Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
címed? telefonszámod? mikor vagy otthon? mennyit szoktál magadnál tartani?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
emlékszem egyszer a fodrászom oltott le egy ilyen dumával: "képzeld, tegnap hajnalban betröték az alattam levõ bolt kirakatát. tuti hogy valami megvadult füvesek voltak, megint agresszívvá partydrogozták magukat" ráadásul a csaj nem több 35nél, szóval nem csak az öregek nyomják ostobán 😉
Racism is a weapon of mass destruction!
Spread De Love!
Ez nem hogy fos színészi játék, de egyenesen lófasz.
az lsd-s rész meg maga a tökély :ADAs
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
http://www.flickr.com/photos/bubue/
ReaL MaDRid x siempre
mind elkárhoztok!!
tudom....
és a fü rosz rosz rosz fujjj 😄D
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
sõt...nagy tábla kender mindenfele, és ugye ez másra is jó, nem csak nekünk smokkázni 😉 magyar kendergatya 😄
ha a füvet legalizálnák az nekik miért érné meg ? 😊
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
http://www.flickr.com/photos/bubue/
most komolyan azt hiszik,hogy ha nem legális,akkor úgy nem is tudnak a gyerekek zöldhöz jutni? 😄ddddddddd nem értem miért nem legalizálják...kajak úgy állítják be,mint vmi keménydrogot
ReaL MaDRid x siempre
Acer Aspire one
A kettõ(az, hogy mi magunknak okozunk élvezetet, és hogy a köcsög indiánok össze-vissza rabolnak meg minden)két külön dolog.
Én, ha tehetném annyi gárdistát küldenék az utcára, hogy kb a régi ÁVO val vetekedhetnének.Rendben lenne egybõl a dolog.Kis kecy-k meg se mernének szólalni...:]]]]
És, engedélyezném a könnyû drogokat..(Hát omgplz, had "rongáljam" már a szervezetem vagy had okozzak már magamnak örömet ahogy én akarok...Nehogy már az állam mondja meg mit csináljak magammal:C)
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
If everybody took a break and we all just got wasted"
Spread De Love!
Emellett nemá' hogy az legyen a magyarság mércéje, hogy ki hány árpádsávot, tarsolylemezt, meg Ludas Matyi-jelmezt aggat magára...
Szánalmas, ostoba, primitív idióták ezek.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
sevész..
már hozzászoktam hogy hazaáruló vagyok a saját országomban úgy hogy nem robbangatok, gyújtok fel dolgokat, meg nem szavazok holokauszt tagadókra, meg holokausztot "mutyiban" tagadókra.
amúgy Skyline-nak annyiban igaza van hogy a cigány bûnözés valhol igenis valós jelenség.. és addig védi õket csak valki, amíg a közvetlen szomszédságába nem költözik vmelyik putrinak. ott aztán marha gyorsan lesz az emberbõl gárdista emberanyag
mondom ezt úgy hogy ismerek olyat aki viszont ilyen származású és tisztelem, habár õ is elhatárolódik ilyenkor a saját népétõl! érdekes ám ez is
amúgy meg már bocsánat ,de amikor a rendõrõk elfognak valakit aki bombákat gyárt vélhetõ valós szándékkal (nem hobby-ból)
azután az ügyészség meg elengedi...
mit várunk??