426
A legenda nem halhat meg :)
  • duc
    Hal,

próbáltam a játékot, játszható, két szereplős, de a graf szvsz egy generációval régebbi... de sajnos nincs meg :(
  • Anubys
    (Na, akkor most jon egy ertelmetlen hozzaszolas, hogy elol legyen ez a topic is)

DC Rulez... :)

Es valami komolyabb:

Keresem a The Ring cimu survival horrort, akar eredetiben (bar ugy tudom, europaban nem adtak ki), akar masoltan, es kellene meg pisztoly is a DC-mhez... [email protected] thx...

• mb66
    szarul fog az monitoron kinézni, mégha elindul is..
  • Oldern the 1st
    Meg amúgy is... SoulCaliburt nem letölteni!!
    MEGVENNI!!
  • Oldern the 1st
    Várj még azzal... az emulátor a fejlesztők bevallása szerint egy 2ghz-es P4-esen 5-6 fps-t produkál.. talán majd a p5 10ghz. vagy egy jobb oprendszerrel pc-n :))
  • barret
    ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • precision
    dreamcastes soul calibour-t szeretném + emulátort hozzá! Honnan tudnám letölteni?
  • Oldern the 1st
    Plusz a japán játékok... abból kb. 3* annyi van, és még most is jönnek...
  • Oldern the 1st
    A Sega pedig nem "seggfej" volt, hanem nem volt elég pénzük-sajnos. A warez és a sony párosa tönkretette a céget. De ettől függetlenül én nem érzem magam beszopatva, és ahelyett hogy vennék egy új konzolt, inkább veszek a dc-mhez pár cuccot az elkövetkező egy évben(VMU, harmadik irányító, Shenmue1-2, Re:Complete edition,Sakura Taisenek, El Dorado Gate vol1.-7, stb...)-és jól fogom érezni magam :)
  • Oldern the 1st
    Hahó az éterben valaki hall engem?
    Nincs senkinek eladó Sakura Taisen 4-e(vagy esetleg 3?)
  • Oldern the 1st
    Hmmm... esetleg te is "beszoptad"? Esetleg letöltötted mind a 600 játékot, ami megjelent rá, majd meguntad, és pekapcsoltad a pc-d, hogy szidhass valamit/valakit? De mindegy, régen nem flémeltem már és nincs is kedvem, csak létrehoztam ezt a topikot, mert szeretem ezt a gépet.Csak ne írtam volna ki, hogy "anyázástól kíméljetek"-akkor megérteném, minek ANYÁZOL. DE így csak maradsz aki vagy: unreg idióta. Viszlát.

• Oldern the 1st
    Pontosan...
  • Oldern the 1st
    Te egy állat vagy...
  • barret
    nézd meg a shenmue-1-2.részét!
  • Sephi
    Apo9en az hogy DC-re csinaltak egy tonna kurva jo gamat de ugy a feledesbe merult :(
  • barret
    ITT A KIS DRÁGA!
  • barret
    IGEN!
  • Davidus
    A DC az a konzol volt amin ott figyelt a windows logó?:)
  • Oldern the 1st
    Gondoltam kell egy ilyen is, amúgy nagy Dc fan vagyok, anyázástól kíméljetek.