13279
-
#6276 1024ben ütne :D -
#6275 -
#6274 nem jon be hal` istennek :D -
#6273 -
ecneb #6272 jah oké :D -
#6271 arra gondolt ,ha nincs smoka akkor csak ránézel erre a képre :D -
ecneb #6270 mivan? :D -
#6269 Azt szeretném kérdezni, hogy ez fű helyett van egy alternatív megoldásként? -
#6268 megkergultem tole :D -
#6267 pánikrohamom lett otle, tobb ilyet ne :S -
#6266 ez durva bakker :S még józanul is -
#6265 -
#6264 hehe, okos darab :D
-
#6263 ez tetszik:) -
#6262 -
#6261 nekem nem jon be a kep...
mutaaaaaa :D -
ecneb #6260 nemtudom kaptam.. de asszem van itt (eger) ilyen kis bódé amibe vannak ilyen gynus formájú "cigitartók" ganja levállel meg cigipapírok meg bongok stb és ott vették... -
#6259 itthon :)
smoked -.- -
#6258 :) Amugy ám masfel honapja nukedli. Majd mikor eljönnek az angyalak lesz ám háború :D -
#6257 amikor kérdez? -
#6256 Amugy Andriska a partytopikban nagyobb közönséget nyertél magadnak.. Itt betépve ugyis mindenki leszarja a nyomorod :) Amugy meg semmi bajom a hozzaszolasaiddal, van amiben igazat is adok. -
#6255 béka -
#6254 Ilyet honnan? Nem tudod? :D -
ecneb #6253 ajándék :D -
#6252 Grat neki, enyim is ilyen volt az allatorvos utan, miutan elhanyta magat a szedelgestol jatszani is lehetett vele :D -
#6251 na ez jól kilett :DDD -
#6250 Ez tetszik nagyon :) a zene az elejen nagyon jo :) -
#6249 Gordon és Blő :DD -
K.András #6248 Olvasd már el ezt #6239 aztán olvasd el a 6240-et és utána gondolkozz el kinek a stilusa nem való közösségbe. Te benne vagy ebbe csordába amelyik egy emberként képes bégetni mint a birkák. Tudod valakire rászállnak mert azt hisszik akkor igazuk van. Szánalmas. -
#6247 fórum lényegével tisztában vagyok köszi-.-, nem is a véleménynyilvánítással van a bajom, hanem a stílusoddal ez nem közösségbe való, részemről ennyi -
#6246 Peace Smoke Weed Niggaz ! Peace Not War ! -
K.András #6245 Ez faszság, szó nincsen erről. Másrészt pedig nem fogok azért mást irni mint amit gondolok, mert esetleg akkor megfelelek egy két senkiházinak. :D Harmadrészt pedig a kutyának nem kell ilyen emberek szeretete. Megfelel a válasz? -
#6244 partyarcokban c. topicban sem szeretnek már? mér van az h. ahol feltűnsz ott nem látnak szívesen? -
#6243 Értettem, Kapitány Úr! -
K.András #6242 Olvasgassál egy kicsit kisgyerek, aztán turd az orrodat ahogy szoktad, nézd meg a barátokköztet, aztán huzd le magad... -
#6241 minőségi oltás(Y) -
#6240 Ezt az oltári nagy faszságot honnan veszed? Persze alkohol lobby... Végén megint kiderült, hogy egy szervezet van az egész mögött, és az a Nemzetközi Zsidó Összesküvés. Gratuálok.
Hollandiát elég megnézni. Baromi erős alkoholipara van, ha valakinek, akkor nekik számítana, hogy alkohol vagy fű. Mégis "legalizálva" van.
Amúgy meg tök más az alkohol meg a fű. Semmi közük egymáshoz. Mindkettő totál más érzetet ad, totál más időintervallumban. Valaki ezt szereti, valaki azt.
Újabb baromságot írsz. Ennyi erővel a gyilkosságot is legalizálni kéne, mert aki gyilkolni akar, az így is úgyis gyilkol, és a börtönöket se kéne üzemeltetni.
Olyan kis butus naív vagy. Kb mint egy 8 éves. -
K.András #6239 A kérdésedben benne van a válasz. Magyarul az alkohol lobby miatt nem engedélyezett a fű. Oltári nagy üzlet az alkohol, és az államnak hatalmas bevétel. Ezért azok a csoportok amelyek érdekeltek az alkohol üzletben könnyen meggyözik a politikusokat arról, hogy az állam rengeteget vesztene azzal ha legalázálnák a fűvet.
1. Az alkoholistákat át lehetne állítani.
2. Otthon ültetne magának igy pénzébe sem kerülne, igy nem ütné agyon a családot ha nem kapná meg az adagot
3. Mivel a kormányoknak az nem érdeke, hogy pénz nélkül tompulj, ehelyett inkább agyonüttetnek családokat és teszik tönkre gyerekek életét azzal, hogy nem legalizálnak.
Egy szóval, esély nincsen magyarországon arra, hogy legalizáljanak bármilyen drogot.
Ami azt illeti én az amfetamin és az ex tablettákat is legalizálnám, tudod miért?
1. Bevételt jelentene
2. Igy is ugy is beszerzed ha akarod
3. ellenörzött anyagokat kapnál amely nem lenne felütve mindenféle szeméttel
4. de mivel ezek nem prioritások egy politikusnak igy erre szintén nincsen esély. -
#6238 Szerintem a piara sokkal konnyebb -
#6237 Nem tom mit pattognak amugy ezért a füvezésért!
Nem tapasztalatbol mondom de nem is tom meik a jobb:
leissza magát egy gyerek whiskyvel azt nyomja magába és elvan magában
vagy elsziv egy marihuanas cigit aztán elvan mint a befőtt
sztem amugy ugyan az a 2-ő.Nem vok tapasztalt a témában de ha vkinek nincs akaratereje a piára ugyan ugy rákattan mint a fűre