13279
-
#5836 Jaja ugyanúgy, mint a borra sör, a borra zöld nagyon szar. Inkább fordítva, de ne egyből 5 felest. -
#5835 Jó kis muzsika.. -
#5834 igyál csak.... majjol lepukkan a májad.... :) -
#5833 ha előtte iszol az még szarabb -
LoVePrOgReSSiVe #5832 jah, szóval csak ne legyek részeg egy ideig..:D.de azért mondhatnátok egy időt...addig ne igyak míg jól érzem magam a fűtől? -
#5831 lehet inni csak ne sokat :D -
LoVePrOgReSSiVe #5830 csá! egy joint után mennyi ideig nem szabad alcoholt inni?:) -
#5829 (Y) -
#5828 nem lattam, de meg csak nem is halllottam rola.
de majd most :D -
#5827 on that high ^^ -
#5826 -
ecneb #5825 OO riszpekt -
#5824 Farenheit 911-et láttad? Neked mi a véleményed róla? Vagy magáról amerikáról.. (direkt írtam kisbetüvel ,számomra ennyit érnek) -
#5823 :) -
#5822 a thc orangyala / szelleme / istene / buddhaja vigyaz ram ;) -
#5821 omg 3év :| vigyázz magadra vazze... pláne ,hogy kedves amerikai barátaink ismét akciózni akarnak....
csak ki fog törni az a rohadt III.vh. -
#5820 3 ev
:ccCCCCCCCcccccccccccc -
#5819 Hát a dutyinál tuti jobb... Én meg már meg akartam kérdezni ,hogy kb mik a feltételek ,hogy vki bekerüljön oda :d bár sztem én esélytelen vok.. a ziz miatt is meg tuti leoltanának vmi ilyennel ,hogy ön és közveszélyes :D -
#5818 értem, és még meddig?
izesitett dohány....izlések és pofonok :P -
#5817 kiprobaltam most vanilias dohannyal, es nekem bejon :D
rizla: semmi nem hajt, csak koteles vagyok :s
ha nem, akkor dutyi. azt meg nem vallaltam be :D -
#5816 szerintem ugy jo, ahogy az isten megteremtette :D semmi extra, csak ront rajta :) -
#5815 hát.....kutyahal..... faxtuggya....SOF-ozni imádok, de ezt sztem én simán kihagynám :)
amugy, ha a nem vagyok indiszkrét, mi hajt?, a hazafiasság, vagy a pénz?
gondolom nem a klima vonz oda :)
-
#5814 jo8 :D
btw:
szokott valaki valami mast is tenni a jointba a zizin es a dohanyon kvul?
marmint nem tovabbi fokozasra gondoltam,hanem "izesitesre". :)
pl.: vanilias dohany, izesitett papir, etc, etc.
no csak azert kerdezem, mert en csak natur tolom az ipart, es hatha vannak jobb dolgok is ennek felhasznalasara :D -
#5813 Nah jo8.. asszem nekem ennyi... odalettem az este folyamán....
....
:D -
#5812 novemberig nem :) -
#5811 Mész még vissza? -
#5810 -
#5809 nem is olyan reg :)
mellbe, de a golyoallo elkapta :p -
#5808 találtak már el? -
#5807 na most ezt kepzeld el, de ne 5.1-es hangzasban, es eld bele magad.
es tenyleg lonek rad, es tenyleg olsz is, ha muszaj, es tenyleg vigyaztok egymasra a hverokkal.
es mindezek tetejebe, meg be is vagy tepve + night effevt, mivel eccaka volt az incidens. no persze nem pejorativ ertelemben :D -
#5806 fuh.. kemény lehet ott.. nemtom mit írjak :| -
#5805 ez igy megy gazaban.
pl, a sivatagi capaban, vagy az iraki misszioban. ua. bomba a kociban, ak-47 az ablakban, a sitt mogott rpg-s allatok.
:s -
#5804 Én csak ilyen szerényen tolom :) Érden erdőkbe stb :$ -
#5803 -
#5802 m-16
termeszetesen a rovid :) -
#5801 Hja és egy számomra fontos kérdés: Ezek a filmek Black Hawk Down ,Iraki misszió , Bőrnyakúak és stb.. mennyire tükrözik a valóságot? Youtube-n néztem videókat és elég necces a helyzet ahogy láttam :| -
#5800 milyen fegyóval toltad? -
#5799 -
#5798 lecgó -
#5797 8|
az durva
Ezt már régen eldöntötted ,hogy te ezt fogod csinálni vagy csak úgy lecgó?