Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pusszancs... 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

prezi
úhhh mit találtam 😄SASDASD

BT and Pete Tong - Live @ Coachella, Essential Mix (2002.05.05).mp3

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

kulabácsi
mennyél😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

prezi
D:\Dominik Weissenberger MINI-MAI 01.05.07.mp3

minimal rulez -.-

izlések és pofonok... ezé megyünk hegyaljára

kulabácsi
GOA rulez-.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hát nemtom én a sziget helyett elbirnák viselni egy Ilyesmi féle fajat bulit^^
ez msot amúgy olyan hogy valami rockos gyerek is össze tud szedni szar képeket ilyen tekknó bulikról meg jó képeket rock koncertekrõl.. ez kábé olyan mint annoi volt az a svéd meg német partyk vagy mi hogy svédeknél jó nõk.. németeknél meg rusnyák.. :S

amúgy én rockos párti vagyoke

kulabácsi
ez komoly😄

sz4bolcs
Ezért
vagy
ezért?
<#gonosz1>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Szia, SRobert! 😊) Hogy ityeg?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

SRobert
nempropaganda. 😊

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

1értelmû<#taps>
http://rockvstechno.uw.hu/rvst.htm

VRSDM
ja a kép, az a emópinára ment ;] 😄😄😄

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
ÚHMÁJGÁDNESS 😮

tegnap csajommal 4hónap, aztán bemartunk egy 0.5ös szmókát, majd hajnalba menetelés haza, nõvérem pont jön az albijából egerbõl, na mondom 😄
kinevetem hogy mennyi csomagja van, aztán szól... "ádám te most rám nézel?" . "ja persze" . "csak mert olyan mintha mögém fókuszálnál egy 5méterrel 😊 ... ja hát picit ittunk a Zsazsával na 😄
hazaérek fullkész vörös szemek 😄 rutinos pléjö' elõ a szemcsepp aztán anyámnál már nem volt cida...

azért vicces volt :$ 😊
HC DnB parti beszívva? ;]

u dont have to listen anybody else but me

wander01
tuti valami hüje tokio hotel fan 😊 emo for prezident 8Ð nesztek hannibal lecter szmályli

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

NeverwinterKING
te hol találsz ilyen kiscsajt??😊

\"You are fucking crazy people!\"

Picizöldfül
Azért vigyázz rá😊

wordsworth
Huh jo volt az este, sry az írásért, koordinációs problémáim voltak 😊
A kiscsajt meg megpróbálom megnevelni, aztán befogni 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

wander01
<#wow1><#wow1><#wow1>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wordsworth
de meg jo hogy semmi baja nem lett 😊

wordsworth
Na sdr4axok most jotem haza.. el kell meselnem meg ha be is vagyok baszva... kajak jo kis csaj.. mindene helyen aszittem dugok egy jot maeste... cuccaim lefotzozva tiszta vér vagyok xDDDD
Kiscsaj elkezdte vagdosni magat elottem xDDED Uutanna belemkapaszkodott kb masfel oran keresztul asszuem futodnom kellene mer nyakifg ver vagyok xD

Picizöldfül
Még mindig várom a storykat😊))

NeverwinterKING
gondolom ezt amit itt felsoroltál már nálatok meg szokott<#hehe>én is ma voltam ballagháson és háááááát untam a fejem.de ez gondolom azért mert nem én ballagtam és az úgy szar.

én már tök régen pippantottam. már nem is emléxem h mikor<#wow3>azért ez így szar nem?????

