Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
25e?😄DD aaaah jó biznisz😊 én hozok 20e-ért<#nyes> kell?😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kulabácsi
😄DDDDDD
jah nekem is ez tett be nagyon xDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Cujo01
"Ha jól tudom, akkor egy szál fû kb. 3000 Ft-ba kerül és kb. fél órás hatása van. " ---> hát ezen k*rvanagyon nevettem 😄DDDDD
Kisaranyom: szólj bármikor, ha kell!!! 😊 minimum 10 szál a rendelés 😄D
na jó.. megkapod 25e-ért 😊
Tudom, tudom.. én is tudatlan vagyok.. végülis csak 10 éve élek vele 😊

Cujo01
ki ez a picsa? (hajnalcat)
szegénykém.. 😞(
ráférne 1 jó cigi, aztán 1 szivar... 😄 lehet kicsit helyrejönne szerencsétlen lelke...

Cujo01
nah.. ma én is bevásárolok 😄DD
de még 4 és fél óra "munka" 😞

OrioN the S
úgy... de most csak ien rövid volt ^^ mostr mehetek rekamét összerakni -.- 4kor meg vásárolni -.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

meló?!
/undoriitusz munkalikusz koránkelcius/

majd kéne az hja
OrioN the S
azt! D : majd csak melo után

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ety hjó reggeet cigi<#heureka>
OrioN the S
<#hawaii>

szép logo😄
prezi
geciek :C:C:C:C:C

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

OrioN the S
-.- megyek vásárolni -.-

najó akkor csinálok még1t #_#
kulabácsi
dejó nektek, itt már ha 0.8 és 2 rongy megszólnak h ez kevés, ez nincs fél sem.....nagyon harácsolós banda van errefelé😊)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
hát pesten nincs is olyan h nincs😄DDDDDD

<#hehe>
prezi
áztákúúúúúúrva.... én már nem bírom ezt az idiótát tolerálni 😄DDDDDDDDDDdddd
ilyeneket hogy lehet írni ??? <#wow2> inkább menj köss egy kötöttpulcsit ugyis jön a hideg... <#idiota>

prezi
ismerõs 😄

csak már nincs kapcsolat nagyra... pedig pesten nincs olyan hogy nicns!

holnap veszün 10et,szórni ke itt lenn.0.6 pakkokat veszik 2500é<#vigyor>
prezi
lol te szemét 😄

csütörtökön megyek pestre, valamelyik vadállattal összefuthatnánk <#idiota>

nem bug csak fotosoppa igy lett mekcsináva.hogy kilogjon a betû,hatást kelcsen.
na érted😄 pff kész vok
prezi
banner alja kék csík = bug ? o_O

vagy ?: D

mixin'<#vigyor> kék múti,smoking ezüst roll paper rúlz
FtranX
Az Invasion-re is nagyon rá lehet(ett) forogni. <#hehe>

ilkoilko
Vagy például a Mátrix....
:-)

betépve south park foreva ^^

-the invisible-

OrioN the S
^^ az a baj hogy má naonsoxor megnéztem D : De beszteszt

Bandew
Jaj de sokáig aludtam...
Nagyon belassult állapotban ajánlom nektek a Harcosok Klubját! :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

OrioN the S
tekeredik a jollo ^^

ÁjjLe BoBBi
Ha fele ilyen hülye lennék mint Te, elbújnék hogy sose találjanak meg.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

kulabácsi
😄
ebben van vmi

OrioN the S
ergo oxigénhiányban haltak meg nem a fûtõl...

OrioN the S
úgyúgy pontosan

Igen, ha jól emléxem, majdhogynem egy gázálarcot kaptak, amibe csak a füst ment...tudományosan...

OrioN the S
úgylátom jol tettem ,hogy becopyztam az a pár sort 😊 az a szerencsétlen majom levegõt se kapott csak füstöt... jóhogy ledobta a szíjat...

Hopp kimaradt egy pár betû...

