Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
most vagyok gyerek, most kell élni az életem
ha benneleszek esetleg ugye a TESZ-ben
ott már úgyis kilõve alapból...
havonta van kötelezõ pszichológus-vérvizsgálat-teljes szervezeti átvizsgálás stb...

szóval van még 2évem leépülni ;]

u dont have to listen anybody else but me

énmá egy lityó "Aranykancsótol" is jól vagyok, képzellek titeket😄

kulabácsi
jaja😄DDDDDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

NeverwinterKING
ez a topic pörög a legjobban 😄D itt napi 50 hsz van xDDDDvagy több.
de mért is??mindenki fûves???<#idiota>

\"You are fucking crazy people!\"

OrioN the S
érted magyar "swat"-nak tanul és.. mégis 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

kulabácsi
😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

VRSDM
mi leszünk a következõ világ...

én meg rajtad lepõdök meg, de leaglább nem fogunk unatkozni a következõ sg talin <#hehe><#ravasz1><#wink>

kulabácsi
teis?😮 mivé fajul ez a világ..😄

VRSDM
pff van ilyen téma és csak most tudok róla ? ejj :]

/mától benntvagytok a fav-ban ;]

kulabácsi
kár😊

mila69en
pedig volt😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kulabácsi
jaja és sztem nem nagyon sûrün jön ide, me én még nem hallottam eddig h lett volna

kulabácsi
narkó a heroin bazze, ez csak tudatmódosító szer😊

kulabácsi
az jó film

RIZLA
tuti az ital beszél belõled...... <#zavart2> de jó fejek vagyunk, nem haraxunk .....na hess !!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

mila69en
narkos ez olyan csúny szó😊 tudományos oldalrol kell megközelíteni a témát<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Atkamon
áh pon tegnap néztem meg az Egy Kosaras Naplóját, erre itt a topic😊

Alexease
Nezd mar, "narkos topic" a Top 10-ben😊 <#idiota> Raadasul a "Tudományos eszmecsere" temaban😊) <#zavart1>

Csak kiszurtam a fooldalon, amugy nem erdekel, mar huzok is😊
mila69en
elkéne néznem nekem is!! Talpa nagyo királyságos

mila69en
látom vérprofi vagy!! szerintem ahogy jöttél úgy húzzál is

kulabácsi
hát kb ennyi😄

prezi
nemazért de senki nem kíváncsi a véleményedre, esetleg ha megkérdezünk akkor légyszives válaszolni... ezért alacsony a színvonal mert szabad forum és minden boldog/boldogtalan beugat... <#wilting>
ha te annyira vágod a témát eredj, tekerd be a diplomádat és majd utánna nyiss pofát... te vérbeli dzsánki XDDDD... hát beszarok mik vannak ! 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

<#wilting>
Nem is azért Írtam hogy az Iq-1 etekkel reagáljatok rá hanem azért hogy okosodjatok ha már szíváshoz is hülyék vagytok...

kulabácsi
haversrác lesz Talpa live vmikor április végén a Máv sporttelepen, 1500Ft a beugró, sztem én mek😊

kulabácsi
igen asszem h mindenki tudta h melyek azok az üzik amikre nem kell reagállni😊

Ilonka?! hálás csaj xD
mila69en
bányába?xD minek tanulsz te? középfokon bányásznak<#idiota>

mila69en
nem csalódtam benned<#nyes>

mila69en
ica jófejxD agyoncsap egy lovat is<#vigyor5>

mila69en
nahát ha mindenki tanúl meg dolgozik, akkor ki a rendõr?<#idiota>

Guer
áztámindenit milyen tápig van itten kéremszépen 😊

na majd este ha letettem az igát...

Aki meg bogyót szed be az egy balfasz már mikor meg lett mondva hogy nem tudni mindig hogy mi van benne. Azt ha mondjuk 35 évesen már nem áll fel jobbik esetben majd csak nézel.

Hú gyerekek olvastam egy pár oldalt de ez nagyon béka segge alatt van ez a fórum. Mi ez? Bizonyíték arra hogy a marijuana fogyasztóknak nincs agya? Amúgy meg az igazi junkie tudja mikor kell leállni, hogy kell kezelni a füvet hogy élvezhetõ maradjon. Szánalmasnak tartom azt aki folyamatosan szûr és már nincs agya. 2-3 naponta este egy nagyonnagy ütõ. Na ez a marijuana élvezete noobok.

Benc16
Látom ám, hogy ti szeretitek a marihónajját... :S És ezért találtamegy oldalon olyan sapkát amin villog a marihuana...

link

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

kulabácsi
nah a végére értem, már csak annyit tok mondani h uff, bebasztam:/

kulabácsi
te szegény😄

kulabácsi
én jelenleg webszerkesztést tanulok egy levelezõ oktatáson, saját idõm szerint😄DD

kulabácsi
most mé?😄

OrioN the S
😄 kényszerítenek 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

RIZLA
omg! mi van veletek...? 😄 64 uj post 😊)

#4434 - Icus egy ribanc ....hagyd a faxba 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

OrioN the S
52 hsz <#vigyor3>

Hétvégén ellátogat Icanéni 😄

NeverwinterKING
😄D
hogyne.alap szfvár legjobbjai ide járnak<#vigyor>

háh
csajok vannak legalább?
NeverwinterKING
és aki pécsi az retegjen mert a legközelebbi terepgyak az ott lesz<#eplus2>

prezi
nálam is ez ment 1 évig, csak már észbe kaptam hogy kicsit elvittem magam, mostmár dolgozok, ehéten nem is volt fafu :|

NeverwinterKING
én gimibe járok😛 másodikba.hát mi ne mondjak elég szarul megy :/de van még 2 évem.elméletileg.mert anyámék ki akarnak venni a suliból.szal tanulni kéne😛és ilyen természetismeret tagozatos vagyok<#vigyor3>ez annyit tesz h vannak olyan napjaink h nem a suliban koptatjuk a padot hanem kimegyünk a terepre(erdõ,bánya stb.)és ott tanuljuk az ásványokat meg a növényeket testközelbõl.mivel most másodikos vagyok megyünk 3 napos terepgyakszira<#vigyor3>és most elképzelhetitek h mit csinál 15 olyan ember mint én egy helyen.<#idiota>isznak mint az állat.

prezi
nem.. .mert ha nem dolgozol rádmondhatják hogy hülye drogos <#szomoru1><#zavart2> szokásuk..

mila69en
én az vagyok...hasznosan töltöm a napjaimat<#ravasz1>
szerk:itt forumozok, kimegyek motorozni, hétvégén buli, napközben zözi, nem elég?<#nyes>