13
  • cicai
    Sziasztok!
    Legyetek szivessek mondani nekem olyan progit ami alkalmas arra, hogy amit mondok, azt leírja.
  • Csacsis
    "Good morning Dave!"
  • Csabi
    Egyszer azt olvastam, hogy azert van halalra itelve a verbalis kommunikacio a szamitogeppel, mert az agy beszedkozpontja erosen blokkolja azt a kepessegedet, hogy odafigyelj arra, amin eppen dolgozol (ha jol emlekszem, ugy 90%-ban blokkolja). Vizualis kommunikacional es vizulalis jeleken keresztuli kommunikacio eseten ez a blokkolo hatas nincs (vagy csak elenyeszo), tehat jobban fekszik az emberi agynak. Gondolom mindenki eszrevette mar, hogy neha ugy kommunikalt a szamitogepevel orakon keresztul a hagyomanyos modon, hogy igazabol eszre sem vette, tudomast sem vett rola, kozben egy pillanatra sem terelte ez el a figyelmet.
    Termeszetesen ettol fuggetlenul vannak feladatok, ahol jol jonne, pl. diktalas.
  • Cat #7
    én vagy 10 éve lepődtem meg ezen, ismeröshöz felmentem, és náluk tapssal kapcsolt fel/le a villany
    azért nem említette sose senkinek mert ez neki természetes volt
  • zippofcy
    Ertelmetlen felvagas, kiveve az abszolut mozgaskeptelenek szamara.
  • Lacc
    Na ja :)) De pl. lakásban egész jó lenne ha így kapcsolódna fel a villany/redőny/tv/hi-fi, stb., szóval ott jól jöhet, ilyen helyen nem kell sietni :)