426
A legenda nem halhat meg :)
-
#26 Hal,
próbáltam a játékot, játszható, két szereplős, de a graf szvsz egy generációval régebbi... de sajnos nincs meg :( -
#25 (Na, akkor most jon egy ertelmetlen hozzaszolas, hogy elol legyen ez a topic is)
DC Rulez... :)
Es valami komolyabb:
Keresem a The Ring cimu survival horrort, akar eredetiben (bar ugy tudom, europaban nem adtak ki), akar masoltan, es kellene meg pisztoly is a DC-mhez... [email protected] thx...
-
#23 szarul fog az monitoron kinézni, mégha elindul is.. -
#22 Meg amúgy is... SoulCaliburt nem letölteni!!
MEGVENNI!!
-
#21 Várj még azzal... az emulátor a fejlesztők bevallása szerint egy 2ghz-es P4-esen 5-6 fps-t produkál.. talán majd a p5 10ghz. vagy egy jobb oprendszerrel pc-n :)) -
#20 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
#19 dreamcastes soul calibour-t szeretném + emulátort hozzá! Honnan tudnám letölteni? -
#18 Plusz a japán játékok... abból kb. 3* annyi van, és még most is jönnek... -
#17 A Sega pedig nem "seggfej" volt, hanem nem volt elég pénzük-sajnos. A warez és a sony párosa tönkretette a céget. De ettől függetlenül én nem érzem magam beszopatva, és ahelyett hogy vennék egy új konzolt, inkább veszek a dc-mhez pár cuccot az elkövetkező egy évben(VMU, harmadik irányító, Shenmue1-2, Re:Complete edition,Sakura Taisenek, El Dorado Gate vol1.-7, stb...)-és jól fogom érezni magam :) -
#12 Hahó az éterben valaki hall engem?
Nincs senkinek eladó Sakura Taisen 4-e(vagy esetleg 3?) -
#11 Hmmm... esetleg te is "beszoptad"? Esetleg letöltötted mind a 600 játékot, ami megjelent rá, majd meguntad, és pekapcsoltad a pc-d, hogy szidhass valamit/valakit? De mindegy, régen nem flémeltem már és nincs is kedvem, csak létrehoztam ezt a topikot, mert szeretem ezt a gépet.Csak ne írtam volna ki, hogy "anyázástól kíméljetek"-akkor megérteném, minek ANYÁZOL. DE így csak maradsz aki vagy: unreg idióta. Viszlát.
-
#9 Pontosan... -
#8 Te egy állat vagy... -
#7 nézd meg a shenmue-1-2.részét! -
#5 Apo9en az hogy DC-re csinaltak egy tonna kurva jo gamat de ugy a feledesbe merult :( -
#4 ITT A KIS DRÁGA! -
#3 IGEN! -
#2 A DC az a konzol volt amin ott figyelt a windows logó?:) -
#1 Gondoltam kell egy ilyen is, amúgy nagy Dc fan vagyok, anyázástól kíméljetek.