53
beszarás, mik vannak mostanában
-
zsoli03 #53 Sziasztok! az a kérdésem, hogy érintőképernyős telefonokra milyen játékokat lehet letölteni, és honnan? -
idamaria #52 hm, nem nagyon frissült a fórum, de azért feltenném a kérdést, hogy engem a sony ericsson w595 érdekelne, tudna róla valaki valamit mondani? -
Samuel9 #51 Nekem egy LG SHINE-om van. A netről letöltöttem hozzá sok játékot. A játékok egy részét normálisan felteszi, és működik is. Egy másik, nagyobb részét felteszi, de nem indul el, vagy pedig fel sem teszi. A kiterjesztés ugyan az, mindegyik javás volt. Nem tudjátok, hogy mit lehetne vele csinálni, hogy mindegyik játék normálisan működjön? -
#50 Hi,ide sem írtak vastanábanXD -
#49 kösz már rájöttem há komcsi rarként töltöttem na mind 1 már jó a telón is játszok velük szal semmi gond nincs már. -
Rainbow15 #48 Ne csomagold ki! Ha nem .jar az a tömörített fájl, akkor ezt a sok fájlt winrar-al csomagold be úgy, hogy .jar legyen, de szerintem alapból jar. -
#47 Sziasztok.
Töltöttem le játékot netről de sajna nemtom a telóra tenni:S
Infra bluetoot kilőve csak adatkábellel tok rátenni bármit is.
De azt hogy csíjam elméletileg 1db .jar fájlnak kéne lennie kicsomagolás után de semmi csak ilyen sok fájlt csomagol ki:S
rámásoltam a telóra de nem műkszik:S
Mit csíjak lécci segítsetek.:
Köszi. -
FL Zoli #46 hello mindenki
"whack the weasel" játékot vagy vmi klónt szeretnék mobilra tudtok vmit ajánlani köszi
a GetJar os whack the tigert próbáltam de nem jött be
-
buldózer0 #45 hali valaki nem tudja h h kell letölteni a www.zedge.net oldalon elöre is kösz -
#44 Spider-Man 3 sem rossz mobilra! -
#43 Hella mindenki!
A kérdésem nem a gém témához tartozik,de nem vágja vki,hogy hogy lehet egy SonyEricsson Z520i -t webcamként (bluetoothon keresztül!!!) használni? Vmi progi kellen,de csak Nokiást találtam.
Ha vki tudna nekem segíteni, az dobjon már 1 mailt a [email protected] -ra.
Előre is THX!
Üdv. EvilRicky -
cyberry #42 Azt szeretném megkérdeni hogy hogyan lehet az eredeti szutyok játékokat kitörölni a mobilomról? Sagem myV55-söm van és a két debil lilarágógumisugrálóspichacsusklónosugrándozósmászkálós meg a fölülnézetesüberszétlövőslézerlövőségrengős maszatot HOGY TÖRÖLJEM KI A MEMÓRIÁBÓL HOGY LEGYEN HELYEM??? Nagyon köszi! -
#41 26 Db java game :P -
#40 midlet.org
www.zedge.net
De te is kreatívabb lehetnél... pl. az internetes keresők használatában. -
Beni521 #39 K700i-m van és kőne olyan oldal ahol ingyé le lehet szedni hozzá jó játékokat
-
#38 Az egyik mobilos oldal szerint infrával és Bluetooth-al nem lehet Java-s dolgokat a D500-ra feltölteni (bár azon kívül bármit).
Hát passz, hogy tényleg ez-e a helyzet...
Nekem Motorola-m van és SP2-es XP-n, a windowsban a küldés listában bennevan a Bluetooth eszköz célként (az SP1-es XP-nél ez nem így van).
Nálam egyszerűen úgy működik a dolog, hogy a mobilon bluetooth fogadást Bekapcsolom, a gépre letöltött játék JAR-ján jobbkattintás - Küldés - cél: Bluetooth-eszköz. A mobilon fogadom a fájlt és az áttöltés után már használható is. (ugyanilyen egyszerű más java-s programok és fájlok - képek, zenék, videók - átvitele is).
Egyedül a mobilom "átszabásához" szükséges az adatkábel (by motomodding) - pl. internetről beszerzett témák feltelepítésekor. Így nem kell a wap-on idétlenkedni miatta sok-sok pénzért...
Ha esetleg ez így a Samsung-odon nem működne, akkor tényleg igazat mondtak azon az oldalon és így - talán... - marad az adatkábeles megoldás. De ezt én nem tudhatom, mert sosem volt Samsung-om.
Amúgy a Samsung oldalán találsz letölthető segédprogikat. -
gyuri00 #37 D500 ra hogy tudok játékot feltenni bluethotta? -
#36 nagyon köszönöm,azt hittem leleszek ugatva:) -
#35 Vagy van még a zedge oldal is rengeteg ingyenes cuccal.
A te mobilod alapján csoportosítva: Nokia 6111 free downloads -
#34 Nokia-k esetében a legegyszerűbb, ha beszerzed az Oxygen Phone Manager-t (ami több mindenre is jó...), letöltöd/megszerzed a kívánt játékot - pl. a #32-ben említett oldalról vagy a Midlet.org-ról -, és az Oxygen segítségével feltöltöd a telóra a játék JAR és JAD fájlját.
Ennyi...
Megjegyzés: A Nokia-khoz adni szokták alapban a Nokia PC Suite-ot. Azzal is lehet játékot feltölteni a mobilra, de annak van egy kis szépséghibája (régebben 6100-ám volt, így tapasztalatból tudom), hogy a játékokat is sima Java alkalmazásnak tekinti, így a játékokat nem a Játékok mappába rakja, hanem a Java-alkalmazások mappájába. -
#33 hali
ebben a témában rohadt kezdő vagyok,vmi szakember nem írna vmit,hogy hogy kő neki indulni?
ami van nokia 6111
thx -
#32 gamek,progik -
#31 van mobilfórum, ez a topig sztem törölhető... -
#30 Esetleg valaki mondhatna egy új oldalt, ahonnan lehetne javás játékokat leszedni. Természetesen ingyé'. -
#29 :D -
#28 gratula. menj vissza oda ahonnan jöttél.. -
sutikee #27 kill -
Inquisitor #26 Jó kis kenu, de miként jön a émához? :)
Mellesleg csak JPG/JPEG, GIF és PNG képet tudsz csak belinkelni ... -
Takigabi #25 thx -
djcom #24 http://www.alvilag.hu/colorize/
itt nem kell fizetni -
OYYO #23 -
OYYO #22 -
OYYO #21
-
OYYO #20 -
OYYO #19
-
Takigabi #18 a Splinter cell jó sony ericssonra is? -
#17 nkm megvan a szplinti és nem fizettem érte :) -
#16 rámész a wapra. ott kikeresed a játékokat, letölthető játékok menüpont, vagy mire rányomsz, ott lesz egy csomó midnen. rányomsz arra amelyik kell. lesz egy leírás, és annak a végén van a letölt menüpont. rányomsz. ekezdi letölteni. ennyi. én azér nem jöttem rá, mert lusta voltam elolvasni az ismertetőt, ezért nem lapoztam az oldal aljára. -
polgárjenő #15 hogy kell? mert én kizárt dolog mer,nem tudom....
help plíz:) -
#12 köszi, megnézem őket