Az EU harcol a spam ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem gyõzöm létrehozni ezeket a rohadt filtereket, amik letörlik ezeket nekem autómatikusan. Ha ezek nem lennének, elég sok levél lenne az inboxomban.
Ja és mielõtt kitennék õket Kanadába, leégethetnék róluk a bõrt, hogy lesüljön a pofájuk. Sõt, ez a folyamat TV-show formájában közvetíthetnék. Már látom is: Frosty the X-Spammer Show.
/me is laughing in an evil manner.
Ja és mielõtt kitennék õket Kanadába, leégethetnék róluk a bõrt, hogy lesüljön a pofájuk. Sõt, ez a folyamat TV-show formájában közvetíthetnék. Már látom is: Frosty the X-Spammer Show.
/me is laughing in an evil manner.
Valahogy egyetértek Vonalkóddal, azt hozzátéve, hogy a levelenként 10 dolcsi a szenvedõ alanyhoz jusson. :)
Nem vagyok egy erõszakos típus, de valahogy jobban érezném magam, ha ezek az emberek (?) levelenkét 10 dolcsis büntetést kapnának, aztán kiraknák õket valahol Kanada erdeiben egy szál shortban, aztán majd a természet megteszi a magáét 

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