Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nahát ez a visszafele tekerés még mindig nem megy,aszem maradok a simánál *.-
brrrbrr
(:|

wordsworth
Egy föld alatti mozgalomból,
hol nem jutott ki nekem a jóból,
kellett, hogy már elinduljak,
az úthengerek itt gurulnak,
én meg harapok egyet a lángosba,
a szekérháton a városba',
de láttatok-e már oly gyönyörû bájt,
mit nem okozhat öt gigabájt,
neked öt gigabájt, nekem öt libamáj,
jaj a szívem úgy nagyon fáj,
de én sem próbálhattam kétszer,
te megteheted, ha visszanézel.
És ha utad egyszer a végéhez ér,
ne felejtsd el, hogy honnan jöttél.

ennyi xD

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Hi everybody! Nemtudjátok, hogy honnan lehet szerezni magot?Mármint olyat ami ki is csírázik!

dogfish
na, en mar jol vagyok 😊
NeverwinterKING
<#eljen>jokor 😄D

\"You are fucking crazy people!\"

prezi
Hát nem sok szó létezik amivel le tuidnám neked tökéletesen írni... ezt át kellett élni 😄
De amúgy tökéletes mixelés mint Holden-tõl várható, 1 hiba nem volt az egészben, megfûszerezve a legfincsibb minimal, elektro, tech house és jó pár saját zenéjével 😊
Születésnapi ajándéknak tökéletes, erre az emlékre örökké emlékezni fogok <#eljen>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

dogfish
most talaltam ra a topicra😊
igy betepve marha jo olvasni 400-500 postot 😄
Picizöldfül
weed prezi,Holden Milyen volt ???😊 Még mindig várom az infokat.

wander01
ooo, ez joo. szeretem mikor emberi nyelvre lefordítják mi-mennyi kell. pohár királyság 😊) thx, kiprobáljuk 😊) legalább lerántom a celofánt a sütõmrõl, ugysem használtam még pedig 2 éve ott lakok ahol...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

RIZLA
Gyors kefíres süti

Hozzávalók:
2 pohár kefír, 2 pohár cukor, 1 pohár étolaj, 4 pohár liszt,
1 sütõpor, 4 db tojás

Elkészítés:

Összekeverni mindent egyben(lehetõleg géppel), kivajazott(olajozott)és lisztezett tepsibe beleönteni, és elõmelegített sütõben, közepes lángon(sacc/kb 180°C) sütni kb. 35 percig.
Természetesen ízlés szerint izesithetõ ezzel azzal xDD (simán belebaszod a tésztába)

GL 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

wander01
skacok, valami amatõrök számára is elkészíthetõ süti receptjét (kakos?? 😊 be tudná szurni ide valaki? holnap a srácokkal lehet alkotnánk valamit ebben a témában 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

xeth004
Talán ez ide illik<#finom>

Picizöldfül
WEED! Milyen volt Holden??? Áá bakker nem mentem,Pedig imádom Holdent. Igaz április végén Hyper az odabaszott 😄

hm akkor így

tetkó
Tetkó😊

mila69en
csak aztán vigyázz nehogy felhívjon a jard, hogy jött egy csomagod fent vár a ferihegyen<#nyes>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

RIZLA
a másik..... nem vagyok benne biztos, hogy én pl a 25 ojrot paráznám-e, vagy azt, amikor a "postás" csenget a küldeménnyel 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

kuglefang
Az a baj, hogy 25euro a minimum rendelési költség, annyit pedig már nemszivesen buknék be 😊
Na mind1, majd még töprengek rajta 😊

OrioN the S
😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

RIZLA
rászánod a lecsót, és rögtön kiderül.....
sztem éppérzésü ember nem fogja azt mondani, hogy én már több kilót rendeltem, és kihozták, sõt mellékeltek törzsvásárlói kártyát is blablabla.....
proba cseresznye.... de szorítunk neked xDD

kuglefang
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy van e köztetek olyan ki rendelt már errõl az oldalról zöldikét? http://shayanashop.com
Mer elég kedvezõek az árak meg minden, csak azon parázok, hogy vajon tényleg ki is hozzák e, vagy csak át akarnak b@szni...

