13279
-
#6116 mi ez a tomegnyomor? :D
na, egy kis beszamolo, hogy milyen a mostani eletem, no meg bemutato is.
egy joint keszen 65 euro, (omfg) a kaves finomsag tizzel olcsobb. finom a kv itten. aztan mik van meg... tegnap tekertem egy jointot a "nederlands politie" elott, majd elegansan kertem tuzet az egyik rendortol. tetszett a dolog nagyon. a zizi eleg durvan beut nalam, plane, amikor bemegyek egy szorakozohelyre es kb 350 ember non-stop smokeol. holnap megyek nudista szorakozohelyre is. birom a burajukat, jo arcok ezek. tele van izraeliekkel a hely, meg magyar is akad akik csak neznek, hogy mik vannak itt es igy is lehet elni. egy szoval:
kuuuuuuuuurva jo :D
-
#6115 :D gyűlünk vazze -
#6114 fav -
#6113 Meg mint a rekord dontesi kiserleteknel, mar mento kocsi is all ott :D A nezok meg fogadnak, hogy melyi kdol el hamarabb :D -
DePreSsZYo #6112 hát akkor bizony beállítva mennék :D -
#6111 xDDD -
#6110 én meg vezetném :D -
#6109 na ja, én hívnám őket:D -
#6108 :D én is elmennék.. de csak nézőnek :D nem csodálkoznék ha ott állna egy transit a találkahelyen :D -
#6107 xDDD ja.. mert mindenki olyan barátságos. -
DePreSsZYo #6106 hm, ezaz egy topik aminek ha lenne találkozója elmennék :D:DD: -
#6105 én láttam úgy is h nem ivott elötte semmit, mondjuk azzal a zöldel vmi gáz volt, mert utána én még csináltam mohón egy cigit majd kb összeestem:D -
#6104 kétszer szívtam eddig 5 éven belül, de már tiszta profi vagyok. -
#6103 én akkor is ,ha utána ivott :D
btw nem gondoltam 7 év után ilyen könnyű nemet mondani... -
#6102 a limonádéban a cukor lenne a lényeg. xDD
cukrosvíz, cukrosvíz.. :) -
#6101 Én embert hányni csak akkor láttam fűtől ha előtte ivott is... -
#6100 :DDDD
amúgy tejet kell inni ilyenkor, az elég hamar lehúz -
#6099 Ja meg haver annyira aranyos volt. Gáz volt, hogy nem ettem, nem ittam, erre jön a srác egy pohár limonádéval amikor nagyon készen voltam, és így szól:
"Azt hallottam, ilyenkor a limonádé jót tesz, cukor nincs itthon, de raktam bele citromot, idd meg!
miközben megiszom:
-...na? jobb?
-ahaaa
xDDD -
#6098 ha egyedűl tépsz egy 0.2 elég sztem, magyarúl kb amit a kezedbe adnak annak a negyede biztosan elég, el nem fogsz tőle ájulni, de jól leszel:) -
#6097 Talán 2-3 évente egyszer tépek, de legutóbbi tapasztalatom ájulás, halálfélelem, rövidtávú memóriakiesés, mozgászavar. Azóta sem tudom, hány g volt benne, de ezek szerint tudok annyit szívni. :)
Számoljunk azzal, hogy nekem nagyon kis mennyiség elég. Akkor az mennyi lehet, ha mondjuk közepes minőségű? -
#6096 nézd sokat számít az is ha nem eszel...vagy ha sokat tépsz természetesen, meg ha szar kedved van az is dobhat a haztáson, de amúgy semmi bajod nem lesz, a túladagolás sem vészes max behánysz, nagyon ritka esetben el is ájulhatsz, de annyit te nem tudsz szívni sztem:D
minimum mennyiség az változóminőségtől és embertől függően...amúgy az elsőt nem is érzi meg mindenki, énsem éreztem pedig hasist toltam pipából. csavarjatok be a skacokkal egy jó kis felest, toljátok el azt jónapot:D -
#6095 nem kicsit van kész :)))) -
#6094 ez így mind? És mekkora a minimum mennyiség becsavarva, amit már lehet érezni? -
#6093 nagyjából azoktól amiket leírtál:D -
#6092 Srácok, lenne kérdésem.
A besokallás az a cucc mennyiségétől függ, vagy attól, hogy ettem-e előtte, esetleg hangulattól?
Miktől függ? -
#6091 MA kivégzem a maradékot -
#6090 -
#6089 nem történt meg :) végignéztem ...de nem toltam bele -
#6088 -
#6087 hát ez nem tartott sokáig:S -
#6086 nah mivel ma hajnalban kicsit meguntam az életet...értitek gondolom.
azért ma smoked... gecc... néha jobblenne gonosz ,paraszt ,érzéketlen embernek lenni... -
#6085 lol szegeny :D -
#6084 :D -
#6083 ijjjaj :D
ez az a szo, amivel jellemeznem a helyet :D
prezi: max vga >> mobil, kb 1 hete megadta magat a kinai 7.1-es gepem :(
no, majd meg irok, meselek, de most megyek elni tovabb :D -
#6082 feles volt náluk, mennek a szokásos féléves oksosításra... -
#6081 huu lehet énis veledtartok
már régota tervezgetem de barátosnő is folyamatosan pöfékel (és ő nemfogja abbahagyni) meg kb az összes haver mindenki körülöttem...
szal ha egy büdös fillért sem költök rá akkoris mindig az arcomba van így nehéz megállni... -
#6080 jó utazást^^ -
#6079 10 éves is csak 2.000 volt max... -
punkers #6078 én mindig 2500-be veszem -
#6077 Nem tudom mert 5 eve nem egyutt lakunk es felevente ha latom... Megkerdezte nem e kell anyag es megkostoltam az ize midnen oke volt kertem tole... De majd a kedvetekert megprobalom utloerni mert nem tudtam, hogy ez olyan egetveroen magas ar :D