21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#3038 Tényleg? MI lett a chattel? Nekem eltünt. -
#3037 A csetbe nem lehet beírni büntipontokkal? :,(
Robi szegény punkert meg hagyjad szegénykének így is van elég baja :) -
mike369 #3036 ...és ha már KOTPR, akkor ha lehetne kérnem a Star Wars - KOTOR 1 topicba ezt a bannert:
Köszi! -
#3035 Hát nem tudom,mert néztem a wow topikot és azt láttam,hogy a warezes verzióról beszéltek ketten,a többiek meg azt mondták,hogy nyissunk egy ilyen fórumot,mert a tört verzió és az eredeti 2 külön dolog.És mivel én tudtam,hogy hogyan kell megcsinálni a tört verziót,ezért nyitottam egy topikot,mert nem privátba akartam mindenkinek elmagyarázni,azt hogy hogyan kell megcsinálni és még arra is jó lett volna,mivel sok embernek meg van a tört verzió,ezért abba a topikba amit nyitottam megtudtuk volna beszélni a dolgokat,hogy melyik serverre mennyünk és hogy együtt legyenek a magyarok.Na szóval ezért kellett volna ezt a fórumot nem bezárni,mert sok ember írt privátba,hogy hogyis kell ezt megcsinállni,úgyhogy így privibe kicsit nehéz üzengetni egymásnak és a wow-os fórumba meg nem fogok tört verzióról beszélni,mert azt az eredeti gaméra nyitották.Na ennyi.Ja és mégegyszer kösz,hogy bezártad Punkerwork. -
#3034 hát az elvileg ütközik a FAQ-ba nem?
Biztos azért lett törölve. -
#3033 tört World of Warcraft -
#3032 Melyik topic volt az? -
mike369 #3031 Danke schön! -
mike369 #3030 ÜDV, Ó MODIK NÉPE!
Volnátok szívesek bevarázsolni a Star Wars - KOTOR 2 topicba ezt a bannert?
Előre is köszi, hálám a sírig üldözni fog! (na jó, addig talán mégse... de azért elég soká) -
#3029 -
#3028 -
#3027 En is ezert kaptam buntetopontot mert arulkodott valaki ram:)) -
#3026 :DDDDD -
#3025 Nem ertem mi a bajod hat van aki ezt elvezi na hogy johet ide arulkodni:DDDD -
#3024 THX,hogy bezártad az újonnan nyitott fórumomat te,azért mert neked nem tetszik attól még nem kell bezárni.Valakinek kellett volna segítség a játék elindításához,te meg jössz ide,hogy jajj zárják be,mert "én finnyás vagyok és ez nem tetszik nekem"Megnézném a fejed,hogy hogyan örülnél,ha bezárnák a te topikjaidat,de én veled ellentétben nem vagyok köcsö* és én nem jövök ide,hogy zárják be ezt és ezt.Te mindig nézed az újonnan nyitott topikokat,amit majd bezársz vagy mi?Na mind1.Mégegyszer THX és bye. -
#3023 törölhető -
#3022 Kell ide külön Mohaa klántopic? :-) -
#3021 kedves burkusdió nevu user privatba hirdeti a szar masolt dvdit, kezdene valamelyik moderator vele valamit? -
#3020 -
#3019 Zárható, törölhető + egy bünti pont figyelmetlenéségért. -
#3018 Feladó: NiGhTM4R3
Elküldve: 2005. 02. 15. 19:04
"Tárgy: nyomorék
Anyád jól keres a sarkon? Előbb kaptam tőle 3 ingyenmenetet, jól nyomja a vén ribanc.
te mi a fenét szólsz be nekem mi? lehet h a paraszt apád lopta a gépet, de mi nem, szóval elmehetsz a francba, a ribizliddel együtt."
privát üzit kaptam a srác hasonló stílúsban garázdálkodik wow tpoikban,a házigazda nem győz törölgetni utána...
-
#3017 24360 ban plz (minimum) -
#3016 Del plz -
#3015 Laci08killer gyereknek ban vagy minimum 3 büntipont. -
#3014 Már van ilyen topic! :-) -
#3013 Hirtelen ez jutott az eszembe:D -
#3012 Bejelentésem van.
LOOL -
#3011 Bejelentésem van.Idő előtt vegyétek le plíz a büntetőpontokat a következő személyekről:haxoror,Geronimo,Skiper és Csirke4 nevekről.
Mégpedig azért,mert ezt nem így kellett volna elintézni,hogy egy dr. Kotász nevű személy bejön a BF2-ő topikba (ahol még soha nem láttam) és már megy is a moderátorokhoz panaszkodni így meg úgy.A BF2-es topikba mi már ezt megszoktuk és egy tényleg jó társaság jött össze és nállunk az ilyen hozzászólások nem meglepőek.Igaz aki csak először jött a topikba(mondjuk dr Kotász,ami nem biztos,lehet,hogy már előtte is volt ott)annak furcsa az ilyen,de ez csak egy pillanatnyi demó láz volt :D és NEM SPAM!!!Úgyhogy kérem leszedni a büntetőpontokat!!!THX. -
Cat #3010 épp az az értelme, hogy zavarjon -
haxoror #3009 "idő előtt" -
#3008 2 hét múlva eltűnik... -
haxoror #3007 Ezeket nem lehet vhogy idő előtt leszedetni pl. sms-t küldeni vhova? Zavaróak... -
#3006 ghost911 elvtárs megint apróhirdetés rovatnak használja world of warcraft topikot,ismételt díjazását kérném,lehetőség szerint egy végleges bannal ez alkalommal,köszönet -
hárká #3005 te ki vagy?még nem láttalak itt -
#3004 thx -
#3003 szerintem ezt innen gyorsan törölni kéne -
#3002 ezt légyszives rakjátok be ide -
#3001 world of warcraft topikban ghost911 nick nevű ember apróhirdetésesdit játszik,kérem honorálni a dolgot és a spammját törölni,vagy 20 komment eddig,2 percenként beír... -
#3000 ja, most tutira bevédték a fórumot előlünk.
de akkor percenként most jó sokat! kell majd spammogni!
(vicc, elég a 2 bünti) -
#2999 jól szólsz!