21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • DONGUBA
    Es ezt ki kell gunyolni???
  • Duddits
    "Szeretnek mar vegre hazigazda jogot kapni a sportforumban a barcelona topicba!!!"

• hykao #3117
    Miért mondtál valamit? :PPP
  • DONGUBA
    ITT SUKETEK A MODOK VAGY CSAK HAVERNAK INTEZNEK VALAMIT EL??????
  • TDC Geronimo
    Tiszteletem
    Lenne egy kérésem....én kaptam ezt a két szép büntit spam-ért...nos...ezt több mint két hete kaptam és nem tünt el!
    Ezért szeretném kérni hogy vegyék le ha lehet!
    Köszönöm
  • hornbali
    Hali!

Valaki törölje a #340 és #341 es kommentem a F.E.A.R. szobából.

Elnézést, és köszönöm.
  • DONGUBA
    Szeretnek mar vegre hazigazda jogot kapni a sportforumban a barcelona topicba!!!
  • Pyx #3112
    klozoá
  • Laalee
    idő lenne de minek? teljesen jol elférnek a hozzászólás lista legalján, ha 3 éve nem irtak bele, ezután sem nagyon fognak, ha meg igen legfeljeb törlik
  • BBird
    És mi van abban az esetben, ha egy pár hozzászólással rendelkező topicról van szó, amihez nem szóltak már 2éve, de holnap valakinek pont azzal a játékkal kapcsolatosan lesz kérdezni vagy hozzászólni valója?
    Mondjuk az a topic, amiből a régi időkből született vagy 5 példány, közülök 4 csak 1-2 kommentes, az az egy pedig jóval több... na ebben az esetben azok tényleg törölhetőek lehetnének. Vagymi... ;-)
  • Duddits
    Én szívesen segítenék. Van egy csomó szabad órám...
  • Cat #3108
    arra nem gondoltál hogy egyszerűen nincs több órájuk a moderátoroknak hogy végignézzenek 3500 topikot? :)
  • CS@
    Ez is csak azt bizonyítja ,hogy ezek a topikok feleslegesek.

Az „értelmes felhasználó” –nak ki kell szűrnie a használhatót(ami mondjuk nem megerőltető).
    A „kevésbé értelmes felhasználó” rákeres a témára majd a találatokból randomba kidobja ,hogy melyikbe is írjon a már meglévő 3-4 témából (ha csak egy választása van akkor nő az esély ,hogy azt választja).
    Az „értelmetlen felhasználó” szemszögéből valóban mindegy hiszen úgyis rögtön nyit neki még egyet (rossz esetben többet is).
    A „teljesen elborult felhasználó” belenéz a témákba és szerinte esztétikailag egyszerűen nem szép az ,hogy 3-4 topik ugyanazzal a témával ott figyel egymás alatt.

De mivel amúgy sincs semmi közöm ,hozzá és nem is akarok magamra haragítani senkit most már inkább bekussolok.
  • Thanatos
    takysoft -ot valaki lője le..., agyba főbe reklámoz...
  • Laalee
    az értelmesebb felhasználo ki tudja szürni melyik topik halott, a maradéknak ugyis mindegy hova ir be aztán ugysem olvas vissza
  • Cat #3104
    ezzel az a baj, hogy ha a hülye user csak azt látja hogy eltunt a topica, nyit még egyet, szóval egy ideig jobb ha ottmarad bezárva, benne a linkkel hogy hol van a duplázás
  • Gfreiter
    Helló! Kéretik az America's Army topik házigazda jogosultságát a következő usernévre testálni, mert sajnos nem tudok eleget tenni házigazdai kinevezésemnek :(

