21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • haxoror
    Lehet, de az egy nem lett volna elég mert mi "tízéves hülyegyerekek" vagyunk és úgy se tanultunk volna belőle semmit, törődj bele
  • haxoror
    Ja, és az lemaradt hogy "sokaknak nem tetszett"
    Mivel az előbb írtam hogy még nincs demo ezért azt senki sem mondhatja hogy az érdemi információk vesztek volna el a nagy spammelésben, egyszerűen ti ilyen típusúak vagytok mi meg olyanok...
    (Csak mi nem büntetjük a nem.spammelőket )
  • Csirke4
    Eddig is percenként küldtünk spammet :)
  • haxoror
    Mert 2 kell ahhoz hogy ne tudj spammelni hanem csak percenként 1 hozzászólásod lehessen :)
  • Csirke4
    Viszont nekem az nem világos hogy miért 2-őt kaptunk.
  • haxoror
    Nem mondtam hogy csak és kizárólag a mi topicunk és azt se hogy majd mi mondjuk meg hogy ki írhat oda hanem azt, hogy többnyire mi írunk oda. Azt furcsállottam hogy egy beugró nézelődő (mivel szerveren egyikünk se látta még és a topicba se írt eddig, ezért gondoljuk ezt róla) indította el az egészet és a házigazdát meg se kérdezte senki mielőtt elkezdődtek a büntetésosztások.
    Nem is küldök el senkit az anyjába és nem is "faszoztam" senkit, lehet, hogy neked nem tetszett ami ott zajlott és akkor így jártunk, meg lettünk büntetve, ez van O.K.

Viszont NAGYON szeretném hogy legközelebb Bandew-nak szóljon az akinek nem tetszik valami mert az ilyesmit talán inkább neki kellene intéznie mert ő tudja is hogy mi miért történik a BF2 topicban pl. hogy most az égvilágon semmiről sem lehet "komolyan" beszélgetni mivel mindenki a demora vár, a videokat és a szkríneket meg már rég kitárgyaltunk ezerszer.
  • TDC Geronimo
    "Nem lehet beszélgetni?" Ilyen emberrel mint te ki akar egyáltalán beszélgeni hmm?
  • TDC Geronimo
    jaja
  • 0Fritz0
    Nem kell felháborodni, a fórumon nincs olyan, hogy a "tied meg az enyém és te ide nem írhatsz, mert én azt mondom..." Ezt nem ártana megjegyezni. A Büntik az értelmetlen és "faszozós" hozáászólások miatt lettek kiosztva. Most két dolgot tehettek: Vagy hőbörögtök és mindenkit elküldtek az anyukájába akinek nem tettszett az, amit a BF2-fórumban csináltatok (köztük engem is), vagy felfogjátok azt a tényt, hogy sokaknak nem tetszett az, ahogyan spammeltétek a fórumot.
    Tipp: ha ennyire szeretitek a bill-t nyomkodni, akkor nyissatok egy saját topicot a gumiban és igérem hogy ott senki sem fog rátok szólni. (Gondolom a gumi nem lesz idegen környezet).
    Vagy menjetek mIRC-re, ICQ-ra.

Egyébként Bandewnek is ki kell törölni az ilyen hozzászólásokat, és ha ennyire szeretnétek, legközelebb neki szólunk. :)
  • Skiper
    így van.
  • haxoror
    A játéktopicok elsősorban a játékokról szólnak de a Battlefield sorozathoz hasonló multira kihegyezett játékok inkább a game köré kialakult közösségnek, abba a topicba 99%-ban mi írunk és mi is olvassuk ezért kicsit érthetetlen hogy minek szól bele az életünkbe olyasvalaki aki még köszönőviszonyban sincs a gamával...
    A topic házigazdája Bandew, talán hagyni kéne hogy ő intézze ott a dolgokat THX
  • Skiper
    s a "Skiper túl buta hozzá" jezésedhez annyit fűznék hozzá, hogy ezt életben kéne elintézni valahol. Oké?
  • TDC Geronimo
    Ezaz..amúgy meg te ki vagy baszki...soha nem láttalak a bf topicba
  • Skiper
    igen, szerintem is töröjóljétek a regemet, elvégre nem tettem sokat a bf2 fórumért (bannerkészítés, logogyártás jóembereknek).. Kotász, te mégis mi a ****t képzelsz?
  • dr Kotász
    Skiper hozzászólásai a Battlefield 2 topichoz:

