Reklámok megszállottjai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem kifejezetten idegesít, hogy 20 perc filmet 15perc reklám követ.
Ezért van, az, hogy tõlem a kereskedelmi csatornák éhen is halhatnának.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
másik, a Pannon-nak az a reklámja ahol "megállítják az idõt" egy takaros utca és minden lemerevedik de a kamera mozog közben
ha valakinek megvan pls szóljon, köszi
Az a reklám mikor a csávesz álmodik és rohangészik... ThX.
egyébként a reklámot itt
meg!
dixitque deus fiat lux
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Egyébként nagyon pengék szerintem a sörreklámok , Heinekken fõleg . De jó volt annak idején a Soproni Ászok is . Nagyon csíptem az IKEA reklámot , azt fel is vettem /kutyus fel a lépcsõn , be a házba , pánik 😊) / . Az "orrodatistisztíccsa" reklám /valami légtisztító tabletta , vagy rágó ??/ annyira extrém volt , hogy ettõl volt különleges és szórakoztató . Ezt is megszerezném , de szerintem már nem létezik .
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
szeretem a jó reklámokat
pl. megvan vkinek a nemizs bezsélek furcsánn
tibi reklám?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Szigorúan csak MAGYAR oldies reklám rajongó vagyok.
2000-2010 rulez.
???
A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ha reklám jön, már menekülök is. (Természetesen a hazai csatornák "választékára" gondoltam ...)
A medve nem játék.
"csucson vagyok" (tvshopos haslefogyoval a csávo) vagy a "csucsidõ az kell" két maffiozoja, vagy a harmadik, a taxis, az öreglánnyal "egyik szim itt, másik szim ott, azt se tudom hogy kell mondani"
legjobbak