\"You are fucking crazy people!\"

wander01
még mindig jobb mint 60 km-en keresztül az ellenszurkolokat üldözni és szétbaszni egy vasutállomást vagy részegen elbaszni pár gyalogost, esetleg randalirozni valahol...

piisz <#vigyor><#vigyor>

btw most megyek omlani, billiárdasztal rulz 😄

wordsworth
Most voltam ballagason xD kesz volt, kaptam egy szamarat (ilyen csokor) amin ha megnyomtam a kezet elkezdett disco szamot tolni es örülten pogozni xD Elotte pippa 5en 😄 Himnusz közben idiotak megnyomtak, nem tudtam leallitani szakadtunk a röhögestol, es elkezdtunk rohangalni szal kaosz volt xD De az volt a mazli h mindenki röhögött 😄

mgenya911

bázzé....kábítószeresek

wander01
reggelt ... nekem általában hétvégén van tisztulás... ilyenkor jövök haza ösökhöz... aztán a maradékban omlás <#eplus2><#eplus2><#boxer>

mgenya911
jah 😄 hát én is ugy szoktam hogy kb 1g böl lesz 3-4 cigi, ha szarabb az áru akkor 2 de mostanába nekem is jofajta zeller van.<#hehe> én csak 7végén szivok ugyh. ma este omlás! <#idiota><#hawaii>

OrioN the S
de azé me az utóbbi idõbe elkanászodás van :@@@@@@@@vv picsábamár... de így a 0.5 az szokásos mondjuk ,ha egyedül vok akkor 0.3-0.4 ezt eljátszom egy nap 4x és jóidõ

lekénerakniapicsába :\

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
0.5-1.5 <#miaz>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

RIZLA
jah....0.3 az sacc/kb reális

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

wander01
háát, általában 0.2, 0.3-akat, egy háromnegyed cigivel megfejelve, a maradék egynegyed a tipli mögé megy koptatórétegnek, azt már nem sajnálja az ember elnyomni <#vigyor>. tudom hogy nem tünik soknak de tavaly augusztus ota csak minõségi szajrém van <#rolleyes>. és ilyen cigikböl általában egy este elmegy az esetek nagytöbbségében 3, vagy 2+bong, vagy hasonló. persze néha befigyel blint is, de az elég ritka. ezekre általában 2-3-an vagyunk <#love12><#taps>

kielégitettelek? <#idiota><#idiota>

mgenya911
kiváncsi vagyok, h az ilyen mindennapos pippantásokkor mennyit tesztek 1 cigibe? 😄 <#idiota>

prezi
smoked up high ^^

OrioN the S
-.- az azé nem

kulabácsi
sittes xDD

OrioN the S
én inkább nem mesélem el 😄

meek állásinterjúra ^^ aztán pippantács

kulabácsi
éltem már át énis razziát még a régi westbalkánba (filatori gát), begyüttek a helyre, mondom para lesz menjünk, a gát lezárva a tranzittal, mondom fasza, be voltunk gombázva, de szerencsére el tudtunk sonfordállni mellettük nem állítottak meg, de a helynek a felét elõállították az tuti:/

wander01
engem lemeszeltek egyszer egy tizenötös macival, és átkutatták a verdát. na az nagyon para volt, hálistennek egyiköjüknek sem volt golfjuk még addig valszinüleg XDD

na azt nem akarom mégegyszer... nagyon nagy para volt, de utána otthon rálazitottunk...

Picizöldfül
Életem elsõje nagyon gáz volt..Balhéztunk egy rendõrcsávóval..aztán feljetentettük..zsaruk ki...adatok felvéve..aztán én szépen elballagtam haverokkal közbe tekerni😄D Volt para..aznap este beszéltem betépve egy nyomozóval is..és nem vette észre!!! Huu oat nem akarok még1xer...Várom a tieiteket is😊

Picizöldfül
Hellósztok srácok,van kedvetek betépett történeteket mesélni?!😊 Életed elsõ élménye???😊 Szétcsúszós röhögõs esték?😊 Haluk?? Para?😄D

wordsworth
Wepeee xD

prezi
tegnap Jody szétrakta a házat :>>>>

meg az agyamat is...

mgenya911
igazis holnap má suli <#csodalk>

mgenya911
Jó kis omlás hétvégém volt végre =) teknap értem haza hhhuu lecsókész.<#hehe> Közbe anyám nekiállt és kitakaritotta szobám és megtalálta a vizipipámat😄 mikor kértem vissza ilyet szól: fiam ezt nem lehet csinálni, menj tanulni azonnal 😄😄 csodálkoztam is azt hittem jobban berág majd. <#vigyor2> mos csinálhatok ujat ejj <#idiota>