Mighty_ user

Előre is köszönet :)
  • Hmuda
    Én is láttam már kismillió tökfölös topicot és persze csodálkoznak ha bugzik néha az oldal. Túl sok a tökfölös adat amiket már ezer éve szanálni kellett volna, vagy kidobni a "bezárás" lehetőséget és a fölös topicokat instant törölni kellene.
  • Laky
    ha eddig nem törölték ki, akkor lehetséges, hogy semmi baj velük :)
    bár sajnos én is találtam pár használhatatlan topicot.
    olyat is találam amibe 3 hónap alatt 10 hozzászólást írtak, és ez ugyanígy van minden témában (oprendszerek stb.)
  • CS@
    Üdv!
    Beleböngésztem itt a játékosok fórumán a témákba és elképedve látom mennyi fölösleges topik van. Az „A” betűtől az „E” –ig legalább 100 olyat találtam amiből van vagy 2-3 és jó ha 1 van köztük ami értelmes. Ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni ,hogy lenne e vállalkozó szellemű moderátor aki rendet teremtene ha belinkelgetném ide őket vagy inkább jó ez így ,ahogy van ?
  • BBird
    Köszönöm!
  • BBird
    Én is ezt mondom. Csupán csak szóltam, hogy valaki elég rendesen anyázik, ami tudtommal nem épp megengedett. :-) Főleg ha offolással vegyíti, ami jelen esetben annyit takar, hogy minden topikban beszól a másik kölyöknek.
    Egyébként mafiahq: Azzal, hogy ilyen html oldalakat csinálsz, mint a http://mafiahq.uw.hu/bbird.htm, és közlöd velem, hogy milyen ügyesen kimásoltad... mit érsz el vele? Őszintén! :-)
    Arról nem tehetek, hogy a Mafia topikban ezt írtad:
    "mafiahq ma 16:36 | Válasz | #5241
    K***a a*****t, nem takarodj innen menj a gumiba, ott is utál mindenki te csicska!"
    És engem vádolsz hazugsággal? :-) Szánalmas, de azért sok sikert, és sajnálom, hogy a moderátorok még nem reagáltak a viselkedésedre ezen a fórumon.
    Bocs fiúk a "gyerekes, ovis" stílusért. Csak szeretnék egy normálisabb hangvételü fórumot... Tényleg bocsi! :-)

• HuAn82
    gyerekes gyerekek...
  • démonigyerek
    nekem van vagy 30 mafiahq-tól
    min olyan hogy takarodj innen el meg ienek
  • BBird
    Büntipont jár folyamatos offolásért, anyázásért? Mert akkor jogosan kaphatna mafiahq. Mafia topic és Vészhelyzet 3. Már nekem is küldött "udvarló" privát üzenetet. :-)
    Elhiszem, hogy gyerekes, de ha már régebben is kapott valaki trágár dumáért, mások megsértéséért... egy régi tag miért lenne ez alól kivétel? :-)
  • Coco
    nézzetek bele pls
    jo fórum
  • démonigyerek
    nekem már nincs topikom
  • Duddits
    Ááááá nem! De száljatok már le erről a topikról! Menjetek a te topikodba! Ne ezt szemeteljétek!
  • démonigyerek
    beni az nem csinált semmit
    őt hagyjuk ki ebből
    ok?
  • Duddits
    Jaja..

démon: Szívesen!
  • BBird
    Nem lehetne büntipontokat osztogatni a Vészhelyzet 3 topicban az ofFightereknek? Gondolok itt a démonira, a mafiara, benire és egyéb gyerkőcre... :-)
  • démonigyerek
    kössz hogy bezártátok az topikomat
  • Duddits
    Aham. Akkor sorry. Majd ha oda kell, akkor ott fogok kérni.
  • Pyx #3085
    azért van kategóriánként külön modtopik, hogy lehetőleg ott kérjetek ilyesmit
    (és ne itt kelljen szemetelni)
  • Duddits
    Érdekes... Én kértem egy logót és berakták. Vagy más is kérte a gumiba?
  • DONGUBA
    Hat en itt hiaba kertem sose teljesitettek
  • Duddits
    Itt is betudják tenni....
  • Cat #3081
    guminak vannak saját moderátorai, minek hozod ki ide ?
  • démonigyerek
    ezt a bannert ide
    thx
  • hykao #3079
    Mikor lesz már vége ennek a rohadt óvodának itt?!