Láthatáron a beszélő számítógépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Legyetek szivessek mondani nekem olyan progit ami alkalmas arra, hogy amit mondok, azt leírja.
Legyetek szivessek mondani nekem olyan progit ami alkalmas arra, hogy amit mondok, azt leírja.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Egyszer azt olvastam, hogy azert van halalra itelve a verbalis kommunikacio a szamitogeppel, mert az agy beszedkozpontja erosen blokkolja azt a kepessegedet, hogy odafigyelj arra, amin eppen dolgozol (ha jol emlekszem, ugy 90%-ban blokkolja). Vizualis kommunikacional es vizulalis jeleken keresztuli kommunikacio eseten ez a blokkolo hatas nincs (vagy csak elenyeszo), tehat jobban fekszik az emberi agynak. Gondolom mindenki eszrevette mar, hogy neha ugy kommunikalt a szamitogepevel orakon keresztul a hagyomanyos modon, hogy igazabol eszre sem vette, tudomast sem vett rola, kozben egy pillanatra sem terelte ez el a figyelmet.
Termeszetesen ettol fuggetlenul vannak feladatok, ahol jol jonne, pl. diktalas.
Termeszetesen ettol fuggetlenul vannak feladatok, ahol jol jonne, pl. diktalas.
én vagy 10 éve lepõdtem meg ezen, ismeröshöz felmentem, és náluk tapssal kapcsolt fel/le a villany
azért nem említette sose senkinek mert ez neki természetes volt
azért nem említette sose senkinek mert ez neki természetes volt
Ertelmetlen felvagas, kiveve az abszolut mozgaskeptelenek szamara.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)