IDE,SCSI,Serial ATA winchester
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy sztem simán mennie kell vezérlõ karesszal...de ha nem majd valaki úgyis kijavít<#vigyor3>#vigyor3>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Kérdésem lenne! Ha adott egy ABIT NF7 -es alaplap mely elvileg tud kezelni sata-t de nincs rajta dugó ! :XD, tehát ha venni akarok egy SATA2 vezérlõ kártyát hogy tudjak új vinyót használni, akkor az új SATA2 -es Vinyóról fogok tudni bootolni? jah és a vezérlõ kártya kihasználja rendesen a merevlemez adottságait? :D elõre is kössz a válaszokat
bb
Kezd behalni a régi 80-as maxtorom. Kattog(mintha dobálná fejet az oldalának) és egyre több rajta a bad sector, de még megyeget. Kellene vennem újat, a lényeg hogy SATA2-es legyen és olyan 10-12 ezer ft környékén. 320gb körül bõven megteszi.
Milyen márkát ajánlanátok?
abból is a 320gb 322hj vagy 640gb hd/he642jj
10500 ill 15500ft
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
lehet már kapni itthon is :D
Olyan kérdésem volna, hogy notebook-t cseréltem és lekéne mentenem az adatokt a vinyóról. Ugyebár a régi 2,5"-os IDE-s HDD-khez volt egy feszültség átalakító, mert nem ugyanakkora feszt. kaptak. Az átalakító úgy nézett ki, h a szabvány 4 kábeles molex-bõl(piros, fekete, fekete, sárga) csinált egy 2 eres csatit (piros, fekete). De ebben már sata-s van, és sata-nál nem kell valamilyen átalakító? mert ugyan a sata-knak szabvány tápcsatlakozójuk van, ugyanolyan a 3,5" meg a 2,5"-nek, de nem kell neki kisebb feszültség? nem sül meg a vinyó ha rádugom a normál 3,5"-os tápját?
Elõre is kösz!
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Még olvastam valahol olyat hogy linux alatt kéne megprobálnom lehet holnap nekiesek de nem látok tul nagy esélyt a sikerre.
amúgy meg vissza gariba
bb all!
Egyszer használtam és utána elszállt rajta a partició. Oké leakarom formázni és egyszerüen nem engedi ... Most jelen esetbe az xp 8 megásnak látja és ennyi, sehogy és semmmivel nem engedi leformázni
Van valami tippetek mi legyen?
]
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tõle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetõbbre.
csak 2008.08 vagy újabb gyártású legyen azt tanácsolom
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tõle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetõbbre.
biost kell frissiteni vagy sata driver flppy kell
http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=61&subtype=78&model_cd=351&ppmi=1170
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
de én azt mondom a hd642jj a legjobb 16200ft
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
bár mintha WD-rõl is olvastam volna vhol h az uj szériák elég jol sikerültek...manapság akkora különbség nem lehet szvsz<#email>#email>
Samsung 500 GB 7200 rpm Serial ata 16 Mb cache
vagy
Western digital 500 GB 7200 rpm Serial ata 16 MB cache ??
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
(05) Reallocated Sector Count 41 41 140 1265 Failed
és nem tom megjavítani. tudtok vmi progit ami kitudja javítani ezt a hibát? elõre is nagyon megköszönném.
adsa gondjára pontos választom nincs, de szedrintem GPT-be kell konvertálni a lemezt, mert nekem speciel egyik partícióm sem dinamikus és így megy normálisan. Windows telepítõjével próbáltad már partícionálni, vagy esetleg valamilyen "third-party" egyéb partícionáló progival, pl. Partition Magic?
linux vagy mi ez?