21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#3119 Es ezt ki kell gunyolni???
-
#3118 "Szeretnek mar vegre hazigazda jogot kapni a sportforumban a barcelona topicba!!!"
-
#3117 Miért mondtál valamit? :PPP -
#3116 ITT SUKETEK A MODOK VAGY CSAK HAVERNAK INTEZNEK VALAMIT EL?????? -
#3115 Tiszteletem
Lenne egy kérésem....én kaptam ezt a két szép büntit spam-ért...nos...ezt több mint két hete kaptam és nem tünt el!
Ezért szeretném kérni hogy vegyék le ha lehet!
Köszönöm -
#3114 Hali!
Valaki törölje a #340 és #341 es kommentem a F.E.A.R. szobából.
Elnézést, és köszönöm. -
#3113 Szeretnek mar vegre hazigazda jogot kapni a sportforumban a barcelona topicba!!! -
#3112 klozoá -
#3111 idő lenne de minek? teljesen jol elférnek a hozzászólás lista legalján, ha 3 éve nem irtak bele, ezután sem nagyon fognak, ha meg igen legfeljeb törlik -
#3110 És mi van abban az esetben, ha egy pár hozzászólással rendelkező topicról van szó, amihez nem szóltak már 2éve, de holnap valakinek pont azzal a játékkal kapcsolatosan lesz kérdezni vagy hozzászólni valója?
Mondjuk az a topic, amiből a régi időkből született vagy 5 példány, közülök 4 csak 1-2 kommentes, az az egy pedig jóval több... na ebben az esetben azok tényleg törölhetőek lehetnének. Vagymi... ;-) -
#3109 Én szívesen segítenék. Van egy csomó szabad órám... -
Cat #3108 arra nem gondoltál hogy egyszerűen nincs több órájuk a moderátoroknak hogy végignézzenek 3500 topikot? :) -
#3107 Ez is csak azt bizonyítja ,hogy ezek a topikok feleslegesek.
Az „értelmes felhasználó” –nak ki kell szűrnie a használhatót(ami mondjuk nem megerőltető).
A „kevésbé értelmes felhasználó” rákeres a témára majd a találatokból randomba kidobja ,hogy melyikbe is írjon a már meglévő 3-4 témából (ha csak egy választása van akkor nő az esély ,hogy azt választja).
Az „értelmetlen felhasználó” szemszögéből valóban mindegy hiszen úgyis rögtön nyit neki még egyet (rossz esetben többet is).
A „teljesen elborult felhasználó” belenéz a témákba és szerinte esztétikailag egyszerűen nem szép az ,hogy 3-4 topik ugyanazzal a témával ott figyel egymás alatt.
De mivel amúgy sincs semmi közöm ,hozzá és nem is akarok magamra haragítani senkit most már inkább bekussolok. -
Thanatos #3106 takysoft -ot valaki lője le..., agyba főbe reklámoz... -
#3105 az értelmesebb felhasználo ki tudja szürni melyik topik halott, a maradéknak ugyis mindegy hova ir be aztán ugysem olvas vissza -
Cat #3104 ezzel az a baj, hogy ha a hülye user csak azt látja hogy eltunt a topica, nyit még egyet, szóval egy ideig jobb ha ottmarad bezárva, benne a linkkel hogy hol van a duplázás -
#3103 Helló! Kéretik az America's Army topik házigazda jogosultságát a következő usernévre testálni, mert sajnos nem tudok eleget tenni házigazdai kinevezésemnek :(
Mighty_ user
Előre is köszönet :) -
#3102 Én is láttam már kismillió tökfölös topicot és persze csodálkoznak ha bugzik néha az oldal. Túl sok a tökfölös adat amiket már ezer éve szanálni kellett volna, vagy kidobni a "bezárás" lehetőséget és a fölös topicokat instant törölni kellene. -
#3101 ha eddig nem törölték ki, akkor lehetséges, hogy semmi baj velük :)
bár sajnos én is találtam pár használhatatlan topicot.
olyat is találam amibe 3 hónap alatt 10 hozzászólást írtak, és ez ugyanígy van minden témában (oprendszerek stb.) -
#3100 Üdv!
Beleböngésztem itt a játékosok fórumán a témákba és elképedve látom mennyi fölösleges topik van. Az „A” betűtől az „E” –ig legalább 100 olyat találtam amiből van vagy 2-3 és jó ha 1 van köztük ami értelmes. Ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni ,hogy lenne e vállalkozó szellemű moderátor aki rendet teremtene ha belinkelgetném ide őket vagy inkább jó ez így ,ahogy van ? -
#3099 Köszönöm! -
#3098 Én is ezt mondom. Csupán csak szóltam, hogy valaki elég rendesen anyázik, ami tudtommal nem épp megengedett. :-) Főleg ha offolással vegyíti, ami jelen esetben annyit takar, hogy minden topikban beszól a másik kölyöknek.
Egyébként mafiahq: Azzal, hogy ilyen html oldalakat csinálsz, mint a http://mafiahq.uw.hu/bbird.htm, és közlöd velem, hogy milyen ügyesen kimásoltad... mit érsz el vele? Őszintén! :-)
Arról nem tehetek, hogy a Mafia topikban ezt írtad:
"mafiahq ma 16:36 | Válasz | #5241
K***a a*****t, nem takarodj innen menj a gumiba, ott is utál mindenki te csicska!"
És engem vádolsz hazugsággal? :-) Szánalmas, de azért sok sikert, és sajnálom, hogy a moderátorok még nem reagáltak a viselkedésedre ezen a fórumon.
Bocs fiúk a "gyerekes, ovis" stílusért. Csak szeretnék egy normálisabb hangvételü fórumot... Tényleg bocsi! :-)
-
#3097 gyerekes gyerekek... -
#3096 nekem van vagy 30 mafiahq-tól
min olyan hogy takarodj innen el meg ienek -
#3094 Büntipont jár folyamatos offolásért, anyázásért? Mert akkor jogosan kaphatna mafiahq. Mafia topic és Vészhelyzet 3. Már nekem is küldött "udvarló" privát üzenetet. :-)
Elhiszem, hogy gyerekes, de ha már régebben is kapott valaki trágár dumáért, mások megsértéséért... egy régi tag miért lenne ez alól kivétel? :-) -
Coco #3093 nézzetek bele pls
jo fórum -
#3092 nekem már nincs topikom -
#3091 Ááááá nem! De száljatok már le erről a topikról! Menjetek a te topikodba! Ne ezt szemeteljétek! -
#3090 beni az nem csinált semmit
őt hagyjuk ki ebből
ok? -
#3089 Jaja..
démon: Szívesen! -
#3088 Nem lehetne büntipontokat osztogatni a Vészhelyzet 3 topicban az ofFightereknek? Gondolok itt a démonira, a mafiara, benire és egyéb gyerkőcre... :-) -
#3087 kössz hogy bezártátok az topikomat
-
#3086 Aham. Akkor sorry. Majd ha oda kell, akkor ott fogok kérni. -
#3085 azért van kategóriánként külön modtopik, hogy lehetőleg ott kérjetek ilyesmit
(és ne itt kelljen szemetelni) -
#3084 Érdekes... Én kértem egy logót és berakták. Vagy más is kérte a gumiba? -
#3083 Hat en itt hiaba kertem sose teljesitettek -
#3082 Itt is betudják tenni.... -
Cat #3081 guminak vannak saját moderátorai, minek hozod ki ide ? -
#3080 ezt a bannert ide
thx -
#3079 Mikor lesz már vége ennek a rohadt óvodának itt?!