21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Kandurex
    Szállóige? :)
  • dikki*yysw
    "Az SG látogatása nem jog, hanem kiváltság."

dikki dickenson, 2003.
  • [HUN]PAStheLoD
    pedig DE :)))
  • Hmuda
    Jaj, hagyd már te is. Már lenyugodtam. :PPP
  • Laalee
    nem kötelezö ide járni
  • Hmuda
    De ez nem jogosítja fel őket, hogy egy véleménynyilvánítást kitöröljenek.
  • ollie
    A helyzet, hogy az ASK Homework megállapodott az SG-vel, és ezért van ott a topicjuk.
  • Hmuda
    Hehe, beírom, hogy faszság volt odarakni, erre rejtélyes módon eltünt az üzenet. Hát nem furcsa? Kezd érlelődni bennem, hogy itt egyre jobban pofára moderálják az embert. Ha nem tetszik a szövege, egye fene, moderáljuk. Gratula SG, csak így tovább. :PPP
  • zaki
    én már írtam :)
  • ollie
    egyetértek. azt az ASK cuccot lőjjétek már le.
  • Hmuda
    Mi a fenének lett az ASK akárminek a topikja a moderátoros szintre elmelve? Ennyire el vagytok ájulva tőle?
  • Hmuda
    Másik Harry Potter Quiddich topic, léci töröljétek.link
  • Majati
    a Fórum >> Játékosok fóruma >> Moderátornak topic 1-166 hozzászólás kurva nagy hülyeség. lehet törölni. :D
  • CarajoEsp
    Nah ez az 5let frankó:DDD
  • zaki
    ezt is lehet törölni :P
  • zaki
    ezt a topicot töröljétek pls, mert pár nappal ezelőtt én már nyitottam 1 ilyet, thx
  • And5
    jó ötlet
  • antijedi
    és csinálni egy feketelistát amin az iylen emberek neve kint van és lehet őket köpködni, és ako rögtön viszaszorulnának :PPPP
  • antijedi
    inkább egy olyan lenne hogy aki hülyeségeket csinál az "büntetést kapna" (pl aki megnyit egy olyan topicot amiyle ná van ako az mongyuk 2hétig, 1hétig, 1honapig, vagy akarmedig nem nyithat uj topicot vagy iylesmi)
  • Mighty
    Szerintem a dupla (tripla, stb) topicok ugy is eltunnek a sulyesztoben. Inkabb tobb moderator kellene...
  • Coco
    időkorlát jobb ;)
  • Hmuda
    Hameg üzikkel szórja tele a fórumot, akkor meg azért utálná ki az SG community, szóval kiderűlne, hogy ki az akivel egyáltalán érdemes szót váltani és tud űlni a seggén és várni. (vagy ha máskép nem egyeztek bele, akkor legyen időkorlát, mondjuk 3-4 nap. Na?
  • Coco
    ???

attól hogy nem dobálja tele az összes topicot felesleges üzikkel, attól még nyithatan topicot!!
  • Hmuda
    Szerintem azért lenne jó, mert ha komolyan fórumozgat, akkor úgyis pár hét alatt megvan az 500 üzi, és hameg csak hébe-hóba nézeget be, akkor meg fölös, hogy haszontalan topicokkal szemetelje a fórumot.
  • Hmuda
    Ez szvsz azért nem jó, mert előfordúlhat, hogy vagy félreírja és emiatt nyitja meg, vagypedig két gémnek hasonló neve van (pl NFS sorozat tagjai, stb), akkor meg azt nem fogja engedni.
  • Hmuda
    Dikkma: szerintem nem hülyeség, mert azalatt az 500 üzenet alatt beletanul, hogy itt nagyon nem szeretik azokat akik tök fölösleges topicocat nyitnak és akkor nem teszik meg. Túlságosan elszaporodtak az ilyen esetek.
  • Csacsi
    Szerintem vmi olyasmi kéne, ami leellenőrzi a topic címet, és rákeres, hogy van-e mrá ilyen topic, és ha van, akkor nem lehet nyitni. Elviekben működne, vagy ha kétes esetet talál, akkor meg moderátori beavatkozással lehessen csak topicot nyitni.
  • mikike
    legyen 10000
    az 30 napnál régeibbieket meg törölni
    milyen gyors lenne a fórum és senki nem idegeskedne

• Dikkma
    Ez hülyeség, már ne haragudj.
  • Cat #148
    pusztulat2 ezer felett van, mégse láttam tőle egyetlen értelmes hozzászólást se
  • ollie
    Úgy értem, nem támogatom a topicnyitások korlátozását
  • ollie
    Én sem támogatom, hiszen lehet, hogy pont azért regisztrál valaki, hogy segítséget kérjen mondjuk egy olyan hw témában, ami még nincs a hw fórumon.
  • zaki
    jaja, én is. De legyen inkább 1000 hozzászólás a biztonság kedvéért :P
  • ollie
    :))))))
  • Laalee
    én meg nem :D
  • Ams
    támogatom
  • Hmuda
    Mellesleg a topic:
    link
  • Hmuda
    Megint nyitottak a hülyék egy új street legal topicot, léégyszi törölétek. És légyszi vezessétek be a minumum 500 (vagy mégtöbb) üzenetet topicnyitáshoz! Komolyan!
  • Coco
    Lécci a Battlefield: Vietnam topicban a 16,12,11-es hozzászólásokat töröljétek!

köszi
  • Coco
    hát ez az...van aki csak figyel....pl. én sem irok be felesleges dolgokat ezért sincs meg még az 500 :P