13279
  • Enosh Chan
    jajj de kemeny volt ma :D
  • dogfish
    smoked, csak hogy jol aludjak... :)
  • dogfish
    nagyon nem ide illik, de itt ertekelik is az emberek a humort, en meg momentan nagyon jol vagyok :)

Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?

1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve
    14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésről, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
    7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire
    1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
    2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
    7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésről szóló hozzászólásokban
    5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
    3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
    6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy " villany körte" másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
    2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
    15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
    19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékről szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
    11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
    36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
    7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különböző villanykörtékről lehet látni példákat
    4 aki megállapítja, hogy az előző hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
    3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált
    és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz
    13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézőjel közé véve odaírja, hogy "én is"
    5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
    4 aki azt mondja, hogy "nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelőtt?"
    13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielőtt kérdezel a villanykörtékről"
    1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet.
  • Enosh Chan
    Mondjuk haver biztonsagi or a templomban, ejszakankent nala tepunk :D
  • dogfish
    :)

minel kozelebb az ellenseghez, annal jobb...
  • RIZLA
    :)
  • OrioN the S
    :D grat
  • prezi
    buszkek vagyunk rad :DDDD
  • dogfish
    szerk.: megvan a cop igazolvanyom :DDDDDDDDD
  • dogfish
    ehhh, dekurvaszar hetem voot ma` negint :ccc

enough is enough -.-
  • prezi
    remélem ma este is meglátogat, itt ülök... várok -.-
  • K.András

Egyébként mesélhetnél róla egy picit engem érdekel, miért nem lopta be magát a szivedbe?
  • RIZLA
    nem is a drogozás-ra értettem.....mint magán ember nem lopta be magát a szívembe....
    "sötétkéket nem nagyon vágom"
  • Enosh Chan
    itt aszalok ezen :D
  • K.András
    Ezek tényleg nem drogoznak, sőt hadd ne meséljem el milyen rendes dolgokat müvelnek a kedves Dj-k sötétkék szinekben.
  • RIZLA
    hádde a jo annyát bazmeg.... :) maradna csendben, akkor egy szavam nincs .....de ez ... lol.... ismerem személyesen is, hát had ne ecseteljem milyen a magánéletben..... :D
  • OrioN the S
    :D:DA:D
  • RIZLA
    ITT ASZALO KEZEN :) kicsit bövebben kérhetném....!? :D
  • Enosh Chan
    WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁHÁHÁÁHÁHÁHÁHUÁÁÁÁÁ AZ ISTENIT ITT ASZALO KEZEN :D
  • RIZLA
    Sterbinszky - Én a saját bulijaimon szerencsére nem tapasztalom, hogy jellemző lenne a drogozás.
  • K.András
    "Som Lajos (59) is rabja volt a kokainnak, Nagy Feró (61) pedig a hasist és a marihuánát próbálta ki."

Cikk

Nekem ezek olyan nyálsztorik.
  • DePreSsZYo
    hu de bevok állva :D
    u.i pataky attila flottra nyomja orrba:D:D:DD:
  • K.András
    Megetetnék vele egy dupla hoffmant, megtudná mijaza kábítoszer :P
    Én megettem egy egészet még a laktanyában ercsiben, nehéz volna elmondani mit láttam mer sokan el sem hinnék. Bármire ránéztem lebomlott atomjaira, ugy szét tekert mint még soha semmi. Pedig gyakorlatilag mindent kiprobáltam, kivéve a barnát. De olyan is volt laktanyában(!), hogy reggel visszamentünk buli után(dobiztunk), és reggel megettünk katonatársammal egy macskásat. Az eligazitáson sirva röhögtünk mindenkin! Össze kellett görnyednem a röhögéstöl, és másfél orán keresztül sikitoztunk az idiotákon. Századparancsnok vágta mi történt de pont semmit nem tudott csinálni, egyszerüen felküldtek minket a körletbe.
  • Depridol
    „Tele van cuccal, nézd meg a pupilláját, oda jár ő is a sövény mögé katicázni”
  • K.András
    Jajj de birom az ilyen sokat tapasztalt embereket:
    LOL
  • LasCar16
    vótmá:P
  • Depridol
    x-))
  • LasCar16
    (H) ;D
  • dogfish
    szerdan infected!!!!!!!!!!!!! :)

most meg kicsi bumm-bumm....
    nemtom mikor, de (remelem) re :)
  • Depridol
    aa-heist_feat_mc_fats-rollin_good-sour.mp3 - 6.90MB
    jofajtamuzsika
  • Enosh Chan
    Nem rossz nekem meg ilyen eszembe sem jutott :D
  • dronkZero
    Na hello.
    Meló közben találtam ezt a topicot, ma gyakorlatilag semmit nem dolgoztam emiatt... :) Elkezdtem elejéről olvasni, hát nem semmi, mik voltak itt... De látom egy kicsit be vagytok állva egysorosokra....

Úgyhogy fel is dobnám egy picit a hangulatot egy sztorival:
    Egyik havernak születésnapja, volt, ültünk a koliban, és pár bemelegítő cigi után azon gondolkoztunk, hogy ugyan mivel lehetne "különlegesebbé" tenni az alkalmat.
    A brainstorming vége egy szülinapi "performansz" lett:
    _Ketten_ álltunk neki tekerni, de nem a hagyományos módon (ketten két cigit :P ), hanem úgy, hogy én voltam a jobb kéz, egy másik srác meg a bal. Nagyon durva élmény is volt (mintha megint először tekernék), de látványilag mindent ütött. Kezelni az ollót, megcsinálni a csigát... Egyszerű feladatok, de nagyon érdekessé válnak, ha nem te irányítod a másik kezet. Összevesztünk a csigán, hogy melyik kézben legyen, a sodrás valami hihetetlen körülményes volt, probléma volt, hogy akkor most melyikünk nyalja végig (megnyalva a másik ujját :P) stb.
    Soha nem volt még olyan élvezet összerakni egy cigit.
    Egyébként jól sikerült, még relatíve szép is lett.
    Kár, hogy nem volt nálunk kamera. De lehet, hogy lesz ismétlés, akkor azt tutira megörökítjük.
    Ajánlom mindenkinek, nagyon fel lehet vele dobni egy befordulós-elalvós "bulit".
  • LasCar16
    mimegyitt:DDDddd
  • RIZLA
    :D
  • dogfish
    de gyenge
  • mesteruur
    A nyúl a legerősebb jellem.... egész nap a fűben ül, mégsem szívja el
  • kulabácsi
    hmmm
    nem sokáig tartott:D
  • OrioN the S