13279
-
#6156 "Minek a zöld szem,ha lehet piros is? Különben is! A szemeim vörössége a természet zöldjétől származik :)"
Dogfish, ez jo :D.. hu de faj a fejem... -.- -
#6155 no, a mokanak vege reszemrol :(
vasarnap ismet jenin, jeriko es tarsai -
#6154 airsoft... :D meg meló -
#6153 detto.
btw orion - vmi konnyu fizikai mozgast vegzel ?! neha nem art, osszel foleg ! -
#6152 zsír :D -
#6151 en be vok allva. -
#6150 amúgy bírom a nélkülözést... vasárnap kicsit kiborultam... gecystresszes heteim voltakk... (lehet sajnálni:D) és 2 korty jószer után aszontam nemkell ,mert szarul vok...szarul esik fölálltam ,hogy elindulok haza erre összeestem és pár percig se kép se hang D:durva... menni kéne dokihoz me agyvérzést fogok kapni pár éven belül -
#6149 :D:D:D -
#6148 ismerős D: -
#6147 aztakurva o_O -
no comment :s :c -
#6145 -
DePreSsZYo #6144 Nah megyek vmi munka interjúra ::D:D:D Csavarok egy felkelőset, bemeek előadom az elmém legmélyebb gondolatait és hazajövök munkával :D:D:D -
#6143 -
#6142 huhh kene nekem is ilyen forra sha elfogy majd ,-) -
#6141 1000huf/g nagy győzelmi fiesztában vagyok asszem kimegyek az erkélyre és beteljesítem a sorsát a megmaradt mennyiségnek;) -
LoVePrOgReSSiVe #6140 hát bizony sokan vagyunk ilyen véleményen :) -
#6139 népszabaság online-nak nyilatkozta ikszdééé -
#6138 -
#6137 Mary-Louise Parker (Nancy Botwin) interjú idézése
"Nagy ívben tojok a show politikai üzenetére", nekem ugyanis megvan a magam véleménye, hogy mit kéne csinálni a fűvel. Legalizálni. Nem alakoskodni, hanem legalizálni. Fű alatt árulni a füvet sokkal, de sokkal veszélyesebb. És sokkal jobban rombolja a közmorált. Ha nyíltan lehetne kereskedni vele, nem okozna annyi bűncselekményt sem. Mert lássuk be, tetszik, nem tetszik, az emberek szívnak. Ezt nem lehet megakadályozni. Se prédikációval, se könyörgéssel. Akkor már sokkal jobb, ha nyíltan adják-veszik, és nem bujkálva, titokban." -
LoVePrOgReSSiVe #6136 Az egyik kedvenc sorozatom :) ahogy desigo is utalt rá, mindenkivel megkuratja magát...és ez igy is jó ) -
#6135 alap film :)
Nancy tisztára elkurvult mostanság ... -
DePreSsZYo #6134 -
DePreSsZYo #6133 Félbetépve -
#6132 Ehhez mit szóltok? Ez lenne az igazi flash. xD -
#6131 we cant stop here this is bat country :D -
#6130 normalis meret, csak jon hozza zizis kv + space cake is :D
film: felelem es retteges las vegasban (alap) -
#6129 Nancy ul a fuben :D -
LoVePrOgReSSiVe #6128 Tudnátok ajánlani vmi jó smoke-os filmet?(pl. olyanra gondolok mint a "fűre tépni szabad"
dogfish:kb mekkora az a 65 euros joint?nem lehet kicsi az árából itélve -
#6127 lol :D -
#6126 Hullamvasutaztunk :D:D Amugy komolyan,nem kellett nekik modnnai semmit.. ok is elegge "viccesen" neztek ki.. :D (elvegre ezert mentunk :D:D) -
#6125 :D -
#6124 :D kifújta a szél a szemüket -
#6123 és másnap kora délután, mikor már tudtatok járni, mit mondtatok a szülőknek? ..., hogy betévedtetek 1 lakatos üzembe, ahol reggelig heggesztettetek? :D -
#6122 Amugy tavaly nyaron en is voltam kinn haverral, csak jott meg rajtam kivul 4 haver es a srac szulei... Mindegy szulok elmentek es hagytak 600 eurot egesz nap 6unkra kolteni... (kicsit gazdagok az utat se mi fizettuk) elmentunk szorakozni... olyan kemeny estem reg volt:DD... estem... napom :D -
#6121 mázlista... :D egyszer nekem is el kell jutnom oda :D -
#6120 65 euro???? vinnék ki magammal magyar fűszert... :D -
DePreSsZYo #6119 65euro??? -
#6118 :) -
#6117 mázlista :)