Reklámok megszállottjai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jrex
Immár itt érhetõ el ha tetszett😊pepsi

melyikre gondolsz?

Én már a topik címén kiakadtam. Hogy lehet a reklámokat szeretni???
Engem kifejezetten idegesít, hogy 20 perc filmet 15perc reklám követ.
Ezért van, az, hogy tõlem a kereskedelmi csatornák éhen is halhatnának.

akyyy
azt hogy csinálták meg???

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

az Mol Evo reklámját keresem amiben az autóban ülünk és gyorsítottan látjuk Budapest utcáit

másik, a Pannon-nak az a reklámja ahol "megállítják az idõt" egy takaros utca és minden lemerevedik de a kamera mozog közben

ha valakinek megvan pls szóljon, köszi

TommyC
Nem tudná nekem vki megmondani az új (2005-ös😊) adidas intelligens cipõs reklámzenéjének elõadójának a nevét?vagy a számot?...
Az a reklám mikor a csávesz álmodik és rohangészik... ThX.

egyébként a reklámot itt
meg!

dixitque deus fiat lux

Hát nem vagytok nagyon aktívak !! Mindenki csak a hülye akciófilmeket nézi ?

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Nem tudjátok , hogy hol lehet megtalálni a Dreher sörreklámot /amiben három fickó karatézik egy gúlában felrakott sörkupacért/ ? Szerintem óriási a reklám , jó a zene és az ötlet . Nagyon szeretném valahogy megszerezni ! Elõre is köszi .

Egyébként nagyon pengék szerintem a sörreklámok , Heinekken fõleg . De jó volt annak idején a Soproni Ászok is . Nagyon csíptem az IKEA reklámot , azt fel is vettem /kutyus fel a lépcsõn , be a házba , pánik 😊) / . Az "orrodatistisztíccsa" reklám /valami légtisztító tabletta , vagy rágó ??/ annyira extrém volt , hogy ettõl volt különleges és szórakoztató . Ezt is megszerezném , de szerintem már nem létezik .

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

egyetlenegy reklámot szeretek: az új MasterCard-os, a BL-meccsek szünetében szokott lenni, amikor az ürge a hotelban, meg az öltönye meg a szurkolótábor 😄
Mike
én pl. elõfordúl

szeretem a jó reklámokat

pl. megvan vkinek a nemizs bezsélek furcsánn

tibi reklám?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Bandew
Én CSAK az HBO reklámjait szeretem. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

bdf
Lehet, hogy 30 év múlva meg azt fogod mondani, hogy:
"Szigorúan csak MAGYAR oldies reklám rajongó vagyok.
2000-2010 rulez.
???

A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.

Jano
Az új Mountain Dew reklámon elõször mosolyogtam. Aztán, miután másodjára láttam, már gyengének hatott.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

én az MTV héber nyelvû tampon/joghurt/mobiltelefon reklámjaitól akadok ki mindig

Buddy
minden reklám rohadjon meg, úgyis azt veszek, amit ÉN akarok

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Adi
Én sprektumot szoktam meg National Geographicot nézzek reggel 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

I.C.ram
Nézzetek National Geographicot vagy discoveryt. ott mindig lengyel reklámok mennek. 😄 Tök jó a ZOTT marhaság lengyerûl a yogobellás. 😊
a.carkey
Én is!
Ha reklám jön, már menekülök is. (Természetesen a hazai csatornák "választékára" gondoltam ...)

A medve nem játék.

[HUN]PAStheLoD
cipõt a cipõboltból...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

szerintem mostani vodafone reklámok nagyon szuperek
"csucson vagyok" (tvshopos haslefogyoval a csávo) vagy a "csucsidõ az kell" két maffiozoja, vagy a harmadik, a taxis, az öreglánnyal "egyik szim itt, másik szim ott, azt se tudom hogy kell mondani"

legjobbak

Dynamic
Szigorúan csak MAGYAR oldies reklám rajongó vagyok.
'80-as évek rulez.
maxtor
Más is szokott reklámokat felvenni?
Mert akkor cserélgethetnénk a kazetákat