény:
Van nem messze tõlünk egy erdõs, mezõs kis völgy, aminek az alján kisforgalmú vasútvonal fut. Ha hûvösebb van éjszaka, akkor a völgyben a föld fölé 1-2 méter vastag köd ereszkedik le. Na mi kiálltunk a sínek mellé, ahol a szomszéd utcából átszûrödött valamennyi fény, cigizgetni. Nemsokkal késõbb jött egy tehervonat. Sohasem felejtem el azt a képet, ahogy a vonat két-három méterre dübörög mellettem és megy be a sötét, alagútszerû, köddel borított erdõbe.

OrioN the S
😊😊😊) úgyajó 😊 Fúú ,de hiányoznak az ien sztorik :c thx BRFK :Ccccccccccc

FtranX
lol bekorongozva.

Mi csak akkor paráztunk egy picit, amikor elhagytuk az utolsó közlámpát a kisutca végén és elõttünk egy töksötét, ködbe burkolózott erdei ösvény volt. Haverom meg aszmondja: "Bazze, minden horrorrfilm így kezdõdik!" 😄
Az a kép tényleg beillett volna bármelyik horrorfilmbe. De azért bementünk. 😊

OrioN the S
Mi voltunk olyan sötétbe ,hogy nemláttunk szartse :c az elõttem lévõ srác vállát fogtam és így tova szal vonatoztunk nehogy elhaggyuk egymást 😄 Erre a hülye elkezd ordítani és rángatózni mire énis elkezdtem ordítani me teliszartam a gatyámat 😄 hát rohattjovolt 😄

a másik meg bekorongozva erdõbe D: azt inkább nem mesélem el D:

FtranX
Legújabb élmény: elmentünk 4-en egy kis éjszakai sétára az erdõbe 3 nagy cigi társaságában, viszonylag távol a várostól. Gyönyörû csillagos volt az ég, látszott a tejút és láttunk egy hullócsillagot is. Akkora flasht kaptunk, hogy az valami hihetetlen! Próbáljátok ki! 😄

Bandew
Amúgy rájöttem miért olyan érzés!
Ügyebár a cucctól megváltozik a vérkeringésed és "ott" olyan érzés, mintha más hõmérséklet lenne, mintha szellõzne.
Múltkor mondom is haveromnak:
-Te figyi! Nincs rajtam alsógatya!
Erre õ hirtelen ledöbbenve néz maga elé, majd megszólal:
-Basszus rajtam se!
<#vigyor>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

RIZLA
kurvaannyátacsokoládnak ....... :/

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
😄DD áz mentálisan meztelen

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

OrioN the S
akko te belül nudista vagy :Ð

RIZLA
<#banplz><#taps>

Bandew
Nekem tudjátok mi van állandóan? Ha az utcán sétálunk, mindig olyan érzés fog el, mintha nem lenne rajtam se nadrág se alsógatya. Persze tudom, hogy ott van, de tök olyan érzés. És mindig elképzelem, hogy meztelenül sétálok az utcán. <#smile>

RIZLA
xDDD

kulabácsi
😄DDDDDDDDDDDDDDD
szépez az ilyen agyhalálok....

OrioN the S
hát nem felet dobtunk 😄

RIZLA
<#ejnye1><#vigyor5>

OrioN the S
enné m ácsak az jobba mikor a betonkeverõnkre rávolt dobálva egy csomo cucc émmeg hirtelen egy hídrendszernek láttam csak kicsibe D:::: De a legjobb mikor egy itt forumozo spanom + pár srác kint ültünk a kertbe és õ meg aszonnya mé nem megyünk k ia kertbe micsinálunk itt bent a fotelba :|elõsszõr aszittem ,hogy kamu... direkt csinázza... aztán addig gyõzködött ,hogy menjünk ki míg elhittemn :|||||||||||||www

OrioN the S
:ASD:ASD:AS😄AS:akurvarohatt😄AS😄AS:😄A