21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Hmuda
    De sajna ez a legtöbb emberben nincs meg. Sőt...
  • skristof
    ez igaz...
  • CarajoEsp
    Nha nekem még csak 364 hozzászólásom van és sose nyitok új témát ,mert körülnézek. Nem kel ehhez 10000hosszászólás csak egy ici-pici körültekintés.
  • Hmuda
    Egyszerűbb lenne lelőni a sok köcsög spamterjesztőt.
  • skristof
    támogatom!!!
    az 500as limitet :P
    de komolyan támogatom.....
  • skristof
    sztem az e-mail-t vagy ne irja ki a rendszer, vagy max bekapcsolhato legyen!
  • Hmuda
    Heh, most veszem csak észre, hogy én indítottam a topicot. :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Hmuda
    "Matrix játék" nevű topicot léci töröljétek. Mellesleg nagyon ideje lenne, hogy bevezessétek, hogy mondjuk 500 vagy méginkább 1000 hozzászólás alatt ne lehessen topicot indítani (tekintve, hogy mindig a newbiek sz*rják tele a fórumot).
  • shaba23 #129
    Kéretik a H.Potter : Quidditch...topicból a 23-as hozzászólásomat törölni :) és bocs érte
  • Csacsi
    Van egy újjabb HALO topic, amit lehet törölni, témaindító :"kulaluk"
  • RelakS
    Nekem meg 10 jön egy címemre, az összes többit viszont hálisten elkerüli :D
  • [HUN]PAStheLoD
    nekem jön két naponta 1 spam 10 címemre... és aki azt mondja hogy rejtegetem meg dugdosom meg bela kukac pont hu formákat használok az hazudik :)
  • Pano
    má itt nyomom 2 éve de egyszer sem fordult elő, amúgy is csak 1 topicba irogatok. Kell csinálni egy olyan megoldást, hogy te döntöd el azt, hogy látható legyen-e az e-mail címed
  • Borg
    Ha spamra vágysz, nyugodtan ird bele minden hozzászólásodba.

A netes spiderek, crawlerek pont az ilyen kiírt email cimeket szedegetik össze az oldalakról, és már megy is a spam...

Nem véletlenül jobb megoldás a PÜ.
  • Pano
    Támogatom az e-mail kijelzés fontosságát!
  • Borg
    Blőd klánfórumokat nyugodtan lehet nyitni a gumiszobában, a játékosok fóruma a játékoknak van.
  • Tuvok #121
    Battlefield topic #52361. hozzászólást és következményeit plz töröltessék, thx!
  • Tuvok #120
    Kerüljön már vissza a profilba az e-m@il mutatása.

A [email protected] meg nem megy? Még hetekkel ezelőtt írtam, kutya se reagált, még csak az olvasást se jelezte vissza.
  • Kandurex
    Thx a Hidden topicban végzett melóért.
  • rohadtgec
    félisten vagy, köszi;)
  • rohadtgec
    Hi !

Légysz a Soldier of Fortune 2 MP topicban feltétlenül töröljétek a #34564 hozzászólás!!!

Köszi szépen:

pAc
  • Alexease
    Az F1 challenge topic-ot lehet torolni!!!
  • Imremagdi
    hopp tényleg ott van ! Pedig mit össze kerestem !......
  • Laalee
    felső banner láss ne csak nézz :D
  • Imremagdi
    Hol van a forumkereső ? Mert én sehol se találom !!!!!!
  • Mighty
    Milyen altopic?
  • dikki*yysw
    Altopic megmagyarázza hogy miért nincs reagálás.
  • antijedi
    ez tényleg jo 5let, mert a spamerekre jelemző hogy kevés hozászolsuk van (uj acc) és ha mégis sok hozaszolasos spamel ako azt meg törlik, és igy idő után beleunak a sok hozzászolásszám "tápolásba" :PPP
  • Mighty
    Azert jo, hogy itt elmelkedunk a modokrol, csak az SG-tol is kene valami reagalas.

Gondolok ilyenre: Ez az sracok! Ontsatok az otleteket, atragjuk magunkat rajta, gondolkozunk a megvalosithatosagan.
    Vagy: Sracok ne torjetek magatokat, marad minden ugy ahogy van.

Remelem az elobbi :)
  • Mighty
    Megvan!

Az olyan felhasznalok, mint ollie (tobb a hozzaszolasa, mint 1000), azokra nem vonatkozik a szabaly. Ha megszegi, sulyosan megszegi (valos SPAM), akkor regisztracioja torlesre kerul.
  • Mighty
    Te vagy az elenyeszo szamu kisebbseg :)

Mondj jobb otletet a spammerek elkerulesere.
  • ollie
    ne legyen! nálam előfordul, hogy 1 perc alatt akár 3-5 topicban is válaszolok valamire. nagy szívás lenne a korlátozás.
  • Amiga
    Legyen.
  • Amiga
    5 témához tíz percen belül simán hozzá lehet szólni.

Én egyszerre nyomom a Morrowindet, GTA-VCt, Etherlordsot, Baldurs Gatet, Wizardry 8-at és szerintem simán hozzá tudok szólni mindhez 10 perc alatt.
  • antijedi
    az én 5letemnél meg mondjuk azt meg lehetne nézno hogy nem az össze (az tényleg sokáig tartana) addigi üzivel vetné össze hanem mondjuk csak az elmult fél órában vagy 10 percben irotakal (akár oylan megszoritásal is hogy csak abba a forumkategóriába irottakal pl) és igy elkerülhető lene az esetleges fölösleges megszoritása az embereknek hogy kilhesék irásvágyukat, de mégis gyk ugyanazt érnénk el... :P
  • antijedi
    most nem arról votl szo hogy ki érdenben és ki nem abban szol hozzá, ez nem feététlen rossz ha nem mindenki csak és kizárolag a zseniálisan megszerkesztet lényegretörö irományát irja be amit fél óráig szerkesztett, itt csak a reklámok kiszüréséről volt szó
  • Mighty
    Lehet, ez csak hasrautes szeru szam volt. De az _szerintem_ azert mar huzos, ha valaki 10 percen belul hozzaszol _erdemben_ 5 vagy akar tobb temahoz is.

Persze kivetelek lehetnek, de azok asszem ki tudjak varni, hogy leteljen az adott ido.

De ez az SG-n mulik. Mindenesetre ki kell szűrni valahogy az ilyen embereket is.

A te otleted meg szerintem kivitelezhetetlen. Egy hozzaszolas feldolgozasa tobb percet is igenybe vehet.
  • antijedi
    ez a 10 perces dolgo em jo 5let mert ha valaiki csak kis hozászolásokat irogat akor is tud 50 topicba irni 5 perc alatt is és attol még nem biztos hogy spammer
    inkább olyan kéne hogy mondjuk ha egy szöveg több topicban is szerepel (teszemazt 70%-ban ugyan az) akkor automatikusan törlödik, ki lehet jácani, de azért nem egy rossz 5let lene, sokak kedvét biztos elvenéá hogy nem lehet csak copypastezni :P
  • Mighty_
    Ez engem is érdekelne.
  • Mighty_
    Újabb hirdető ütötte fel a fejét a topicocban...
    commercial néven hirdeti játékletöltését.

Lassan már tényleg kellene a CSAK REGISZTRÁLTAK szólhatnak hozzá újítás, megspékelve egy olyan opcióval, hogy több topicba egymás után ne lehessen irogatni. Mondjuk max 5 topicba lehessen írni 10 percen belül.