426
A legenda nem halhat meg :)
-
#106 Tudtommal teljesen Ryo köré épült (Vagyis Ryo és Lan di köré) , de azt sem árt tudni, hogy az első öt fejezet már kész. Shenmue Chapter 1: Yokusaka, akkor a Chapter 2 egy kiegészítés, ami mangaként jelent meg, és a hajóútról szol Japán és Hong Kong között, majd három másik fejezet, ami a Shenmue II különböző helyszínein történő eseményeket dolgozza fel. Tehát 5-nél járunk. -
#105 Régebben olvastam, hogy 16 részre elegendő storyt írtak már össze a játék köré, nem feltétlenül Ryo történetét elmesélve -
#104 Én is!!
Nagyon bízom abban, hogy nem megy a süllyesztőbe a Shenmue befejezése (elkezdése?:). -
#103 Én reménykedem, bármi is legyen. -
#102 Az a gond, a szegával, hogy ha nem az AM2 (illetve ami maradt belőlük) vagy a Yu Suzuki stúdiója csinálja valami brutális anyagi támogatással, akkor megy a levesbe, mer' a szega már szegát intett a minőségnek régen. -
#101 És ha sikeres lenne, megalapozná a negyedik részt, mely visszatérhetne Ryo Hazuki történetére. -
#100 Igen, megtudnánk, hogy is történt a Lan-di apjával történő affér... -
#99 RYO apja kalandjai?
De jó lenne... -
#98 Heaven, de nagyon elfogult ^^ -
#97 576 Online: Project J = Shenmue III ???
Adná az ég , hogy igaz legyen.
(ez kissé off, mert ps2, de a Shenmue név sorsa azt hiszem a legtöbb dc tulajt érdekli) -
#96 Dreamcast heaven :) -
#95 Friss válasz priviben. :) -
#94 Válasz Priviben! :) -
Freeeee #93 Irtam privatban,de semmi valasz. Most el az ajanlatotok vagy nem? -
Feryke #92 Halika segítségeteket kérném... Az a hejzet hogy rég használt dc-met nemrég elővéve tapasztaltam, hogy a játékok nagyon szaggatnak rajta van olyan játék, ami már el sem indul... Az olvasófejet megtisztítottam... szerintetek mi lehet vele a gond, segítsetek léccives -
Olcsi2 #91 Ugy latszik van erdeklodes, akkor en is felrakom az en kettomet... :) Shenmue I 4500ert, Shenmue II 11ert, mindketto uj allapotban, a papirtokja a kettesnek nincs meg, az egyesnek az is megvan, GD-k, mint a tukor, olyan karcmentesek. -
#90 Nah ez már reálisabb ár érte. :) -
#89 Hy!
Gondoltam, hogy haraptok rá!! :)))
A Shenmue 2 OVP-s, origi állapotú, az 1 meg sajna gyári tok nélkül van meg. A lemezek természetesen eredetiek, karcmentesek. Én egy négyes cd tokba raktam, gyári borítót meg nyomattam hozzá. :)
-
Freeeee #88 A ket reszert 20k? -
#87 Oho, Shenmue 2 9k, milyen allapotban van? :) -
#86 Hy All!!!
Ki mennyit adna egy eredeti Shenmue 1 ill. 2-ért? :))
Mer eladnám őket. ;) -
#85 Srácok keresek dreamcastra játékokat,(írott)játékokat cserére.A csere lehet xbox játékra is.De van sok sega is.Ha érdekel a dolog mailban tudok listát küldeni a nekem meglévőkről.Vagy keres msn-en a [email protected] címen. -
#84 Nem nyúzzuk a chancast-ot, mert van Dreamcast-ünk... :p
Leírásokat pedig továbbra is a www.gamefaqs.com-on találsz. -
Ateeeeee #83 Sziasztok!
Nagyon jó ez a chankast emulator
Tudtok esetleg weboldalt ahonnan letőlthető a shenmue 1-2 végigjátszása ?
Nyúzzátok ezt a chankast emulatort hosz erre van!
sziasztok -
#82 Télleg nincs load abban:P
De van "help" a chankast mappában,azt kukk.
Sima cd lemezröl nem indul el, daemoon cucc kell,abba bele a játék ISO-ját ugy régebben ment. -
#81 hmmm.... ez akkor érdekes ^^ esetleg Insert disc opció nem volt? :D
Az a baj, hogy én egy fajta dc emulátort próbáltam, de ott működött....-_- (lehet hogy nem a chankast volt az... -_- -
zweistein #80 Biztos én vagyok béne, de sehol sem találtam load opciót:( -
#79 Kell hogy legyen egy load opció, nos ott kell kiválasztanod a játék iso-ját, esetleg a meghajtót, amiben a lemez van- ha nem működik, akkor még kell szerezned cd rom vagy image plugint hozzá. -
zweistein #78 Kösz. Ezt töltöttem le: Chankast alpha 0.25
Kicsomagoltam, de nem tudom, hogy hogyan lehet játékot elindítani -
#77 Chankast
http://www.chanka.org/
-
zweistein #76 Hellósztok. Régen volt DC-m és nagyon szerettem. Sajna meg kellett válnom tőle. Most ismét szeretnék DC-t venni, de nincs pénzem DC-re:( Nem tudtok egy jól működő DC emut? -
#75 Régi szép tervek... ez sem ma volt (sír) :( -
#74 ohhh.. mennyit szívtam a fogam a szinkron hiánya miatt... roppant idegesítő volt.. kár hogy nem bírtam megvenni eredetiben, most meg ps2-re csak veszem, veszem a hülye ffx-et meg sh3-at meg ilyeneket... a Shenmue II inkább megérdemelte volna :)) -
#73 http://www.chanka.org/ -
#72 VAn működő emu hol pleass ::::.... -
Jinchuu #71 Így van a második részt nagyon megnyesték. Nincs benne beszéd csak az átvezetőkben, pedig ugye pont azt szerettem az első részben is, hogy mindenkinek van hangja! Nem is játszottam vele sokat, inkább beszereztem eredetiben. Így most megvan mindkettő rész! :) Most meg a második résznek a második cd-jén járok. Elég nagy város ez a Hong Kong! :D -
Ramza #70 Direkt nem is akartam eddig belekezdeni a másoltba, pedig megvan.
Most egy hétig nem lesz rá időm, de utána elkezdem az "utazást" :) -
#69 Pedig gáz a warez változat.
Az első rész még ok, mer' összesen 1 dal hiányzik egy jelenetnél (ami ugyan fontos, de csak 2 percig tart).
Viszont a második rész rippelt változatában a szinkronhangokat vették ki (állították nulla hosszúra) és csak az átvezetőkben hagyták meg. -
Ramza #68 "ederedi"
loál :)
Pedig nem is ittam előtte. -
Ramza #67 Van, persze, másfél hónapja vettem.