13279
-
#5796 nos, a makrozas nem ment valami fenyesen, de azert sikeraaaalt :DD -
#5795 oksa :)
first of all:
ahol en vagyok momentan az az un. "magav". (mishmar hagvul)
tukorforditasban azt mondanam, hogy "border police", de ez egy kicsi elter a megszokottol. kb ennyi a dologrol, ha valakit erdekel, hogy mi a here is ez, annak tudom ajanlani ezt az olvasmanyt, igaz angol.
ha nem ertjuk a nemzetkozi nyelvet, de a thc arra sarkall, hogy utananezz, akkor [URL=http://www.youtube.com/watch?v=JXKsV3ILdPw]itt talasz egy videot , valamint rogton mellette egy masikat is. :)
[b]az elmult ket napban[/b] jeninben [URL=http://www.realworldphotographs.com/images/photos/1102_boy_sign_palestine_israel_war_jenin.jpg](kep :] & wiki voltam.
ellenorzopont, terrorista alagutak feloszlatasa. ez mind szep es jo, a baj csak az, hogy ezek mindenhol ott vannak, es mindenhol lonek. kesz mamor, mondhatni :cC
kb ezt csinaltam az elmult ket napban :) -
#5794 Mi volt az elmúlt két napban? meg linkelj létzi egy képt ! nem muszáj magadról teljes szerelésben :D de tuti van googlen egy kép amivel meg tudod mutatni ,hogy mi a pálya -
#5793 de ez nemjo igy! :)
kerdezz -
#5792 ^^ na mesélj -
#5791 na, vok :)
[kozben ollon melegszik a csoki] -
#5790 úgy legyen :) addigra én is állapotba kerülök :D -
#5789 ejfel korul leszek ismet, addig asszomypajtassal kell lofralnom uj pulcsikert :Cc
de aztan vok reggelig, majd meselek -
#5788 megölakiváncsiság -
#5787 well, vegre itthon.
azt hiszem joint time, ismet ep borrel usztam meg mindent az elmult ket napban :) -
#5786 bruhahah en ide fogok koltozni:D -
#5785 smokin budda, weed man, ecstacy,... és még sok más :D -
#5784 nah köszi a tippet, leszedtem egy Greatest Hits albumot, ezek közül egy-kettőt belehet majd izzítani estére :D -
#5783 összes Bone Thugs szám erről szól majdnem :D -
#5782 nekem a Smoking Buddah meg a Because i Got High-hoz hasonlót mutassatok ! -
#5781 nem bírom nézni...rollingolok ^^ -
#5780 OOo yeah -
BlackWolf #5779 weed D -
Paranoia #5778 Tibi -
#5777 credits: >>>SkiZy
title: >>>Un_Joint
:) -
#5776 vááóó! micsoda művészi beállítás -
#5775 wötöfö??? -
#5774 :) -
#5773 esszdekúúrvayyóóó xD -
#5772 -
rollin` -
#5770 -
#5769 weed:))
-
BlackWolf #5768 fuu bence akarsz leszoktatos cigit ?:D fogj 3 cigit meg 2 papirt tekerd be es szivd el :D elszivni elszivtam ha mar megcsinaltam de ezek utan szerintem vagy 2 napig nemgyujtok ra :)) max zoldre (az most nemvolt... grrr) -
BlackWolf #5767 ez mindig igy van :D -
Ben C #5766 http://youtube.com/watch?v=7jjfSoP25U0
ez meg adja :D -
Ben C #5765 ugy néz ki megoldotta a problémám egy olyan istenes "felbaszom az agyadat" nap..
megint cigizek -.- -
#5764 vannak ezek a leszoktatós cigik, gyogynövényekböl, meg franctudja..... talán azok közül vmeikkel....de készülj fel, geciszarlessz :D
ismerösöm is parázta a dohányt egy idöben, ö is leszokóban volt, ráoltott minket, hogy teával csináljuk, ne dohánnyal :DDDD
persze a zöld, amit betekertünk, kárbaveszett :DD
aztán pipázott, de az sem tartott tul hosszu ideig...kicsit macerásabb, mint seherinteni 1 rakétát :P
legutobb már ugyan ugy jointozott.....viszont a cigire nem szokott vissza
persze ez azért egyén kérdése is, de ha le akarsz tényleg szokni, sztem nem az a pár gramm dohány fogja keresztűl húzni a számításodat.
-
#5763 en meg tudtam csinalni no dohany, only smoke -.-
1 cigi eleg volt es zsibbadas !!! :Ð -
#5762 akkor space cake :) -
Ben C #5761 ejj.. sztem de :S
minden visszaszokás egy szál cigivel kezdődik. -
Paranoia #5760 pipa... -
#5759 szerintem annyi dohány minimálisan gátolhatja a dolgot, nem ezen fog múlni, hogy sikerül e tovább a leszokás, vagy nem.. akarterő kérdése ^^ -
Ben C #5758 Az a helyzet sracok, h leszokoban vagyok a cigiről.. (1 hete nuku dohany, jol birom) , es most haver piszkal, h szivni kene .. attol felek h nem igazan segiti a leszokast a jointban levo dohany.. sot..
szoval, akarmi otletet elfogadnek.. fel kell adnom a jointot mint olyat, talaljak valami mas modot, vagy csak varni kell vele meg, vagy akarmi. -