VRSDM
attól is függ hogy mibõl... hajszálból pl, bizonyos esetekben 1év után is ..., sõt körömbõl ugyan így ... (csak ugye az hamarabb lenõ)...
szóval csak óvatosan srácok 😄

mikor mentem jogsi alkalmasságira, még tavaly, volt vizeletvétel, pont elõtte lévõ nap ment a pipázás, aztán durvásan összeszartam magam, mi lesz ha csak ugy véletlen meglátják, jó persze tudtam hogy ha nem keresik nem jön elõ, de azért mégis 😄

u dont have to listen anybody else but me

mila69en
hát a zözi elég sokáig kimutatható 3-4 hónap simán😊 persze ez attól is függ, hogy mennyi folyadékot vedelsz😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

wordsworth
3 hónapig? hmm max 1 honap nem? 😄

MR ME
nekem olyat csinálltak, h a pofámba nyomtak egy nyalókaszerûséget, amiben egy ilyen steril szivacs volt, az jól megszívta magát nyállal, majd kinyomta a forma egy ilyen kis üvegcsébe, olyasmi volt ment egy orrcseppes cucc, csepegtetett párat egy ilyen mûanyag szarra, 10 perc és amit toltál annál megjelent volna egy kis kék csík...szerencsére én akkor már tiszta voltam😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
egy fehér csomiba volt és rá volt írva ,hogy drogteszt és 3 hónapig visszamenõleg kimutat minden földi jót.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

mila69en
hirtelen nekem sem ugrik be mia neve annak a gyorstesztnek<#confused>

rosszul sejted😄D mostanában nem tök tiszta vagyok<#felkialtas>

wordsworth
Mila jolsejtem te mar reggel jólvagy? xD

wordsworth
Kurvára nem 😄 mien az pontosan? izzadsag. nyal vizelet mibol mennyiideig stb.. 😄

mila69en
nem hallottál még a kis papírról?😄DD

mila69en
uhh az kellemetlen😄DDDDDDDDDD

wordsworth
Há az komoly hmm. Drogteszt? Az érdekes olyanról meg nem hallottam.

OrioN the S
leteszem :|

OrioN the S
Dik a yardok :s szívrohamot kaptam majdnem... megállítanak a rakparton kipakoltatnak ,átkutatnak.. akkor még flegmáztam meg oltogattam õket aztán az egyik félrehívott és elõkapta a drogtesztet :s mondanom se kell egybõl kussoltunk D: nagynehezen kihúzta belõlünk ,hogy hétvégén szítunk.. de látszott ,hogy jóarc... én meg pont azt oltogattam amelyik a kötsög volt 😄 megoldást keresett .. gondolom pénz... aztán feljelentettek öv miatt vagy mittomén... miét kell? 😄 kicsit összeszartam magam....

lepergett az életem... lehet ha a számba tolta volna azt a tesztet egybõl lenyelem... fuh D: alszok rá ,mert kicsit feszült lettem.

RIZLA
de xD

wordsworth
Há jajaja 😄

mila69en
mostanában nem😄

OrioN the S
na mi a fasz van? 😄 készvagytok gecyk? 😄

OrioN the S
-.- pippanatpillanat

wordsworth
Lógatni mi?..

mila69en
<#idiota>
amúgy londonba vótam lógatni😄DD

NeverwinterKING
XDDD nem arra értem de van benne valami o.O régen volt itten mi volt veled?? mindig készen vagy??

ma volt egy sráccal megbeszélve h hozz 1 gt azt itthon elszívom,de a srác rihtig beteg lett😛PP

mila69en
hátja bankrablás után spurizni kell<#idiota>

NeverwinterKING
spurizás😄D

mila69en
bankrablás meg hasnolók😄

helósztok miröl van itt a téma?<#mf1>
RIZLA
béesz prezi mester 😊

macleod2005
egy utolsó kérdés, http://www.snow-white.nl/ ennek nagyon átbaszás szaga van?<#ejnye1>

prezi
esetleg ma tudnánk alkotni vmi gyorsat ? 😄
privibe adj egy mailt ha oks, melóhelyrõl írok neked 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !