Láthatáron a beszélő számítógépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cicai
Sziasztok!
Legyetek szivessek mondani nekem olyan progit ami alkalmas arra, hogy amit mondok, azt leírja.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Csacsis
"Good morning Dave!"

Egyszer azt olvastam, hogy azert van halalra itelve a verbalis kommunikacio a szamitogeppel, mert az agy beszedkozpontja erosen blokkolja azt a kepessegedet, hogy odafigyelj arra, amin eppen dolgozol (ha jol emlekszem, ugy 90%-ban blokkolja). Vizualis kommunikacional es vizulalis jeleken keresztuli kommunikacio eseten ez a blokkolo hatas nincs (vagy csak elenyeszo), tehat jobban fekszik az emberi agynak. Gondolom mindenki eszrevette mar, hogy neha ugy kommunikalt a szamitogepevel orakon keresztul a hagyomanyos modon, hogy igazabol eszre sem vette, tudomast sem vett rola, kozben egy pillanatra sem terelte ez el a figyelmet.
Termeszetesen ettol fuggetlenul vannak feladatok, ahol jol jonne, pl. diktalas.
én vagy 10 éve lepõdtem meg ezen, ismeröshöz felmentem, és náluk tapssal kapcsolt fel/le a villany
azért nem említette sose senkinek mert ez neki természetes volt

zippofcy
Ertelmetlen felvagas, kiveve az abszolut mozgaskeptelenek szamara.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Lacc
Na ja 😊) De pl. lakásban egész jó lenne ha így kapcsolódna fel a villany/redõny/tv/hi-fi, stb., szóval ott jól jöhet, ilyen helyen nem kell sietni 😊