13279
-
#5356 pssszt :D -
#5355 -
#5354 sztem te most is kész vagy XD -
#5353 Hhuhuhuh felébredtem jjjááááj :D
Tegnap előtt ZP volt.. életemben nem téptem annyit mint aznap.. ZP elott fogtam eltoltam még egyet..
Nem volt öngyujtom kajak készen odamentem az első csoporthoz akit találtam , mer nem volt ongyujtom elhagytam :D azok meg csak lestek, kicsit voltam készen :DDD -
#5352 -_- -
#5351 :D -
#5350 :DDDDDDD -
Paranoia #5349 MECK feat DINO - Feels Like Home (original mix)
end it fiillz lááájk hóóóómm
[denszel] -
#5348 XDDD
sztem a hippik jó arcok :P -
#5347 A drog rossz! mert aki drogozik, az hippy...., és a hippyk tök bénák! -
#5346 i love sunday -
#5345 stoned =_= -
#5344 ha soniericcsonotak van akkor regisztráljatok a www.seria.hu -ra,aztán ott lehet tölteni mobilos játékokat. -
pokróc #5343 A hazugság vagy a szándékos félrevezetés szerintem ritkán vezet jó eredményre, még ha jó célt szolgál még akkor sem. Ebben az esetben is igaz. De az élet nagyon sok területén ez folyik. Az igazság sokszor elfogadhatóbb mint a mese. -
K.András #5342 Beszélgessünk ki mit gondol a drogokról, kíváncsi lennék a ti véleményetekre is!
Elég sok tapasztalatom van a drogok terén(sajna mostanában szörnyűek), ennek ellenére mégis azt mondom bizonyos dolgokat engedélyezni kéne.
Egyrészt azért, hogy ne lehessen szemetet adni, másrészt nem szabad egy kalap alá vonni a kábítószereket mert az jóval veszélyesebb mint bármi, elmondom miért:
Ha azt mondjuk a fiataloknak, hogy minden drog egyforma és netán kipróbálja a füvet és rájön, hogy igazából olyan nagy probléma nincsen vele, ezek után bátorságot érezhet más szerek kipróbálására is hiszen a fűtől nem is volt "semmi különös" és azt mondták mind ugyanolyan holott nem!
Szóval ha valós képet adna a világ a veszélyekről nem pedig humbug dumákat akkor lehetne küzdeni a kemény drogok ellen, mert ha füvezel attól nem feltétlen leszel drogos mert önmagában én egyébként kevésbé veszélyesnek tartom mint az alkoholt. Viszont a többi nagyon gáz, és mindegyik más miatt.
A másik nagy problémát én a beszerzésnél látom, drogkereskedelemmel valószínű olyan ember fog foglalkozni aki, már valami keményebb szert használ és annak árának előteremtésére így szerzi meg a pénzt, vagy pusztán a haszonszerzés motiválja, mindkettő rendkívül veszélyes. Egyik esetben fennáll a veszély, hogy dögöljön meg a másik lova is alapon kibaszhat szerencsétlen „vásárlóval” a másik esetben pedig pusztán anyagi okokból bármilyen szemetet belerak, hogy több legyen.
Szerintem nem jó dolog a drog, de soha nem tudhatod mikor kerül a barátod testvéred rokonod hasonló helyzetbe, ezért ne ítéljük el őket mondván dögöljön meg minden drogos, valami más megoldást kell találni, és ez az lesz ha elmondjuk a valóságot nem pedig azzal szédítjük vezetjük félre az embereket, hogy minden drog egyforma... -
#5341 semmi erőm megmozdulni ilyen melegben de muszáj lesz -.- -
#5340 ismét ránkbíztak egy kispárnát :D kecskére káposztát vazzeg... -
#5339 OMG :D tegnap paré volt : D:d fúúú régen tolunk már el ennyit D: behorpad a fejem :| 1-nek kaptunk vagy 1.5-2-t :D készenléti állapotba volt má mindenki.. nah rollin ^^ -
#5338 hmmm és hogyan? smsbe küldjünk?? :D
haverom netről szedetle jó sok játékot a telojához. az oldalt nem tudom de ha kell elkérem. -
#5337 ismeretlen koromban én is éppen ilyen voltam....... -
#5336 jaja -
#5335 telefonra?? -
#5334 adjatok valami játékot :D
smoked -.- -
#5333 én letöröltem őket. kellett a hely a képeknek.:D de már megint kevés szabadhely van rajta:S -
#5332 nekem sincs, pedig 3.5G-s :)
smoked -.- -
Paranoia #5331 nekem mek nincs is játék a telefonomon -
#5330 de jó vagy :D én tisztán se tom megcsinálni :DD -
#5329 -
Paranoia #5328 pppff :D -
tagga #5327 basszátok meg huuu nem rossz a dolog betépve a telós bowling játékon 8 tarolást csináltam zsinórba .:D:. -
#5326 mind az 5000 hszt?? hát sok az időd mit ne mondjak :D -
Golodin #5325 :D http://s3.bitefight.hu/c.php?uid=28668
-
#5324 király vagy, hogy végigolvastad...! -
#5323 yo topic -
#5322 -
Ben C #5321 .- -
#5320 beadta a vihar O_O -
#5319 fű joint marihuana petrezsejem
-
#5318 :DD -
#5317 fu gyerekek ez a tegnapi naon beütött. lakásba eltoltunk 3man 1gét, emeletröl megyünk le tök készen lifttel erre a földszinten beszorúl. na mondom jo 30 percig ott rohadtunk :D aztán a szabadulás nagy volt házinéni kiszedett minket szépen. én amugy se birom a zárt helyeket ugyh elég xar volt