Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hol nem jutott ki nekem a jóból,
kellett, hogy már elinduljak,
az úthengerek itt gurulnak,
én meg harapok egyet a lángosba,
a szekérháton a városba',
de láttatok-e már oly gyönyörû bájt,
mit nem okozhat öt gigabájt,
neked öt gigabájt, nekem öt libamáj,
jaj a szívem úgy nagyon fáj,
de én sem próbálhattam kétszer,
te megteheted, ha visszanézel.
És ha utad egyszer a végéhez ér,
ne felejtsd el, hogy honnan jöttél.
ennyi xD
PSP user n\' soon ps3 user too :)
De amúgy tökéletes mixelés mint Holden-tõl várható, 1 hiba nem volt az egészben, megfûszerezve a legfincsibb minimal, elektro, tech house és jó pár saját zenéjével 😊
Születésnapi ajándéknak tökéletes, erre az emlékre örökké emlékezni fogok <#eljen>#eljen>
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Hozzávalók:
2 pohár kefír, 2 pohár cukor, 1 pohár étolaj, 4 pohár liszt,
1 sütõpor, 4 db tojás
Elkészítés:
Összekeverni mindent egyben(lehetõleg géppel), kivajazott(olajozott)és lisztezett tepsibe beleönteni, és elõmelegített sütõben, közepes lángon(sacc/kb 180°C) sütni kb. 35 percig.
Természetesen ízlés szerint izesithetõ ezzel azzal xDD (simán belebaszod a tésztába)
GL 😊
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Na mind1, majd még töprengek rajta 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
sztem éppérzésü ember nem fogja azt mondani, hogy én már több kilót rendeltem, és kihozták, sõt mellékeltek törzsvásárlói kártyát is blablabla.....
proba cseresznye.... de szorítunk neked xDD
Az érdekelne, hogy van e köztetek olyan ki rendelt már errõl az oldalról zöldikét? http://shayanashop.com
Mer elég kedvezõek az árak meg minden, csak azon parázok, hogy vajon tényleg ki is hozzák e, vagy csak át akarnak b@szni...
szóval csak óvatosan srácok 😄
mikor mentem jogsi alkalmasságira, még tavaly, volt vizeletvétel, pont elõtte lévõ nap ment a pipázás, aztán durvásan összeszartam magam, mi lesz ha csak ugy véletlen meglátják, jó persze tudtam hogy ha nem keresik nem jön elõ, de azért mégis 😄
u dont have to listen anybody else but me
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
rosszul sejted😄D mostanában nem tök tiszta vagyok<#felkialtas>#felkialtas>
lepergett az életem... lehet ha a számba tolta volna azt a tesztet egybõl lenyelem... fuh D: alszok rá ,mert kicsit feszült lettem.
amúgy londonba vótam lógatni😄DD
ma volt egy sráccal megbeszélve h hozz 1 gt azt itthon elszívom,de a srác rihtig beteg lett😛PP
\"You are fucking crazy people!\"