21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Duddits
    Tényleg? MI lett a chattel? Nekem eltünt.
  • Csirke4
    A csetbe nem lehet beírni büntipontokkal? :,(

Robi szegény punkert meg hagyjad szegénykének így is van elég baja :)
  • mike369
    ...és ha már KOTPR, akkor ha lehetne kérnem a Star Wars - KOTOR 1 topicba ezt a bannert:

Köszi!
  • TLD Robi
    Hát nem tudom,mert néztem a wow topikot és azt láttam,hogy a warezes verzióról beszéltek ketten,a többiek meg azt mondták,hogy nyissunk egy ilyen fórumot,mert a tört verzió és az eredeti 2 külön dolog.És mivel én tudtam,hogy hogyan kell megcsinálni a tört verziót,ezért nyitottam egy topikot,mert nem privátba akartam mindenkinek elmagyarázni,azt hogy hogyan kell megcsinálni és még arra is jó lett volna,mivel sok embernek meg van a tört verzió,ezért abba a topikba amit nyitottam megtudtuk volna beszélni a dolgokat,hogy melyik serverre mennyünk és hogy együtt legyenek a magyarok.Na szóval ezért kellett volna ezt a fórumot nem bezárni,mert sok ember írt privátba,hogy hogyis kell ezt megcsinállni,úgyhogy így privibe kicsit nehéz üzengetni egymásnak és a wow-os fórumba meg nem fogok tört verzióról beszélni,mert azt az eredeti gaméra nyitották.Na ennyi.Ja és mégegyszer kösz,hogy bezártad Punkerwork.
  • Csirke4
    hát az elvileg ütközik a FAQ-ba nem?
    Biztos azért lett törölve.
  • TLD Robi
    tört World of Warcraft
  • Csirke4
    Melyik topic volt az?
  • mike369
    Danke schön!
  • mike369
    ÜDV, Ó MODIK NÉPE!

Volnátok szívesek bevarázsolni a Star Wars - KOTOR 2 topicba ezt a bannert?

Előre is köszi, hálám a sírig üldözni fog! (na jó, addig talán mégse... de azért elég soká)
  • TLD Robi
  • Solid Snake
  • DONGUBA
    En is ezert kaptam buntetopontot mert arulkodott valaki ram:))
  • TLD Robi
    :DDDDD
  • DONGUBA
    Nem ertem mi a bajod hat van aki ezt elvezi na hogy johet ide arulkodni:DDDD
  • TLD Robi
    THX,hogy bezártad az újonnan nyitott fórumomat te,azért mert neked nem tetszik attól még nem kell bezárni.Valakinek kellett volna segítség a játék elindításához,te meg jössz ide,hogy jajj zárják be,mert "én finnyás vagyok és ez nem tetszik nekem"Megnézném a fejed,hogy hogyan örülnél,ha bezárnák a te topikjaidat,de én veled ellentétben nem vagyok köcsö* és én nem jövök ide,hogy zárják be ezt és ezt.Te mindig nézed az újonnan nyitott topikokat,amit majd bezársz vagy mi?Na mind1.Mégegyszer THX és bye.
  • Pyx #3023
    törölhető
  • BBird
    Kell ide külön Mohaa klántopic? :-)
  • lamase
    kedves burkusdió nevu user privatba hirdeti a szar masolt dvdit, kezdene valamelyik moderator vele valamit?
  • zaki
  • Kandurex
    Zárható, törölhető + egy bünti pont figyelmetlenéségért.
  • Botond #3018
    Feladó: NiGhTM4R3
    Elküldve: 2005. 02. 15. 19:04
    "Tárgy: nyomorék
    Anyád jól keres a sarkon? Előbb kaptam tőle 3 ingyenmenetet, jól nyomja a vén ribanc.

te mi a fenét szólsz be nekem mi? lehet h a paraszt apád lopta a gépet, de mi nem, szóval elmehetsz a francba, a ribizliddel együtt."

privát üzit kaptam a srác hasonló stílúsban garázdálkodik wow tpoikban,a házigazda nem győz törölgetni utána...
  • Hmuda
    24360 ban plz (minimum)
  • Punkerwork
    Del plz
  • Hmuda
    Laci08killer gyereknek ban vagy minimum 3 büntipont.
  • BBird
    Már van ilyen topic! :-)
  • TLD Robi
    Hirtelen ez jutott az eszembe:D
  • Dichter
    Bejelentésem van.

LOOL
  • TLD Robi
    Bejelentésem van.Idő előtt vegyétek le plíz a büntetőpontokat a következő személyekről:haxoror,Geronimo,Skiper és Csirke4 nevekről.
    Mégpedig azért,mert ezt nem így kellett volna elintézni,hogy egy dr. Kotász nevű személy bejön a BF2-ő topikba (ahol még soha nem láttam) és már megy is a moderátorokhoz panaszkodni így meg úgy.A BF2-es topikba mi már ezt megszoktuk és egy tényleg jó társaság jött össze és nállunk az ilyen hozzászólások nem meglepőek.Igaz aki csak először jött a topikba(mondjuk dr Kotász,ami nem biztos,lehet,hogy már előtte is volt ott)annak furcsa az ilyen,de ez csak egy pillanatnyi demó láz volt :D és NEM SPAM!!!Úgyhogy kérem leszedni a büntetőpontokat!!!THX.
  • Cat #3010
    épp az az értelme, hogy zavarjon
  • haxoror
    "idő előtt"
  • Pyx #3008
    2 hét múlva eltűnik...
  • haxoror
    Ezeket nem lehet vhogy idő előtt leszedetni pl. sms-t küldeni vhova? Zavaróak...
  • Botond #3006
    ghost911 elvtárs megint apróhirdetés rovatnak használja world of warcraft topikot,ismételt díjazását kérném,lehetőség szerint egy végleges bannal ez alkalommal,köszönet
  • hárká
    te ki vagy?még nem láttalak itt
  • PLackó
    thx
  • PLackó
    szerintem ezt innen gyorsan törölni kéne
  • DJ RX7
    ezt légyszives rakjátok be ide
  • Botond #3001
    world of warcraft topikban ghost911 nick nevű ember apróhirdetésesdit játszik,kérem honorálni a dolgot és a spammját törölni,vagy 20 komment eddig,2 percenként beír...
  • Skiper
    ja, most tutira bevédték a fórumot előlünk.
    de akkor percenként most jó sokat! kell majd spammogni!
    (vicc, elég a 2 bünti)
  • Skiper
    jól szólsz!