26
Kérdésem lenne hogy van -e olyan itt mint hogy a TV-ből szokott reklámokat felvenni videora
-
#26 Immár itt érhető el ha tetszett:)pepsi -
#25 Zizzenjetek rám minden nap:P15mphírnév -
blackgamer #24 melyikre gondolsz? -
Roll #23 Én már a topik címén kiakadtam. Hogy lehet a reklámokat szeretni???
Engem kifejezetten idegesít, hogy 20 perc filmet 15perc reklám követ.
Ezért van, az, hogy tőlem a kereskedelmi csatornák éhen is halhatnának. -
#22 azt hogy csinálták meg??? -
blackgamer #21 az Mol Evo reklámját keresem amiben az autóban ülünk és gyorsítottan látjuk Budapest utcáit
másik, a Pannon-nak az a reklámja ahol "megállítják az időt" egy takaros utca és minden lemerevedik de a kamera mozog közben
ha valakinek megvan pls szóljon, köszi -
#20 Nem tudná nekem vki megmondani az új (2005-ös:)) adidas intelligens cipős reklámzenéjének előadójának a nevét?vagy a számot?...
Az a reklám mikor a csávesz álmodik és rohangészik... ThX.
egyébként a reklámot itt
meg! -
Játékos #19 Hát nem vagytok nagyon aktívak !! Mindenki csak a hülye akciófilmeket nézi ? -
Játékos #18 Nem tudjátok , hogy hol lehet megtalálni a Dreher sörreklámot /amiben három fickó karatézik egy gúlában felrakott sörkupacért/ ? Szerintem óriási a reklám , jó a zene és az ötlet . Nagyon szeretném valahogy megszerezni ! Előre is köszi .
Egyébként nagyon pengék szerintem a sörreklámok , Heinekken főleg . De jó volt annak idején a Soproni Ászok is . Nagyon csíptem az IKEA reklámot , azt fel is vettem /kutyus fel a lépcsőn , be a házba , pánik :)) / . Az "orrodatistisztíccsa" reklám /valami légtisztító tabletta , vagy rágó ??/ annyira extrém volt , hogy ettől volt különleges és szórakoztató . Ezt is megszerezném , de szerintem már nem létezik . -
neménvoltam #17 egyetlenegy reklámot szeretek: az új MasterCard-os, a BL-meccsek szünetében szokott lenni, amikor az ürge a hotelban, meg az öltönye meg a szurkolótábor :D -
#16 én pl. előfordúl
szeretem a jó reklámokat
pl. megvan vkinek a nemizs bezsélek furcsánn
tibi reklám? -
#15 Én CSAK az HBO reklámjait szeretem. :D -
#14 Lehet, hogy 30 év múlva meg azt fogod mondani, hogy:
"Szigorúan csak MAGYAR oldies reklám rajongó vagyok.
2000-2010 rulez.
???
-
#13 Az új Mountain Dew reklámon először mosolyogtam. Aztán, miután másodjára láttam, már gyengének hatott. -
Cat #12 én az MTV héber nyelvű tampon/joghurt/mobiltelefon reklámjaitól akadok ki mindig -
#10 minden reklám rohadjon meg, úgyis azt veszek, amit ÉN akarok -
#8 Én sprektumot szoktam meg National Geographicot nézzek reggel :) -
#7 Nézzetek National Geographicot vagy discoveryt. ott mindig lengyel reklámok mennek. :D Tök jó a ZOTT marhaság lengyerűl a yogobellás. :) -
#6 Én is!
Ha reklám jön, már menekülök is. (Természetesen a hazai csatornák "választékára" gondoltam ...) -
#4 cipőt a cipőboltból... -
Cat #3 szerintem mostani vodafone reklámok nagyon szuperek
"csucson vagyok" (tvshopos haslefogyoval a csávo) vagy a "csucsidő az kell" két maffiozoja, vagy a harmadik, a taxis, az öreglánnyal "egyik szim itt, másik szim ott, azt se tudom hogy kell mondani"
legjobbak -
#2 Szigorúan csak MAGYAR oldies reklám rajongó vagyok.
'80-as évek rulez. -
#1 Más is szokott reklámokat felvenni?
Mert akkor cserélgethetnénk a kazetákat