13279
  • dogfish
    mi ez a tomegnyomor? :D

na, egy kis beszamolo, hogy milyen a mostani eletem, no meg bemutato is.
    egy joint keszen 65 euro, (omfg) a kaves finomsag tizzel olcsobb. finom a kv itten. aztan mik van meg... tegnap tekertem egy jointot a "nederlands politie" elott, majd elegansan kertem tuzet az egyik rendortol. tetszett a dolog nagyon. a zizi eleg durvan beut nalam, plane, amikor bemegyek egy szorakozohelyre es kb 350 ember non-stop smokeol. holnap megyek nudista szorakozohelyre is. birom a burajukat, jo arcok ezek. tele van izraeliekkel a hely, meg magyar is akad akik csak neznek, hogy mik vannak itt es igy is lehet elni. egy szoval:

kuuuuuuuuurva jo :D
  • OrioN the S
    :D gyűlünk vazze
  • sz4bolcs
    fav
  • Enosh Chan
    Meg mint a rekord dontesi kiserleteknel, mar mento kocsi is all ott :D A nezok meg fogadnak, hogy melyi kdol el hamarabb :D
  • DePreSsZYo
    hát akkor bizony beállítva mennék :D
  • kulabácsi
    xDDD
  • OrioN the S
    én meg vezetném :D
  • kulabácsi
    na ja, én hívnám őket:D
  • OrioN the S
    :D én is elmennék.. de csak nézőnek :D nem csodálkoznék ha ott állna egy transit a találkahelyen :D
  • sz4bolcs
    xDDD ja.. mert mindenki olyan barátságos.
  • DePreSsZYo
    hm, ezaz egy topik aminek ha lenne találkozója elmennék :D:DD:
  • kulabácsi
    én láttam úgy is h nem ivott elötte semmit, mondjuk azzal a zöldel vmi gáz volt, mert utána én még csináltam mohón egy cigit majd kb összeestem:D
  • sz4bolcs
    kétszer szívtam eddig 5 éven belül, de már tiszta profi vagyok.
  • OrioN the S
    én akkor is ,ha utána ivott :D

btw nem gondoltam 7 év után ilyen könnyű nemet mondani...
  • sz4bolcs
    a limonádéban a cukor lenne a lényeg. xDD

cukrosvíz, cukrosvíz.. :)
  • desigo
    Én embert hányni csak akkor láttam fűtől ha előtte ivott is...
  • kulabácsi
    :DDDD

amúgy tejet kell inni ilyenkor, az elég hamar lehúz
  • sz4bolcs
    Ja meg haver annyira aranyos volt. Gáz volt, hogy nem ettem, nem ittam, erre jön a srác egy pohár limonádéval amikor nagyon készen voltam, és így szól:
    "Azt hallottam, ilyenkor a limonádé jót tesz, cukor nincs itthon, de raktam bele citromot, idd meg!
    miközben megiszom:
    -...na? jobb?
    -ahaaa

xDDD
  • kulabácsi
    ha egyedűl tépsz egy 0.2 elég sztem, magyarúl kb amit a kezedbe adnak annak a negyede biztosan elég, el nem fogsz tőle ájulni, de jól leszel:)
  • sz4bolcs
    Talán 2-3 évente egyszer tépek, de legutóbbi tapasztalatom ájulás, halálfélelem, rövidtávú memóriakiesés, mozgászavar. Azóta sem tudom, hány g volt benne, de ezek szerint tudok annyit szívni. :)

Számoljunk azzal, hogy nekem nagyon kis mennyiség elég. Akkor az mennyi lehet, ha mondjuk közepes minőségű?
  • kulabácsi
    nézd sokat számít az is ha nem eszel...vagy ha sokat tépsz természetesen, meg ha szar kedved van az is dobhat a haztáson, de amúgy semmi bajod nem lesz, a túladagolás sem vészes max behánysz, nagyon ritka esetben el is ájulhatsz, de annyit te nem tudsz szívni sztem:D

minimum mennyiség az változóminőségtől és embertől függően...amúgy az elsőt nem is érzi meg mindenki, énsem éreztem pedig hasist toltam pipából. csavarjatok be a skacokkal egy jó kis felest, toljátok el azt jónapot:D
  • desigo
    nem kicsit van kész :))))
  • sz4bolcs
    ez így mind? És mekkora a minimum mennyiség becsavarva, amit már lehet érezni?
  • kulabácsi
    nagyjából azoktól amiket leírtál:D
  • sz4bolcs
    Srácok, lenne kérdésem.
    A besokallás az a cucc mennyiségétől függ, vagy attól, hogy ettem-e előtte, esetleg hangulattól?
    Miktől függ?
  • desigo
    MA kivégzem a maradékot
  • kulabácsi
  • OrioN the S
    nem történt meg :) végignéztem ...de nem toltam bele
  • RIZLA
  • kulabácsi
    hát ez nem tartott sokáig:S
  • OrioN the S
    nah mivel ma hajnalban kicsit meguntam az életet...értitek gondolom.

azért ma smoked... gecc... néha jobblenne gonosz ,paraszt ,érzéketlen embernek lenni...
  • Enosh Chan
    lol szegeny :D
  • RIZLA
    :D
  • dogfish
    ijjjaj :D
    ez az a szo, amivel jellemeznem a helyet :D

prezi: max vga >> mobil, kb 1 hete megadta magat a kinai 7.1-es gepem :(

no, majd meg irok, meselek, de most megyek elni tovabb :D
  • Guer
    feles volt náluk, mennek a szokásos féléves oksosításra...
  • Guer
    huu lehet énis veledtartok
    már régota tervezgetem de barátosnő is folyamatosan pöfékel (és ő nemfogja abbahagyni) meg kb az összes haver mindenki körülöttem...
    szal ha egy büdös fillért sem költök rá akkoris mindig az arcomba van így nehéz megállni...
  • NeverwinterKING
    jó utazást^^
  • desigo
    10 éves is csak 2.000 volt max...
  • punkers
    én mindig 2500-be veszem
  • Enosh Chan
    Nem tudom mert 5 eve nem egyutt lakunk es felevente ha latom... Megkerdezte nem e kell anyag es megkostoltam az ize midnen oke volt kertem tole... De majd a kedvetekert megprobalom utloerni mert nem tudtam, hogy ez olyan egetveroen magas ar :D