KnightShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
War. War never changes.
Ez az elso lehetoseg. A masik az, hogy az egyes cd bin file-t megpeccseled (a lentebb irt program segitsegevel), NYOMSZ EGY UJRAINDISTAST, es innentol fogva nem kell regiot alligatni, siman lehet installalni a cuccost!
Nalam igy mukodott!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Hiába reboot, meg imádkozás, akkor sem megy
Pedig azt írja ki, hogy a patchelés sikerült, bla bla bla
What I do, and what I listen.That defines me.
Egyik haverom már századszor próbálja felpatchelni a bin-t de még mindig hibás install-kor.
A gyerek már a haját tépi.
Van valami tuti mûködõ megoldás ami még nem volt leírva???
PLZ HELP
What I do, and what I listen.That defines me.
márha nem gond 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ráadásul nekem csak ablakban hajlandó elindulni, másképp mindenféle összevisszavonal megy a képen....
Van benne néhány jó beszólás de olyan hatalmas humorra ne számítson senki.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Van egy sima kiegeszito nfo fix, aztan meg kijott egy kis "bin-peccs", ami megoldja elvileg! Ma este kiprobalom vegre, remelem!
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Elõre is köszi!
War. War never changes.
War. War never changes.
Jól néz ki ,mondjuk a DungeonKeeperhez nem sok köze van(gondolom G_ArchAngel is Siege-t akart írni a Keeper helyett).
Engem (is) nagyon emlékeztet a DungeonSiege –re.
1óra játék után kikapcsoltam mert dögunalomnak tartottam.
mert errõl egy utalást nem láttam sehol, az nfo file-ban is azt írja, hogy nem kell neki crack...?!?!?!?!
akkor most mi is van? és honnan szedjek szériaszámot???
RPG-resz? Ez azt jelenti, hogy valahogy "valasztasz" jatekstilust? Nem pedig jatszol, es azon belul "valtozik" a stilusa?
Dungeon Keeper nagyon ok, de itt lejjebb volt "hack&slash" velemeny, es en egyszeruen a D1, D2-t, de meg a Dungeon Siege-t is egy ido utan abbahagytam, egyszeruen tul egysiku volt nekem. Na, az a stilus nem jon be. Tobbszor nekiindultam, hogy na, majd most, de egyszeruen unalmas...
RTS jo, csak abbol annyi van.
De nagyon bizom ebben a jatekban.
Milyen az RPG resz?
kicsit olyan Dungeon Keeper hangulata van..., azt meg mindenki szereti nem?
Ha lenne idõm játszani vele, akkor tuti megkedvelném, az RPG résszel egy félórát nyomtam, majd a kedvesem elvette tõlem a gépet...
Amelyik játékhoz Õ vonzódik az nem csak jó, de aranyos is...😊
http://gaborszantai.co.uk/
Jatssza mar valaki?
En nagy remenyekedt fuzok nagyon ehhez a jatekhoz, furcsa, hol ennyire nem el ez a topic. Nem annyira jo ez a stuff?
Akkor elárulom, hogy ez RTS, kb. a WarCraft III-hoz hasonló kivitelben. Mármint van benne pár Heroe, akit fejleszthetsz, és akiknek túl kell élniük a pályákat.
Az RPG részt csak úgy mellékesen rakták bele, el lehet vele játszogatni, de nem egy nagy szám.
Ellenben szép a grafika, gyönyörûek a menük, és a zene .... hmmm.
War. War never changes.
A demó még Knightshift név alatt futogatott, a hírdetésben pedig a "Once upon a Knight" rész után is a Knightshift cím jön be.
War. War never changes.