Kedvencem Skiper mély monológjai:
    -:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :D:D:DD:D:D:D:D:D:DD:D:D
    -:DDDDDDDDDDDD
    -'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:_D:D:D:D:D:D:D:DDDD
    SPAM SPAM SPAM!!!! SPAMMITY SPAM SPAM!! SPAM SPAM SPAM! SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!
    -;]
    -:DDDDDDDDDDD
    -:DDDDDDDDDDD
    -:DDDDDDDDDD
    -'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    -laza!
    -:DDDDD
    -;)) :D
    -te egy fasz vagy.
    -te is

Légyszi töröljétek a regjét, nem lehet értelmesen beszélgetni ott, ahol ő is megjelenik. Túl buta hozzá...
  • Skiper
  • BaLeeX
    LADA Racing Club topicba egy bannert tegyetek be plz a kettő közül amit betettek. Szerintem a felsőt. ;)
  • dr Kotász
    Skiper telespammeli a Battlefield 2 topicot. Légyszi büntessétek meg, ne csak a hozzászólásait töröljétek.
  • mafiahq
    Na AKKOR MINDEN moderátort megkérek hogy bannoljátok már démonigyereket (joe04)

Itt a témája már a fél forum fel van háborodva olvassátok el miket ír, felháborító!

ITT A TOPICJA!
  • Laky
    ez a legjobb helyre sikeredett ;)
  • démonigyerek
    na jólvan
    mostmár be lehetne fejezni
    már unom
    de azért se megyek el innen
  • Laky

[off/sry]
  • CattiBrie
    ez tök cuki kép!!! :)
  • Laky
    az oprendszereknél nem volt moderálós topic, úgyhogy ide, ha nem gond :)

ezt ide

thx
  • Laky
    thx
  • Cat #2973
    a gumimoderátoroknak szolj
  • Laky
    nemtom hogy ezt ide kell-e

ezt ide
  • Duddits
    Te is tudsz csinálni. Te ha nem tudsz mindjárt csinálok neked.
  • sorrow

VAn néhány infóm a Silent Hill 5-ről de nincs hozzá topik, kérdezem , hogy létre hoznátok egyet a témának.

Köszönöm.
  • BBird
    DEL?
    DEL!
    :-)
  • radical@work
    World of Warcraft fórumból kérném szépen a #22394 és #22391-et törölni. Köszönöm.
  • Duddits
    Jaja! Nem rossz ötlet.
  • Hmuda
    No igen. Elég nagy probléma szerintem, hogy sokszor a lezárt topicok szimplán tovább maradnak. Be kellene vezetni, hogy a lezárt topicok automtikusan törlődjenek egy nap elteltével. Vagy csak szimplán el kellene törölni a lezárást és natúr törlés is elég. De azért egy automatikus törlés is jó lenne.
  • Shan
    Töröljétek, ha már lezártátok...

Topic

csak máskor meg reklamálnak, ha ilyenekkel "szennyezzük a topikot"
    amúgy le van szarva...azt csináltok amit akartok...
  • mafiahq
    Ezt nem tartom óvodának! Egyáltalán nem.. !
  • mafiahq
    Na ezt érdemes megnézni, mennyien utálják ezt a démonigyereket.
  • démonigyerek
    nekik az
  • hykao #2961
    Mi ez, óvoda??? :))
  • Duddits
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1107792364]démonigyerek "aranyköpései"[/URL]
  • démonigyerek
    jaj
    de kemény itt vallaki