13279
  • Enosh Chan
    "Minek a zöld szem,ha lehet piros is? Különben is! A szemeim vörössége a természet zöldjétől származik :)"

Dogfish, ez jo :D.. hu de faj a fejem... -.-
  • dogfish
    no, a mokanak vege reszemrol :(
    vasarnap ismet jenin, jeriko es tarsai
  • OrioN the S
    airsoft... :D meg meló
  • prezi
    detto.

btw orion - vmi konnyu fizikai mozgast vegzel ?! neha nem art, osszel foleg !
  • OrioN the S
    zsír :D
  • Enosh Chan
    en be vok allva.
  • OrioN the S
    amúgy bírom a nélkülözést... vasárnap kicsit kiborultam... gecystresszes heteim voltakk... (lehet sajnálni:D) és 2 korty jószer után aszontam nemkell ,mert szarul vok...szarul esik fölálltam ,hogy elindulok haza erre összeestem és pár percig se kép se hang D:durva... menni kéne dokihoz me agyvérzést fogok kapni pár éven belül
  • Enosh Chan
    :D:D:D
  • OrioN the S
    ismerős D:
  • Fido4life
    aztakurva o_O
  • Depridol

no comment :s :c
  • Depridol
  • DePreSsZYo
    Nah megyek vmi munka interjúra ::D:D:D Csavarok egy felkelőset, bemeek előadom az elmém legmélyebb gondolatait és hazajövök munkával :D:D:D
  • Depridol
  • Enosh Chan
    huhh kene nekem is ilyen forra sha elfogy majd ,-)
  • LasCar16
    1000huf/g nagy győzelmi fiesztában vagyok asszem kimegyek az erkélyre és beteljesítem a sorsát a megmaradt mennyiségnek;)
  • LoVePrOgReSSiVe
    hát bizony sokan vagyunk ilyen véleményen :)
  • Depridol
    népszabaság online-nak nyilatkozta ikszdééé
  • dogfish
  • Depridol
    Mary-Louise Parker (Nancy Botwin) interjú idézése
    "Nagy ívben tojok a show politikai üzenetére", nekem ugyanis megvan a magam véleménye, hogy mit kéne csinálni a fűvel. Legalizálni. Nem alakoskodni, hanem legalizálni. Fű alatt árulni a füvet sokkal, de sokkal veszélyesebb. És sokkal jobban rombolja a közmorált. Ha nyíltan lehetne kereskedni vele, nem okozna annyi bűncselekményt sem. Mert lássuk be, tetszik, nem tetszik, az emberek szívnak. Ezt nem lehet megakadályozni. Se prédikációval, se könyörgéssel. Akkor már sokkal jobb, ha nyíltan adják-veszik, és nem bujkálva, titokban."
  • LoVePrOgReSSiVe
    Az egyik kedvenc sorozatom :) ahogy desigo is utalt rá, mindenkivel megkuratja magát...és ez igy is jó )
  • desigo
    alap film :)

Nancy tisztára elkurvult mostanság ...
  • DePreSsZYo
  • DePreSsZYo
    Félbetépve
  • sz4bolcs
    Ehhez mit szóltok? Ez lenne az igazi flash. xD
  • Enosh Chan
    we cant stop here this is bat country :D
  • dogfish
    normalis meret, csak jon hozza zizis kv + space cake is :D

film: felelem es retteges las vegasban (alap)
  • Enosh Chan
    Nancy ul a fuben :D
  • LoVePrOgReSSiVe
    Tudnátok ajánlani vmi jó smoke-os filmet?(pl. olyanra gondolok mint a "fűre tépni szabad"

dogfish:kb mekkora az a 65 euros joint?nem lehet kicsi az árából itélve
  • dogfish
    lol :D
  • Enosh Chan
    Hullamvasutaztunk :D:D Amugy komolyan,nem kellett nekik modnnai semmit.. ok is elegge "viccesen" neztek ki.. :D (elvegre ezert mentunk :D:D)
  • RIZLA
    :D
  • OrioN the S
    :D kifújta a szél a szemüket
  • RIZLA
    és másnap kora délután, mikor már tudtatok járni, mit mondtatok a szülőknek? ..., hogy betévedtetek 1 lakatos üzembe, ahol reggelig heggesztettetek? :D
  • Enosh Chan
    Amugy tavaly nyaron en is voltam kinn haverral, csak jott meg rajtam kivul 4 haver es a srac szulei... Mindegy szulok elmentek es hagytak 600 eurot egesz nap 6unkra kolteni... (kicsit gazdagok az utat se mi fizettuk) elmentunk szorakozni... olyan kemeny estem reg volt:DD... estem... napom :D
  • NeverwinterKING
    mázlista... :D egyszer nekem is el kell jutnom oda :D
  • sz4bolcs
    65 euro???? vinnék ki magammal magyar fűszert... :D
  • DePreSsZYo
    65euro???
  • OrioN the S
    :)
  • desigo
    mázlista :)