Tolerancia: naja, ez ftényleg függ a minõségtõl, de szerintem ey kismértékû tol. kialakul az emberben a rendszeres fogyasztás alkalmával. A hatásait úgy jellemezném, mint KulaBá mondta: ugyanannyitól kevesebb ideig vagy kész, esetleg nem annyira lesz ütõs a cucc.

Adagolás: ha jól emléxem, akkor mindenkiben megtalálható a cannabinoidot feldolgozó receptor, és ezen kívûl csak a légzõszervekbe kerülõ füstöt kell elviselnie a szervezetnek. Azaz, nincs olyan, hogy halálos dózis!!! Azt a 40.000x adagot a rhesus-majmos kísérlet alapján terjesztették el, amikoris a szerencsétlen állatok olyan körülmények között kapták a füstöt, hogy az egy elefántot is kinyírt volna (és még emellett is maga a füst volt a halál okzója, NEM a THC).
Én sokat próbáltam ilyen téren, és nem javaslom, hogy elsõre elszívjon valaki 1g-ot!

sz4bolcs
Mi a bajod a házipálesszel? Látszik, hogy gumin nõttél föl.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Ugyanúgy röhögtek rajta, mint te, kb. annyit is értenek hozzá talán.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

FtranX
Azt mondják, hogy az ember egy idõ után megtanulja kezelni ezt az állapotot és megtanul "viselkedni" mások elõtt. De abban is van valami, hogy idõvel nem üt akkorát. Így visszagondolva vagy 2 évvel ezelõttre, gyakran lebutultam elég keményen. Mostanában viszont, elérek egy pontot (2 nagy cigivel), ahonnan minden további cigi csak 20 liter benzin az erdõtûzre. Bár eddig a legtöbb csak 1-1,5 g volt, ami belémment egy alkalommal.

OrioN the S
hát ez függ a minõségtõl is szvsz. van olyan kera amibõl kell 2.0 hogy télleg ott legyek a toppon... de van olyan amibõl 2.0-t 3 an tolunk és pinkworld

kulabácsi
hát ha normálisan tolod akkoris kialakúl egyfajta tolerancia, betépsz kevéstõl is, de sokkal kevesebb idõre!! szal ez olyan dolog mint az alkoholnál, vagy bármi másnál, ha megiszol egy sört elétedben elõszõr akkor megérzed, deha sokat iszol, már 3tól sem vagy részeg!! tolerancia sztem mindennél van, mi volt h már napi 3 grammokat toltunk a spanommal 2en, mert kb óránként toltunk, és volt mibõl megvenni😄

Halljátok lenne egy kérdésem.
Milyen szintû tolerancia alakulhat ki az emberben, különbözõ elméleteket hallottam.

A metabolitokban eltárolódnak az izomerjei ugyebár a THCnak , és erre kevesebbet rászívva megkapja a manus ugyanazt a hatást, ez nekem kicsit hülyeségnek tûnik.

Vagy ugyebár midnen ember ugy születik hogy a kisagyában ottvan a cannabinol receptor, és élete végéig uyganannyi fog kelleni neki hoyg betépjen, figyelmen kivül hagyva a lelkiállapotát meg környezetét.

És hallottam olyanrol is h egyre többkell, és a csavo vetitette nekem h 5 éve nyomja és már 1,70tõl van gallyon ugy rendesen... mondom hát az szép :|

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

kulabácsi
dee!!😄 sztem ha eltolsz megint ennyit akkor már érezni is fogod, énsem éreztem elsõre semmit....pedig haska volt pipából!! van aki teljesen kilesz tõle elsõre is, van aki nem!!

N1ggA
az nem lesz kicsit sok másodikra? 😊

Spread De Love!

kulabácsi
tolj el egy grammot és láss csodát xDDD

N1ggA
mennyit kéne?

Spread De Love!

csokimeg a kaja flesh,rutin...
OrioN the S
np. legközelebb egy kicsit többet és akko jolesz 😉