13279
-
#6956 dugnám -
#6955 gondolom a képet nálad csinálták -.- -
#6954 van -
#6953 ilyen biztos nincs :| ez nagyon soook... -
#6952 háttéren az üvegeket most vettem csak észre -
#6951 ehh .... édi kis "kupac" :D -
#6950 juj -
#6949 -
#6948 de ma jofiu voltam
[smoked] -
#6947 hehe :D -
#6946 alkoholista szar alak -
#6945 :DDDDDD -
#6944 az utolso jégert nem decivel kellett volna inni... amugy durca volt :D:DS:ASDA -
#6943 kell neked inni vazzeg....látod....!? okádás a vége :D -
#6942 barack házipálesz + jéger + 2 pakk fű = hányás :| sry..
:D:D:DAS -
#6941 lol de majdnem hazaértél :DD -
#6940 nem :D -
#6939 en is elertem az illumnalt allapotot..
powered by vodka + egy kis novenyzet a vegere..
egy padon ebredtem 20 meterre a lakasomtol :\ -
#6938 hánytál ? :| -
#6937 énis :| -
#6936 teganp húde bebasztasm. -
#6935 xDD -
#6934 inkább haszonnövény. az eladonak haszna van belőle, a vevő meg hasznosan tölti tőle az idejét :D -
#6933 persze ez csak gyógynövény :) -
#6932 eleve hogy lehet anyagnak hivni a füvet. meg mi ez a narkó?agyfaszt kapok ettől. normálatlanok! -
#6931 énmeg csak röhögök, és persze örülök h ágika nem került halál közeli állapotba az amúgy nagyon halálos anyagtól -
#6930 17 vok,a 93 az a mezszámom:) -
#6929 15 éves vagy. Nyalókát kéne szopogatni, nem cigit... :/ -
#6928 aha -
#6927 i lol'd -
#6926 +fav -
#6925 ma elszívtam életem első szál zöldikéjét 1 haverral!!:):) -
#6924 "- Csak füvet használtál?
- Igen csak azt. Három hónap volt amit teljesen aktívan."
"Ági, a beszélgetésünk végén még hozzátette, hogy ő lebukott. De ha nem fedezték volna fel már biztos halál közeli állapotba lenne."
Ezek annyira fel tudnak idegesíteni. És akkor mi meg legalizációt akarunk, mikor az emberek nagy része ennyit hisz az egészről... -
#6923 valami ilyesmi -
LoVePrOgReSSiVe #6922 ez elképesztően szánalmas. a csaj volt olyan hülye, h rossz hangulatban szivott.("szakított velem. Akkor úgy gondoltam nincs más út a boldogsághoz, csak ez.") :D
elvonási tünetek is jelentkeztek. XD
az elején még azt hittem h ez is arról szól majd h elkezdte fűvel aztán rászokott a heroinra,és a fű lesz a hibás...de nem :D --->csak füvezett.
"reggel, délben, este. Suliban, otthon" szívott a csaj...nem igaz h három hónapon keresztül folyamatosan betépett, és az annya (akitől gondolom a pénzt kapta rá) nem vette észre.(pedig az rengeteg pénz)
sztem fake ez az egész...megint csak az a téma, h a füvezőknek nincs életük,korán halnak,stb...
De senki se gondolkodik el rajta, h az alkohol sokkal erősebben hat,csakhát abból sok pénz jön az államnak adó formájában.
namind1 nem akarok én itt politizálni, a lényeg, h ez vagy kamu vagy csicska a csaj.vagy nemtudom :)
peace -
Bandesz88 #6921 Beszélegtés (sic!) egy fiatal narkóssal
http://www.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=42437
Fél óráig könnyes szemmel röhögtem. ; )) Három hónap füvezés után szegény lány lefogyott, mert soha nem volt étvágya...
Na csé. -
#6920 joint time :O -
#6919 MEGUNDORODTAM a jangától egy időre msotanában hát kicsit sok elehtett
-
#6918 Hasis a melltartóban
Független Hírügynökség
| 2008. 04. 09., 15:01 | Frissítve: 1 órája
Félmillió forint értékű hasist rejtegetett a melltartójában egy fiatal lány, akit kedden a pécsi vasútállomáson fogtak el a rendőrök. A drog nagyobb része a lány melltartójából, másik része a táskájából került elő. A későbbi vizsgálat egyébként a lány szervezetéből is kábítószert mutatott ki, vagyis a szállítmányt bedrogozva próbálta eljuttatni a céljához.
utolso mondat... :]
btw, ilyen csaj nekem kell -
Ben C #6917 ez a videó nagyon gyenge